A & A CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & A CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.589.404

Publication

26/09/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/09/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300213*

Neergelegd

07-01-2011



Griffie

0832589404

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : A & A CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter Zetel: 2530 Boechout, Binnensteenweg 240 bus A13

Onderwerp akte: Oprichting A & A Consulting

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op zeven januari tweeduizend elf neergelegd ter griffie der rechtspersonen vóór registratie blijkt dat :

de heer VAN GOOL Christophe Adriaan Ann, geboren te Antwerpen op 20 april 1964, rijksregisternummer 680420-455-13, echtgescheiden, wonend te 2530 Boechout, Binnensteenweg 240;

intekenend op 186 aandelen;

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter met een kapitaal van één euro (1 EUR) volstort ten belope van 1/3de en met de volgende statuten :

NAAM : A & A CONSULTING

VORM : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

ZETEL : De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden : het aanbieden in de hoedanigheid van makelaar of tussenpersoon, van alle verzekeringen, herverzekeringen of hypothecaire verrichtingen. Alle leen-, financierings- en financiële verrichtingen, alsmede sociale adviezen, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse verzekeraars en makelaars, inzonderheid met alle representatieverrichtingen, met het beheer van alle rechten en belangen, de verrichtingen inzake makelarij, agentuur, onderagentschap en inspectie; bureau voor de controle van goederen en materiaal (expertises).

Het ontwerpen van software en de verkoop ervan.

Het geven van consultancy opleidingen en managementadvies met betrekking tot het hogervemelde doel. Alle verrichtingen van makelarij inzake overeenkomsten van financiële of commerciële aard. Handelen in onroerende goederen, kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen, dit enkel voor eigen rekening. Alle nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel aanbelangen of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of uit te breiden. Alle beheer, management, deelname of belangenmenging, rechtstreeks of onrechtstreeks in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenins geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL: Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op één euro (1 EUR) vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk 1/186ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten. ALGEMENE VERGADERING : Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste van de maand juni, om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

VERDELING : Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VEREFFENING BIJ VERDELING :

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf.

2. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op zeven januari tweeduizend elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend

elf.

3. Benoeming van zaakvoerder

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

De heer VAN GOOL Christophe, wonende te 2530 Boechout Binnensteenweg 240;

Wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

5. Zetel

De huidige zetel is gevestigd te 2530 Boechout, Binnensteenweg 240 bus A13.

6. Volmachten

Mevrouw GEERAERTS Elke, wonende te 2840 Rumst, Molenstraat 119, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee zij belast is.

(get.) notaris F. Leconte

samen neergelegd afschrift akte dd. 07/01/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A & A CONSULTING

Adresse
BINNENSTEENWEG 240, BUS A 13 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande