A & B COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & B COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.683.010

Publication

18/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-02-2015

Griffie

*15303090*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598683010

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

A & B Company

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op twaalf februari tweeduizend vijftien, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoot:

De heer MADANOV Hasan, geboren te SMIRNENSKI (Bulgarije) op veertien april negentienhonderd

éénentachtig, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Jozef Buerbaumstraat 43.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: A & B Company.

3. Zetel:

De zetel is gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Jozef Buerbaumstraat 43.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

Iedere verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad.

4. Doel:

Verhuisactiviteiten en transportactiviteiten zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als voor gezamenlijke rekening, alle activiteiten die betrekking hebben op:

" Het nationaal en internationaal vervoer via de weg, het spoor, het water of met het vliegtuig van alle koopwaar, los of verpakt.

" Het vervoer, tegen werkelijke prijs of tegen forfaitaire prijs, van goederen, dieren en personen.

" Het vervoeren, ophalen, opslaan, groeperen, verdelen, manipuleren van alle goederen.

" Verhuizingen in het binnen- en in het buitenland en meubelopslag.

" Hulp bij transport, commissionair inzake transport, commissionair inzake expeditie, makelaar, scheepsagent.

" De koop, de verkoop en de verhuur van containers.

" De verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur.

" Koerierdiensten, met name het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen.

- De groot- en kleinhandel van alle mogelijke interieurartikelen, textielartikelen, stoffen, tapijten, gordijnbenodigheden en alle mogelijke aanverwante producten.

- De uitbating van textielatelier en tapijtenweverij.

- Het vervaardigen en herstellen, verhuren en in de handel brengen van tenten, parasols, regenschermen, windschermen, zetels, zitbanken; lederverwerking.

- De handel, de aan- en verkoop, in- en export, ontwerp en fabricage, advisering en coördinatie, aanneming, plaatsing, aanbrengen, verhuur van alle artikelen en procédés inzake inrichting, decoratie, verbouwing van woonhuizen en bedrijfsruimten en hun aanhorigheden (terrassen, tuinen),

Onderwerp akte :

Jozef Buerbaumstraat 43 2170 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

textielwaren, tapijten, behangwerken, schilderwerken.

- Het ontwerpen, de fabricatie, de constructie, het herstellen, het aan- en verkopen, het importeren en exporteren, van alle soorten meubelen, al dan niet op maat.

- Import en export, aan- en verkoop, zowel als groot en als kleinhandel van algemene voedingswaren, dranken, rookwaren, textielartikelen, meubelen, planten, elektrische huishoudtoestellen, audio, video, DVD, en alle mogelijke informatie dragend en multimedia materiaal, geschenkartikelen, tapijten, meubelen en alle aanverwante producten in de ruimste zin.

- Tussenpersoon in de handel.

- De uitbating van een telecommunicatiewinkel; aanbieden van telefoon, fax en internet diensten, en alle aanverwante activiteiten.

- Het aannemen van alle openbare en private werken waaronder maar niet uitsluitend de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; het bouwrijp maken van terreinen (onder meer slopen van gebouwen en andere bouwwerken; het ruimen van bouwterreinen; grondverzet); burgerlijke en utiliteitsbouw; dakbedekking en bouw van dakconstructies; onderneming voor het uitvoeren van metselwerk; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; onderneming voor het uitvoeren van voegwerken; elektrische installatie; isolatiewerkzaamheden; loodgieterswerk; afwerking van gebouwen; stukadoorswerk; schrijnwerk (van hout, van kunststof, metaalschrijnwerk); vloerafwerking en wandbekleding; plaatsen van vloeren wandtegels; plaatsen van behang; schilderen en glaszetten; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, zoals onder meer gevelreiniging door middel van zandstralen; met behulp van stoom en dergelijke; het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel. - De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten. Onder projectontwikkeling wordt ondermeer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw voltooiingswerken door onderaannemers.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

- Als tussenschakel fungeren tussen horeca, particulieren en bedrijven.

- Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

" Uitbating en inrichting van restaurants, restaurants van het traditionele type; restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel; de café-restaurants (tavernes).

" Uitbating en inrichting van fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants; in frietkramen en hotdogstalletjes; in croissanteries; crêperies en warme wafelkramen; in tearooms, ijssalons en dergelijke, in cafetaria s in drive- in restaurants; in pizzeria s.

" Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen en dergelijke meer.

" Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

" Uitbating en inrichting van kantines.

" Catering en uitzendkoks: het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijk meer.

" Aan- en verkoop van alle mogelijke dranken en aanverwanten artikelen zoals tabakswaren, kranten, magazines, snoepwaren.

" De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, -uitrusting en -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

- Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows.

- Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten.

- De uitbating van speel- en sportterreinen; de uitbating van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massagesalon.

- De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle voedingswaren en dranken, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten suikergoedwaren, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen.

- Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

- Het uitgeven van magazines en alle inkomsten welke uit magazines en/of websites en reclame voortkomen.

- De uitbating van een transport- en koeriersbedrijf. Het uitbaten van een taxibedrijf, zowel wat betreft personenvervoer als goederenvervoer.

- Het verhuren van alle mogelijke autorijtuigen en transportmiddelen.

- Tussenpersoon in transportactiviteiten. Het verhuren van opslagruimte en het in bewaring nemen van handelsgoederen, voertuigen en alle aanverwante goederen.

- De uitbating van een bedrijvencentrum. De verkoop van zowel nieuwe als tweedehandswagens, zowel groot als kleinhandel. De aan- en verkoop van alle mogelijke auto onderdelen, wisselstukken en banden zowel groot als kleinhandel.

- Onderhoud en herstelling van wagens, minibussen, vrachtwagens en trucks.

- De aan en verkoop van alle auto onderdelen, wisselstukken zowel nieuw als tweedehands. - De aan en verkoop van alle auto toebehoren alle uitrustingsstukken, en alle aanverwante onderhouds- en herstellingsproducten. Het in de handel brengen, aankopen, verkopen en installeren van autoradio s, muziekinstallaties, alarminstallaties, antennes, GPS-toestellen, boordcomputers, GSM- car-kid installaties. Het uitbaten van een car-wash. Het uitbaten van een benzinestation met shop. Verkoop van algemene voedingswaren, geschenkartikelen, autotoebehoren, onderhoudsproducten voor wagens, snoepgoed, dranken, rookwaren en alle aanverwante goederen. - Aan- en verkoop van onroerend goed. Verlenen van raad en advies in het kader van de gevoerde activiteiten.

- De vennootschap heeft tevens tot doel alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op een en dertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Antwerpen en zal worden afgesloten op een en dertig december tweeduizend zestien.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen van ieder tien EURO.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volstort.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: MADANOV Hasan, voornoemd, die verklaart deze

opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders

over beslist.

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei te

achttien uur in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het

bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering

plaats op de eerst volgende werkdag.

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zeventien

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Coordonnées
A & B COMPANY

Adresse
JOZEF BUERBAUMSTRAAT 43 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande