A & D BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & D BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.932.850

Publication

25/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-03-2015

Griffie

*15305048*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607932850

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

A & D Bouw

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ANTWERPEN

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Natacha Stoop, te antwerpen op 23 maart 2015. Zijn verschenen:

De heer FLAK Dariusz Robert, geboren te Lublin, op 11 juni 1966, wonende te 2140 Antwerpen, district Borgerhout, Blijde Inkomststraat 32 bus 5.

De heer FLAK Adam Edward, geboren te Lublin, op 9 april 1969, wonende te 2840 Rumst, Antwerpsesteenweg 101.

Om ober te gaan tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A & D Bouw , met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen  Borgerhout, Blijde-Inkomststraat 32/5. STATUTEN

I.- NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.- Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "A&D BOUW".

Artikel 2.- Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 2140 Antwerpen, district Borgerhout, Blijde Inkomststraat 32 bus 5.

De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België worden overgebracht, door beslissing van de zaakvoerders, met inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerders, in België en in het buitenland bijkantoren oprichten.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Het aankopen, verkopen, restaureren, valoriseren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, huren, verhuren, leasing, beheer, inrichten en uitbaten van onroerende goederen, dit alles in de breedst mogelijke zin, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of als tussenpersoon in binnen - en buitenland.

De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheid coördineren die betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw -en voltooiingwerken door onderaannemers.

Zij mag optreden als verkooppromotor in onroerende goederen.

- Handel in vastgoed, bouwpromotie, renovatie, tussenpersoon, bemiddeling, beheer, verhuur van onroerende goederen.

- De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals onder meer de promotie, de realisatie, de verkoop en de commercialisering van projecten, dit alles in de ruimste zin van het woord. Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en

Onderwerp akte :

Blijde-Inkomststraat 32 Bus 5 2140 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw voltooiingwerken door onderaannemers.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle transacties en verrichtingen van welke aard ook en in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

- De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten, in commissie, of als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, die van aard zouden zijn om de verwezenlijking van het doel of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag hiertoe alle nodige promotiehandelingen stellen om reclame te maken om de onroerende goederen te kunnen verkopen.

- De vennootschap mag alle diensten die verband houden met het verlenen van bijstand inzake management en marketing aan ondernemingen; het waarnemen van bestuur- en beheeropdrachten en optreden als vereffenaar uitvoeren.

- De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, het onderschrijven, aankoop of op welke wijze ook.

- Optreden als tussenpersoon tussen opdrachtgevers en opdrachtuitvoerders inzake het optrekken van gebouwen voor alle doeleinden en inzake het verkavelen van onbebouwde onroerende goederen.

- Werkzaamheden in verband met het oprichten, inrichten, stofferen en meubileren, herstellen en onderhouden van onroerende goederen.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon in de handel, hierin begrepen op commissie en op consignaties voor zover de wettelijke machtigingen daarvoor aanwezig zijn. De vennootschap mag deze activiteiten uitoefenen voor haar eigen rekening of samen met derden of voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief pand op eigen handelszaak.

De vennootschap mag deze activiteiten uitoefenen voor haar eigen rekening of samen met derden of voor rekening van derden. De vennootschap mag haar doel waar ook verwezenlijken en dit op alle wijzen en volgens alle methodes die haar geschikt lijken. De vennootschap mag patenten, brevetten en merken verwerven uitbaten of verlenen. De vennootschap mag alle diensten die verband houden met het verlenen van bijstand inzake management en marketing aan ondernemingen; het waarnemen van bestuur  en beheeropdrachten en optreden als vereffenaar uitvoeren.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Artikel 6.- Voorkeurrecht

Bij elke kapitaalverhoging in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoor-digd. Indien het voorkeurrecht niet binnen de vijftien dagen door alle vennoten werd uitgeoefend, zal dit toekomen aan de overige vennoten die wel van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt, naar evenredigheid van het totaal aantal aandelen dat zij dan reeds bezitten.

Artikel 7.- Alarmbelprocedure

Wanneer, tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies vastgesteld is of had kunnen vastgesteld worden krachtens wettelijke of statutaire bepalingen, om te beraadslagen, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag, dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam en moeten ingeschreven worden in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

1. Overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden is slechts geldig en tegenstelbaar indien de overdracht wordt ingewilligd door minstens de helft van de vennoten, die samen min¬stens drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarop de overdracht slaat. Toestemming tot overdracht is ook vereist wanneer het een overdracht betreft tussen vennoten, tussen echtgenoten of ten gunste van bloedverwanten in rechte lijn.

2. De vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen, richt zijn verzoek daartoe bij aangetekend schrijven aan al de andere vennoten, die binnen de maand dienen te reageren. De vennoten die binnen die termijn niet reageren, worden geacht in te stemmen met de overdracht. Indien de vereiste goedkeuring niet bekomen wordt, kan de kandidaat-overdrager hiertegen geen verhaal doen op de rechter.

Nochtans zijn de vennoten die de overdracht hebben geweigerd verplicht binnen de drie maanden de aandelen zelf in te kopen of een koper te vinden die op zijn beurt wordt aanvaard volgens de hierboven beschreven procedure.

De verkoopprijs zal door partijen worden vastgesteld in gemeen akkoord en, bij gebreke van akkoord door een deskundige, door de belanghebbende partijen, met gemeen akkoord aan te duiden. In geval van niet-akkoord over de keuze van de deskundige zal deze benoemd worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is en dit op verzoek van de meest naarstige partij.

De prijs van de aandelen zal ten laatste moeten betaald worden binnen de zes maanden nadat hij werd vastgesteld volgens de hierboven beschreven procedure.

3. In geval van overlijden dienen de erfgenamen binnen de drie maanden de vennoten bij aangetekend schrijven in kennis te stellen van de bestemming van de aandelen. Indien zij de aandelen zelf wensen te behouden, dienen zij eveneens de goedkeuring te vragen en wordt gehandeld zoals bepaald in punt 3.

4. Bij overlijden van de enige vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden.

Arti¬kel 237 van het Wetboek van Vennootschappen wordt dan toegepast.

Artikel 10. Ondeelbaarheid van effecten

De effecten zijn ondeelbaar; de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect.

In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

In geval van onenigheid tussen de rechthebbenden of van hoogdringendheid kan de voorzitter van de rechtbank van koophandel, op verzoek van één van hen, een gezamenlijke mandataris aanwijzen. Bij splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in blote eigendom en in vruchtgebruik worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 11.- Volstorting

De zaakvoerder vordert de fondsen in op de ingeschreven maar niet volgestorte aandelen

naargelang de behoeften van de vennootschap; hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invorde-ring vast.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze niet tevens zaakvoerder is, kunnen opvragingen van fondsen slechts gebeuren met het akkoord van de enige vennoot.

Zolang de regelmatig opeisbare en opgevorderde fondsen op een aandeel niet zijn gestort, worden alle rechten aan dit aandeel verbonden geschorst.

De vennoot die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende brief zal hierop een intrest verschuldigd zijn, berekend aan de wettelijke rentevoet, te beginnen van de dag van eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting. Artikel 12. Afgescheiden vermogen

Erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap noch zich op enige wijze mengen in de daden van haar bestuur.

Voor het uitoefenen van hun rechten moeten zij zich schikken naar de jaarrekening en de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

III.- BESTUUR - CONTROLE

Artikel 13.- Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste

vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 14.- Bevoegdheid

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen

de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15.- Delegatie van machten

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of

vergoedingen van die lasthebbers.

Artikel 16.- Tegenstrijdige belangen

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van

zaakvoerders voorgelegde verrichting is gehouden artikel 259 van het Wetboek van

Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen

geplaatst, dan dient hij daarvan kennis te geven aan de vennoten en de verrichting kan slechts

gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst,

kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag

uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Dit geldt voor alle tussen

hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft, die

onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Artikel 17.- Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt

de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen

handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers

binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Artikel 18.- Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders

wordt beslist.

Artikel 19.- Controle

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen

opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe

beslist.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij

worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de

accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

IV.- ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 20.- Gewone algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op

een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt

plaats op de tweede dinsdag van de maand december, om negentien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de

eerstvolgende werkdag.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend.

De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel 21.- Bevoegdheid

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerders en, in

voorkomend geval, van de commissarissen, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en,

indien nodig, commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van

de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de kwijting aan

zaakvoerders en commissarissen.

Artikel 22.- Bijeenroeping

De zaakvoerders en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Artikel 23.- Volmachten

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Artikel 24.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 25.- Beraadslaging

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerders.

Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten die samen tenminste een vijfde van de aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de zaakvoerders om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte worden verleden.

Artikel 26.- Notulen

Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld. Het wordt ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden zijn beslissingen vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap bewaard wordt. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaak-voerder.

V.- BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING

Artikel 27.- Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar. Elk

jaar, op dertig juni, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

Artikel 28.- Bestemming van de winst

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk

reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

VI.- ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 29.- Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene

vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Artikel 30.- Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

VII.- WOONSTKEUZE - ALLERLEI

Artikel 31.- Woonstkeuze

Iedere in het buitenland wonende zaakvoerder, commissaris of vereffenaar moet woonst in België

kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft.

Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen,

dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig

geschieden op de zetel van de vennootschap.

Alle kennisgevingen terzake van de vennootschap aan de effectenhouders op naam geschieden op

het laatste aan de vennootschap bekendgemaakt adres. Iedere adreswijziging dient te worden

bekendgemaakt aan het orgaan van bestuur van de vennootschap bij aangetekend schrijven of bij

schrijven met ontvangstmelding.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend zestien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in december tweeduizend vijftien.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Wordt door de comparanten tot gewone zaakvoerders benoemd en aangesteld voor de duur van de

vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid : de

heer FLAK Dariusz en de heer FLAK Adam, die aanvaarden.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten

van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als

voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan accountantskantoor

MVS te 2610 Antwerpen, Planetariumlaan 59, met recht van indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 23 maart 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A & D BOUW

Adresse
BLIJDE-INKOMSTSTRAAT 32, BUS 5 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande