A & F HOME PROJECTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : A & F HOME PROJECTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.490.780

Publication

27/07/2012
ÿþMod wort! +t.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm " VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zeslel : HENRILEI 44A - 2930 BRASSCHAAT

(volledig atiRs)

Onderwerpetste : OPRICHTING

(uittreksel uit de oprichtingsakte van 15 juli 2012)

Op 15 juli 2012 zijn bijeengekomen:

e

-Annemie Huysman, Henrilei 44A te 2930 Brasschaat

Fabrice Droesbeke, Henrileï 44A te 2930 Brasschaat

b Met het doel een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten als volgt luiden: ARTIKEL 1 : RECHTSVORM en BENAMING

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Vennootschap onder Firn i (V.O.F.) met als maatschappelijke benaming A & F HOME PROJECTS voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of de afkorting daarvan V.O.F,

0

ARTIKEL 2: DUUR

0

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 15 juli 2012. De vennootschap wordt, tenzij andersluidende onderlinge overeenkomst, met éénparigheid van stemmen ontbondenna het verstrijken van 12

et maanden door opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoten per aangetekend schrijven,

ARTIKEL 3: ZETEL

et

et

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Henrilel 44A te 2930 Brasschaat.

De zaakvoerder is gemachtigd de zetel te verplaatsen, zowel in België als in het buitenland, alsook om

bijhuizen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

cuj

d1D

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

s:1 -De aan- en verkoop, de vervaardiging, import en export, groot- en kleinhandel, tussenhandel van meubelen, interieurinrichtingen, decoratie-artikelen, en alle aanverwante artikelen.

et -Het advies in binnen- en buiteninrichtingen, decoratie, kortom de activiteiten van interieurdecorateurs

P-Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en -voering

-Overige zakelijke dienstverlening

-Het verlenen van advies op, IT, telecommunicatie en aanverwante industrieën, en de daarbij horende

handel, (aan- en verkoop, tussenhandel, commissiehandel)

-Het uitbaten van een horecazaak, restaurant, café, hotel, bed- en breakfast.

(?c= .I htz var ~ e:_0. : Recto : h!aarn er. 17oe+i<t+5ig3ieid van de rnstifint2ntetrcmr : heizij van de p+:tsPo4o)11(en+

be." u3u.gd dt rgclt$,,pErSorpi ren aran2{2n'mt1 deden tw vCrtegen":oord" t4et1 VCrsO : Haam i.'t? I73nF4iFAuOr=1+7 9.

Neergelegd ter griffie van do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 B Mil 2012

Ondert lerniri srnr ecnming

(vatott) A & F HOME PROJECTS

(vei Luit)

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitvoeren van managementsopdrachten, en meer in het algemeen het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

-De activiteit van een sportclub, en meer in het bijzonder, maar niet gelimiteerd tot, de activiteit van een duikclub, het organiseren van sportevenementen ais zelfstandige aktiviteit of voor rekening van derden, en andere ondersteunende diensten voor de sportbeoefening.

-Organisatie van sportevenementen, verhuur van sportaccomodaties, meer bepaald maar niet gelimiteerd tot verhuur van vaartuigen.

-Verlenen van advies inzake toerisme

-Organiseren van evenementen, congressen, en seminaries.

-Aan- en verkoop, import en export, tussenhandel van goederen in het algemeen voor zoverre er aan alle eventuele voorafgaandelijke verplichte vergunningen en/of machtingen werd voldaan.

Hiertoe kan de vennootschap om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, zowel alleen of in samenwerking met derden, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger die rechtstreeks of onrechstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, uit te breiden of te bevorderen.

ARTIKEL 5 KAPITAAL

De comparanten doen ieder een financiële inbreng van 250,00 Eur, wat het het kapitaal van de vennootschap brengt op 500,00 Eur, verdeeld over 10 aandelen met een nominale waarde van 50,00 Eur. Ieder der comparanten kijgt voor zijn inbreng 5 aandelen toegewezen.

ARTIKEL 6: OVERDRACHT VAN AANDELEN

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden, in andere handen dan in rechte lijn van de overleden vennoot, dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering zijn de vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van overdracht van deze participatie in het eigen vermogen van de venootschap.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk akkoord tussen de vennoten.

De afkoop van de participatie moet in elk geval tot stand komen binnen de 6 maanden te rekenen vanaf de dag waarop de waarde ervan definitief wordt vastgesteld en in aile gevallen binnen de 12 maanden te rekenen vanaf de dag waarop de participatie ingevolge gewenste verkoop of overlijden voor overdracht beschikbaar werd gesteld.

ARTIKEL 7: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder.

ARTIKEL 8: VERGOEDING

Aan de zaakvoerders kan, overtuinders de vergoeding van hun kosten, een vaste of variabele vergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag ten laste van de vennootschap komt,

ARTIKEL 9: VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is gemachtigd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is, De vennootschap wordt in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

De vennootschap wordt, voor wat haar dagelijks bestuur betreft, vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

ARTIKEL 10: VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, enkel voor beperkte en bijzondere handelingen, duidelijk omschreven in desbetreffende volmacht.

ARTIKEL 11 :AANSPRAKELIJKHEID

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12: ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei op de maatschappelijke zetel. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, op verzoek van de zaakvoerder of op verzoek van één der vennoten telkens het belang van de vennootschap dit vereist of om te beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten of enig ander punt. Ze moet bijeengeroepen worden wanneer de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen erom vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, tenzij iedereen akkoord is om de vergadering op een andere plaats te houden in België of in het buitenland.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder, of bij afwezigheid, door de aanwezige vennoot met de hoogste procentuele participatie in het vermogen van de vennootschap. Bij gelijke participatie wordt de vergadering voorgezeten door de oudste onder de aanwezigen.

De vergadering mag niet beraadslagen over punten die niet opgenomen zijn in de dagorde, tenzij alle vennoten aanwezig zijn en zij het met deze beraadslaging eens zijn.

ARTIKEL 13: BESLUITVORMING EN NOTULEN

Ieder vennoot heeft het recht op een aantal stemmen in verhouding tot zijn deelname in het vermogen van de vennootschap, en bij staking van de stemmen is de beslissing van de voorzitter doorslaggevend.

Behalve in de gevallen waar de wet een aanwezigheidsquotum en/of een bijzonder meerderheid voorziet, worden alle beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vennoten dat op de vergadering aanwezig is, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot: geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één volmacht. De medeëigenaars, vruchtgebruikers en eigenaars van de naakt eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich respectievelijk door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen. Elke algemene vergadering, jaarlijkse of buitengewone, kan tijdens de bijeenkomst door de zaakvoerders met maximum 3 weken verdaagd worden. De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde als de eerste. Ze beslist definitief.

ARTIKEL 14: BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar is gelijk aan het kalenderjaar.

ARTIKEL 15: RESULTATENREKENING

Ieder jaar per 31 december zullen een inventaris, een balans en een resultatenrekening opgemaakt worden. De desbetreffende stukken zullen in een register worden bijeengehouden en voor goedkeuring getekend worden door de vennoten.

De jaarvergadering doet uitspraak over de aanvaarding van de resultatenrekening.

Na de goedkeuring beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en, indien van toepassing, aan de commissarissen, te verlenen kwijting.

Van de netto-winst, zoals deze voortvloeit uit de door de zaakvoerder opgemaakte resultatenrekening wordt 5% afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de reserve 10% bedraagt van het maatschappelijk kapitaal, maar moet opnieuw worden ingevoerd indien het reservefonds om het even welke reden beneden de 10% daalt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat.

ARTIKEL 16: ONTBINDING

De ontbinding van de vennootschap zal door elk van de vennoten kunnen aangevraagd worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen.

In dit geval kunnen de andere vennoten de verefening vermijden door het deel van de uittredende vennoot over te nemen.

De vennootschap wordt tenzij andersluidend onderlinge overeenkomst, met éénparigheid van stemmen ontbonden na het verstrijken van 12 maanden na een per aangetekend schrijven gedane opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoten.

De vennootschap wordt niet onbonden door het overlijden van één vennoot, doch blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt, volgens de laatste balans opgemaakt voor het overlijden, enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij delen in de winsten of verliezen van het lopende jaar, vastgesteld na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen pro rata rekening gehouden met de periode tijdens dewelke de overladende nog deel uitmaakte van de vennootschap.

4 , .

1l:501- 1;lltii" >Uilef}

" nan heti3^Igi{s,,cli 1 Sfatslalaal

De rekening zal betaalbaar en opeisbaar zijn in de loop van 5 jaar volgend op het overlijden, in vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na overlijden.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden zullen de weduwe, weduwnaar en/of erfgenamen van een vennoot zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze dan ook.

ARTIKEL 23: VEREFFENAAR

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip dan ook, zal de vergadering een vereffenaar aanstellen. Bij ontstentenis wordt de zaakvoerder vereffenaar. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt bepaald volgens het Wetboek der Vennootschappen.

ARTIKEL 24: BUITENLAND

De vennoten, zaakvoerders, commissarissen en verefennaars die in het buitenland wonen doen voor de uitvoering van onderhavige statuten keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardigingen en betekeningen kunnen gedaan worden,.

ARTIKEL 25: WETBOEK DER VENNOOTSCHAP

Voor alles wat niet voorzien werd in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek der Vennootschappen.

pip SLOTBEPALINGEN

Na de oprichting wordt onmiddellijk overgegaan tot een eerste algemene vergadering waarbij volgende

e overgangsbepalingen worden vastgelegd.

1.De comparanten verklaren, dat bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek der Vennootschappen, de vennootschap alle verbintenissen, die voor rekening en te neme van de vennootschap in oprichting zijn

e aangedaan, overneemt en bekrachtigt en dit te rekenen vanaf heden

2.Het eerste boekjaar loopt van 15 juli 2012 tot en met 31 december 2013, De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

3,Tot zaakvoerder met gratis mandaat worden benoemd:

ó-Annemie Huysman, Henrilei 44A te 2930 Brasschaat

-Fabrice Droesbeke, Henrilei 44A te 2930 Brasschaat

co

4.Volmacht wordt verleend aan Ad-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A te 1860 Meise,

N vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Leeuw Adriaan, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Federale Overheidsdiensten

et van Financiën en Justitie, teneinde de vennootschap in te kunnen schrijven en hiertoe aile administratieve formaliteiten te verrichten die nodig zijn tot uitvoering van de verleende volmacht.

de Leeuw Adriaan

Volmachtdrager

P:

" S:

:Z71

Gd

:=3

P:

(1c ris-) iôaisi? r,{T, ti'rtr lk iirt? s++~Y~rrei~~n : Recto Naarn ai1 iYoe(hnlgheid tróil de Iilslrtli(iC1iloYe:'ido notaris. ri3W1 van dr' {er sir(olril.,ii)

h:'vDC'ejC1 r#n j'rr"h+SriF".r5{lott ton rlrtiFfl."rl tC vprieCjei!" ,'.CürdFget, verso mzlarn ex' Itaildieken.nrr

Coordonnées
A & F HOME PROJECTS

Adresse
HENRILEI 44 A 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande