A & J HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & J HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.882.048

Publication

16/03/2015
ÿþMod Word 11.1

r4~~

+ i~.~;.r~~;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Res.;>;b n;, v an'coo;..', Earnclel

An ta men

0 il UT 2015

a Rie l~~l~~,e roe n

,



1111111111j11,1,1111N111111111

Ondernemingsnr

Benaming 0 5 9 9. 8$ 4 8

(voluit) : A & J HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Oosterveldlaan 151

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Cuypers te Antwerpen op 2 maart 2015, nog te registreren, dat :

1) Mevrouw CHIU Kit San Annie Lea, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Oosterveldlaan 151.

2) De heer CHIU Chuk Hang Joey, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Hoge Aardstraat 1.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "A & J

HOLDING", met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Oosterveldlaan 151, hebbende als doel ;

1) Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in aile bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen In België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- aile financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

2) Alle activiteiten die verband houden met administratie, management, adviesverlening en diverse zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, beheerder of vereffenaar,

- bureau voor studie, Organisatie, administratie en adviesverlening inzake financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- personeelsadministratie, omvattende het beheer van het personeelsbeleid en het voeren van de loon- en salarisadministratie, dit zowel van het eigen personeel als van het personeel van de vennootschappen waarin zij participeert;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

t

C, ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

3) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief het in pand geven van haar eigen handelsfonds.

4) Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, onderverhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

5) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 20.000 euro, vertegenwoordigd door 200 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Elk dezer aandelen is volledig volstort zodat het bedrag van 20.000 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Dirk Cuypers bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd : mevrouw CHIU Kit en de heer CHIU Chuk, beiden voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar, Hun mandaten zullen onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december2016.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maan juni om negentien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2017.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHMITTE", met kantoor te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Kapittelstraat 4, vertegenwoordigd door de heer Alex Schmitte, teneinde alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondememingsloketten, griffies, BTW-administratie en overige fiscale en administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Dirk Cuypers

Tegelijk hiermee neergelegd : eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vç or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A & J HOLDING

Adresse
OOSTERVELDLAAN 151 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande