A & R

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & R
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.453.089

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 25.07.2014 14356-0209-009
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 14.07.2013 13306-0052-010
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.06.2012, NGL 22.07.2012 12327-0401-012
15/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301748*

Neergelegd

11-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : A & R

0834453089

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2060 Antwerpen, Offerandestraat 28

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op elf maart tweeduizend elf neergelegd ter griffie der rechtspersonen vóór registratie blijkt dat:

1° de heer SAFI Reshad, geboren te Jalalabad (Afghanistan) op 18 augustus 1981, rijksregisternummer

810818-449-89, gehuwd, wonende te 2050 Antwerpen, Reinaartlaan 6, bus K 15;

Intekenend op 50 aandelen en

2° de heer MANDOZAI Anwar Khan, geboren te Khost (Afghanistan) op 16 maart 1982, rijksregisternummer 820316-555-29, wonende te 2140 Antwerpen, Turnhoutsebaan 102, bus 4;

Intekenend op 50 aandelen,

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met een kapitaal van

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volstort ten belope van 1/3de en met de volgende statuten : NAAM : A & R

VORM : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL : De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats in België mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels,

bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland.

- DOEL : De vennootschap heeft tot doel: uitbating van alle soorten horecabedrijven waaronder onder meer, maar hiertoe niet beperkt, hotels, restaurants, grillrooms, café-restaurant, traiteur en banketaannemer, snelbuffetten zoals snack- en sandwichbars, hamburgerrestaurants, al dan niet met verkoop van dranken aan de toog en bereide eetwaren in wegwerpverpakking.

- een onderneming voor het reinigen, schoonmaken en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, bedrijven, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen en alles wat hiermee samenhangt, onder ander het wassen van ruiten.

- een onderneming voor telefoonuitbating, uitbating van een carwash en uitbating van een benzinestation. De invoer- en uitvoerhandel van menigvuldige goederen, de groot en kleinhandel met meer dan één afdeling. De groot- en kleinhandel van kantoorbenodigdheden, -machines en  meubilair, papierwaren en kantoorbehoeften in de ruimste zin van het woord; De groot- en kleinhandel in computers en alle toebehoren, evenals hardware, software, de installatie, het advies en onderhoud ervan, evenals het uitwerken van softwareprogramma s.

- De groot- en kleinhandel in electrische, electronische en computergestuurde toestellen, tevens omvattend alle hifimateriaal en installaties, van artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, alsmede alle radio-electrisch materiaal, meubelen, meubileringsartikelen, houten voorwerpen, mandwerk en borstels, behangpapier, sierglaswerk en sierkeramiek, dinanderie en sierijzerwerk, ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap, verlichtingsartikelen en alle aanverwanten en dit zowel in groot- als in kleinhandel, import en export. Alsmede de groot- en kleinhandel van alle handelsproducten en het verlenen van diensten, evenals recreatieve diensten, aan bedrijven en aan personen, zonder enige beperking.

- De groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoerhandel in schoeisel, textielwaren en kleding, schoonheidsartikelen en toiletartikelen, lederwaren en zadelmakerswerk, fantasiejuwelen, uurwerken, fotografische en kinematografische artikelen.

- De groot en kleinhandel, invoer en uitvoer van suiker- en snoepgoed, sigaren, sigaretten en allerhande

rookartikelen, algemene voedingswaren en koloniale waren en allerlei huishoudartikelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- videotheek

- krantenwinkel, nachtwinkel.

- in- en export van gsm s en accessoires en telecomunicatietoestellen in de uitgebreidste zin van het woord. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Zij begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijzigingen der statuten.

KAPITAAL: Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen. BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering.

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, benoemt deze, overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Wanneer de wet het vereist, zullen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht staan van een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering en gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de tiende van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. VERDELING : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

VEREFFENING BIJ VERDELING : Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op elf maart tweeduizend elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen sedert één februari 2011.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard:

- dat de huidige zetel gevestigd is te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 28

- dat tot zaakvoerders worden benoemd:

de heer SAFI Reshad en de heer MANDOZAI Anwar, beiden voornoemd, wiens mandaten bezoldigd zullen

zijn.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der

Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen

en alle documenten te tekenen : de heer PEETERS Bart, wonende te 2550 Kontich, Kauwlei 54 of diens

aangestelden.

(get.) notaris F. Leconte

samen neergelegd afschrift akte dd. 11/03/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0157-011

Coordonnées
A & R

Adresse
OFFERANDESTRAAT 28 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande