A COSTI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A COSTI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.284.076

Publication

29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 23.04.2013 13094-0501-012
15/05/2012
ÿþOp de Laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

*iaoassze*

Neergelegd ter grif;ie van oe

n oP~er.1s

van KaaAhand`F te Antwerpen,

Griffie -

fIL-reC)

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar. 0452.284.076

Benaming

(voluit) : A COSTI

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEO VERBEECKLAAN 10 bus 13 2070 ZWIJNDRECHT (volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING - BENOEMING BESTUURDERS

Bij besluit van de algemene vergadering van 12/09/2008 worden volgende bestuurders herbenoemd voor een periode van zes jaar,

Janssens Philippe; De Merodelei 5, 2600 Antwerpen Janssens Patrick; Accacialei 19, 2930 Brasschaat Janssens Philippe wordt tevens gedelegeerd bestuurder

Bij besluit van de algemene vergadering van 12/09/2008 worden volgende bestuurders benoemd voor een periode van zes jaar:

Dehaspe Walter; Zwaluwen laan 71, 2610 Wilrijk Walter Dehaspe wordt tevens gedelegeerd bestuurder.

De benoemingen zijn onbezoldigd. De wijzigingen gaan in vanaf heden.

Getekend,

Philippe Janssens gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.03.2012, NGL 02.05.2012 12104-0459-012
23/02/2012
ÿþmod 11.1

4

Voor-behoudel aan het Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

" iaoaaoas

Onclernemingsnr : 6E0452.284.076

Benaming (volgit) :A Costi

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leo Verbeecklaan 10 bus 13

2070 Zwijndrecht

Onderwerp akte :WIJZIGING  HERWERKING STATUTEN - UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 30 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "A Cesti", met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Leo Verpeecklaan 10 bus 13, ondernemingsnummer 0452.284.076 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING Het kapitaal wordt uitgedrukt in euro en bedraagt honderddrieëntwintigduizend negenhonderddrieënveertig euro zesenzeventig cent (¬ 123.943,76).

TWEEDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissing en aan de wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

N De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap. Haar naam luidt "A Costi".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Leo Verbeecklaan 10 bus 13.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Dool. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels--ert.financiële_operaties verrichten, -behalve die wettelijkvoorbehoudertzijrt:aan _- _: --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

j?C0)rf^i f,1: '^'ti u 1 _D3cfrikittlf

Eeo,ghaej ta Ai3imeni op

10 FER. 2012

Griffie

mad 11.1

r

~"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-

maatschappijen en kapitalisatie ondernemingen;

het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en

functies.

de uitbating van een onderneming voor het organiseren van tentoonstellin-

gen en kunstgalerijen; restauratie van schilderijen en andere kunstvoor-

werpen;

- groot- en kleinhandel in kunstvoorwerpen en antikwiteiten.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

ln het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België ais in het buitenland.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDRIEENTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERDDRIEENVEERTIG EURO ZESENZEVENTIG CENT (E 123.943,76).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op één maart om achttien uur of de eerstvolgende werkdag.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1, Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon ais bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

ln dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

3, Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten, Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door een afgevaardigd bestuurder, alleen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6 Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2011 : AN303318
30/06/2010 : AN303318
04/06/2009 : AN303318
06/06/2008 : AN303318
04/10/2007 : AN303318
16/05/2005 : AN303318
28/04/2004 : AN303318
23/04/2004 : AN303318
04/06/2003 : AN303318
26/09/2002 : AN303318
14/08/2002 : AN303318
06/03/2001 : AN303318
17/03/1998 : AN303318
17/09/1996 : AN303318
31/03/1994 : AN303318

Coordonnées
A COSTI

Adresse
LEO VERBEECKLAAN 10, BUS 13 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande