A & D

Société en commandite simple


Dénomination : A & D
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.313.644

Publication

15/02/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr Benaming o î'cl3 . 3i3 . 6yy

(voluit) : A&D

(verkort) :



Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Hofeinde 129, 2350 Vosselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden, 1 januari 2012 zijn de partijen:

De heer Goossens Dennis, geboren te Turnhout op 16 mei 1985 (rijksregistemummer 85.05.16-093.83), wonende Hofeinde 129, 2350 Vosselaar en Mevrouw Walbers Ann, geboren te Turnhout op 7 december 1984 (rijksregistemummer 84.12.07-304.73), wonende Hofeinde 129, 2350 Vosselaar,

overeengekomen:

een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als naam A&D.

De statuten luiden als volgt:

1, Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt A&D,

2. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2350 Vosselaar, Hofeinde 129.

Een zetelverplaatsing moet voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan KBC Verzekeringen. Mits de goedkeuring van KBC Verzekeringen, wordt de zetelverplaatsing openbaargemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerders ondertekende verklaring samen met een afschrift van de bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

3. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden 1 januari 2012.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap

"BVBA Verzekeringskantoor Guy Walbers", met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse, Kapelstraat 18, 2340 Beerse. Het aanhouden van aandelenparticipaties in een vennootschap (met als doel de uitbating van een KBC Verzekeringsagentschap). De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roetende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Eike wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld.

5. Vennoten: Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten,

De beherende vennoot is voor de duur van de vennootschap: De heer Goossens Dennis, Hofeinde 129,

2350 Vosselaar. Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoten zijn: Mevrouw Walbers Ann, Hofeinde 129, 2350 Vosselaar.

De stille vennoten zijn slechts ten belope van hun inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

6. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.000,00 euro.

7; Aandelen: Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van

de nominalewaarde.

8: Aandelenregister: De aandelen zijn altijd op naam, ln de zetel van de vennootschap wordt een

aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal

aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden, en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

L~RI~Fl~ CI E g NG ~ N

0 2 FR 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grue griffier

1

J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

lo

*izosessa*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~"

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

Verplicht dienen eventuele wijzigingen aan de lijst van de aandeelhouders steeds vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen voorgelegd worden.

De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met instemming van drie vierden van het aantal vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Bovendien dienen verplicht eventuele wijzigingen aan de lijst van de aandeelhouders steeds vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen voorgelegd worden.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

10. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen steeds minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

De bestuurders of zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsoveréénkomsttussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap "BVBA Verzekeringskantoor Guy Walbers".

Elke voordracht tot bestuurder dient vooraf goedgekeurd te worden door KBC Verzekeringen.

Wordt voor onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd: De heer Dennis Goossens, Hofeinde 129, 2350 Vosselaar. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

11. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht: De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alteen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

12. Controle: Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uitte oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap.

13. Bijeenroeping en agenda: Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 5 juni, om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten. De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

14. Besluitvorming: Er wordt gestemd per aandeel waarbij elke aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot behalve de beherende vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. ln de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is drie vierde van de stemmen vereist.

15. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 januari 2012 en eindigt op 31 december 2012.

16. Jaarrekening: Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17. Ontbinding: Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met drie vierden van stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met drie vierden van stemmen.anders besluit. Alle wijzigingen aan de structuur van de vennootschap dienen te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.

Het netto-vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

18. Overlijden van een vennoot: Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

19. Algemeen artikel: De vennootschap verbindt er zich toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsoveréénkomst door het verzekeringsagentschap "BVBA Verzekeringskantoor Guy Walbers" te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

Gelijk hiermee neergelegd;

- Oprichtingsakte



Goossens Dennis Walbers Ann

Beherend vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A & D

Adresse
HOFEINDE 129 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande