A JOURNEY 4 GROWTH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A JOURNEY 4 GROWTH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.637.046

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 10.01.2014 14007-0388-010
22/12/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0893637046

Benaming

(voluit) : A Journey 4 Growth

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willem Kerricxstraat 88

2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Op 4 december 2014 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerders van onderstaande vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

I, Insight O&O BVBA, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88, met ondernemingsnummer 0891,015.670, werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden voor notaris Kris Ducatteeuw met standplaats te Edegem op 23 juli 2007 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli daaropvolgend, onder nummer 07114540 (oprichting),

De statuten werden meermaals en voor het laatst gewijzigd bij authentieke akte verleden voor notaris Kris Ducatteeuw met standplaats te Edegem op 30 oktober 2013 en bekendgemaakt in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 november daaropvolgend onder nummer 13170189 (kapitaalverhoging en wijziging statuten).

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Zij is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, met name mevrouw Alda Van Esbroeck, wonende te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88, handelend overeenkomstig artikel 8 van de statuten genomen op 31 juli 2007.

II. A Journey 4 Growth BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88, met ondernemingsnummer 0893.637.046, werd opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden voor notaris Frederic Van Cauwenbergh met standplaats te Edegem op 22 november 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 december 2007, onder het nummer 07173436 (oprichting).

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap ".

Zij is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, met name de heer Jan Geijsels, wonende te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88, handelend overeenkomstig artikel 8 van de statuten genomen op 3 december 2007.

Gelet op het feit dat Insight O&O BVBA houder is van de totaliteit van de stemrechtverlenende effecten van A Journey 4 growth BVBA met name 186 aandelen, is deze verrichting met een fusie door overneming gelijkgesteld (hierna "geruisloze fusie"), zoals vermeld in artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen. Luidens dit artikel "wordt met fusie door overneming gelijkgesteld, de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden".

1

1111111111111111. 11111111

lek ...

Antwerpen

i 0 DEC. 2014

afdeling Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

In het kader van de geruisloze fusie wordt voor alle tussenkomende vennootschappen, zowel de overnemende vennootschap als de over te nemen vennootschap, een staat per 30 juni 2014 opgesteld.

De hier voorgestelde geruisloze fusie waarbij de over te nemen vennootschap wordt overgenomen door Insight O&O is het gevolg van een reorganisatie van de groep. Een vereenvoudiging van de vennootschapsstructuur dringt zich op gelet op het feit dat de over te nemen vennootschap een

gelijkaardige activiteit uitvoert.

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben vervolgens het hiernavolgende geacteerd met het oog op de neerlegging en bekendmaking ervan volgens de voorschriften van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

FUSIE  RECHTSVORM  NAAM  DOEL  ZETELS

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen van A Journey 4 Growth BVBA per 1 juli 2014, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, overgaat naar Insight O&O BVBA.

Het maatschappelijk doel van de over te nemen vennootschap A Journey 4 Growth BVBA luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden het verlenen van advies en bijstand aan de

bedrijfswereld, meer bepaald:

" Het voeren van interim management in vennootschappen;

" Het geven van opleiding;

" Coaching van personen, teams, management;

" Loopbaan ontwikkelingsadvies en coaching;

" Advies verlenen op het vlak van logistieke en managementprocessen;

.Organisatie-advies;

" Project coaching;

" Coaching om te komen tot persoonlijke ontwikkeling;

" Talentontwikkeling en retentiebeleid;

.Begeleiding van organisaties bij nierges;

" Begeleiding van organisaties in verandertrajecten.

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden het kopen en verkopen van vennootschappen.

-Voor eigen rekening mag de vennootschap tevens het beheer doen van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende immobiliënmakelaars.

-Het ambt van bestuurder of vereffenaar opnemen en uitoefenen in andere vennootschappen,

De vennootschap mag alle verrichtingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag waarborgen stellen voor derden. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijvingen of op elke andere wijze deelnemen in ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig of verwant doel. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijke doel van de overnemende vennootschap Insight O&O BVBA luidt als volgt;

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Verstrekken van training, advies, ondersteuning en management aan ondernemingen, organisaties en

individuen betreffende opleiding, organisatie- en talentontwikkeling, logistiek en productie met als doel

meerwaarde te creëren;

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

meerwaarde te creëren;

Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties, verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, het promoten, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

Inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Commissie voor het Bank-en Financiewezen voor vereist is;

Het uitoefenen van de functie van syndicus en andere bestuursvormen voor alle vormen van medeeigendom alsmede het beheer en rentmeesterschap over alle gebouwen.

De algemene coördinatie van aile openbare of private bouwwerken op de bouwwerf via onderaanneming zowel voor eigen rekening als voor derden.

De vennootschap mag zich bovendien borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen of aan hen leningen toestaan.

De vennootschap mag de functie uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle industriële en handelsverrichtingen welke zich door enig verband van bijhorigheden, samenhang of nuttigheid, met de hierboven beschreven handel daartoe lenen en onder andere deelnemen, rechtstreeks of onrechtstreeks in andere bedrijven of vennootschappen, hetzij door aankoop, inschrijving, inbreng, versmelting, geldschieting of gelijk welke andere vorm van industriële, commerciële of financiële deelneming, met het doel de bedrijvigheid van de vennootschap te ontwikkelen, te begunstigen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag tevens alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking, de uitbreiding of de ontwikkeling ervan te bevorderen. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijvingen of op elke andere wijze deelnemen in ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig of verwant doel.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen,

Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap zal derhalve in het kader van de fusie moeten gewijzigd worden, voor zover het niet de activiteiten van de over te nemen vennootschappen omvat. De zaakvoerder van de overnemende vennootschap zal het nodige doen opdat het doel van deze vennootschap wordt uitgebreid zodat het mede de activiteiten van de over te nemen vennootschappen omvat.

De zetel van Insight O&O BVBA bevindt zich op de Willem Kerricxstraat 88 te 2650 Edegem. Ook de zetel van A Journey 4 Growth bevindt zich op het adres Willem Kerricxstraat 88 te 2650 Edegem.

BOEKHOUDING

De datum, vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening var. de overnemende vennootschap, is vastgesteld op 1 juli 2014.

BIJZONDERE VOORWAARDEN EN RECHTEN

Deze geruisloze fusie geeft geen aanleiding tot de uitgifte van aandelen of andere effecten. Insight O&O BVBA, enige vennoot van de over te nemen vennootschap, heeft geen bijzondere rechten. Uiteraard kent Insight O&O BVBA zichzelf geen bijzondere rechten toe in het kader van de huidige fusie.

De over te nemen vennootschap hebben geen andere effecten dan aandelen uitgegeven. BIJZONDERE BEZOLDIGING EN BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTSGEVOLGEN

Deze geruisloze fusie brengt van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen mee r

" de over te nemen vennootschap houdt op te bestaan,

.het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap  zowel rechten als verplichtingen  gaat over

op de ovememende vennootschap insight O&O BVBA.

WIJZIGING STATUTEN

In de overnemende vennootschap warden de volgende artikelen gewijzigd:

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid en geherformuleerd, zodat de tekst van het

artikel 3 dat het doei van de vennootschap weergeeft, wordt vervangen door volgende tekst:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

-Het optreden als studie, organisatie, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren, -Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in aile sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad, De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van aile handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

-Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

-het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, het promoten, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

r'

-inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen voor vereist is;

-de algemene coördinatie van aile openbare of private bouwwerken op de bouwwerf via onderaanneming zowel voor eigen rekening als voor derden.

-Het aanbieden van informatietechnologiediensten om de klanten een optimale concurrentiepositie te verzekeren op de markt waarop zij opereren

-Het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeem analyse, installatie, bediening en opleiding van computers

-De detachering en outsourcing in informatica- en administratieprojecten

-De handel in en de ontwikkeling van computerbeheerssystemen

-Het afsluiten en uitvoeren van onderhoudscontracten voor materieel en programma's en voor alle herstellingen van bedoelde machines en materieel

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

INFORMATIE  UITWISSELING

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 januari 2015,

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen: door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

De comparanten verzoeken de organen van het dagelijks bestuur, welke bevoegd zijn de respectievelijke vennootschappen in en buiten rechte te vertegenwoordigen op het vlak van het dagelijks bestuur, onderhavig fusievoorstel neer te leggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgesteld te Edegem in 5 exemplaren, op 4 december 2014 waarvan 2 exemplaren bestemd zijn om neer te leggen in de respectieve vennootschapsdossiers ter griffie van de rechtbank van koophandel en 2 exemplaren bestemd zijn om neer te leggen op de respectieve zetels en 1 exemplaar bestemd is voor de notaris die de fusieakten zal verlijden

Geijsels Jan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan fiet nelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 18.12.2014 14699-0133-010
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 07.01.2013 13005-0087-010
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 23.01.2012 12013-0224-010
19/02/2015
ÿþR mod 11,1





. t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

09 FEB. 2015

afdeIrdiffitSverpen







Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 0893.637.046

Benaming (voluit) :A Journey 4 Growth

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willem Kenicxstraat 88

2650 Edegem

Onderwerp akte : Bvba-fusie

Tekst :

"INSIGHT O & O"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Willem Kerricxstraat 88 -- 2650 Edegem

BTW BE 0891.015.670 RPR Antwerpen

EN

"A JOURNEY 4 GROWTH"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Willem Kerricxstraat 88 - 2650 Edegem

BTW BE 0893.637.046 RPR Antwerpen

Er blijkt uit een akte verleden op dertig januari tweeduizend vijftien voor

Kris Ducatteeuw, notaris te Edegem, ten kantore, dat is bijeengekomen de

buitengewone algemene vergaderingen van :

1. "INSIGHT O&O" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88, BTW BE 6E0891.015.670, rechtspersonenregister Antwerpen 13E0891.015.670.

Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig, of vertegenwoordigd, de volgende vennoten, die verklaren het navolgende aantal aandelen te bezitten:

1) De maatschap met burgerlijk doel en zonder rechtspersoonlijkheid met de maatschappelijke benaming "GEIJSELS-VAN ESBROECK", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerders ingevolge artikel acht van haar statuten, hiertoe benoemd bij de oprichting:

a) de heer GEIJSELS (Geijsels) Jan Severin Joseph, geboren te Aarschot op zesentwintig augustus negentienhonderd zevenenvijftig,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

, mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad



(rijksregisternummer: 57.08.26-219.60 - identiteitskaartnummer: 5919931575-41) wonende te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88;

b) mevrouw VAN ESBROECK (Van Esbroeck) Alda Paula Josepha, geboren te Brussel op twintig december negentienhonderd achtenvijftig, (rijksregisternummer: 58.12.20-292.22 - identiteitskaartnummer: 5915952003-88) wonende te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88.

Die verklaart houder te zijn van negenhonderd veertig (9401 aandelen

2) de heer GEIJSELS (Geijsels) Rik, geboren te Brussel op tien juli negentienhonderd drieëntachtig, (rijksregisternummer: 83.07.10-195.36 - identiteitskaartnummer: 591-5952003-88), wonende te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88.

Die verklaart houder te zijn van twee (2) aandelen.

De heer Rik Geijsels, voornoemd, is alhier vertegenwoordigd door de heer Jan Geijsels, voornoemd, krachtens onderhandse volmacht van negenentwintig januari tweeduizend vijftien, welke wordt aangehecht aan onderhavige akte.

3) mevrouw GEIJSELS (Geijsels) Marieke, geboren te Brussel op zestien april negentienhonderd vijfentachtig, (rijksregisternummer: 85.04.16278.85 - identiteitskaartnummer: 591-6005326-61), wonende te 2600 Berchem, Baron de Catersstraat 44.

Die verklaart houder te zijn van twee (2) aandelen.

Totaal: negenhonderd vierenveertig (944) aandelen, hetzij de totaliteit van het kapitaal.

2. "A JOURNEY 4 GROWTH" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Willem Kerricxstraat 88, BTW BE BE0893.637.046, rechtspersonenregister Antwerpen 0893.637.046.

Samenstelling van de vergadering

Is aanwezig, of vertegenwoordigd, de volgende vennoot, die verklaart alle honderd zesentachtig (186) in volle eigendom te bezitten:

"INSIGHT O&O" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Aida Van Esbroeck, voornoemd, overeenkomstig de statuten, hiertoe benoemd- in de oprichtingsakte.

Gans het kapitaal werd vertegenwoordigd.

Met eenparigheid hebben voormelde vergaderingen, verzameld in 1

vergadering, volgende beslissingen genomen :

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen

De vergaderingen vánde onderscheiden vennootschappen nemen kennis

en gaan over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de voormelde aandeelhouders verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op vier december tweeduizend veertien door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op tien december tweeduizend veertien en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig december tweeduizend veertien onder de respectievelijke nummers 14226197 en 14226196.

De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergaderingen een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad



toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergaderingen in de zetel van de vennootschappen kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

" De fusievoorstellen

" De jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is.

De vergaderingen verklaren de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaan de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Fusiebesluit -- Overgang onder algemene titel van het vermogen

Fusie door overneming van A JOURNEY 4 GROWTH en vermogensovergang

De vergaderingen keuren het hierboven vermeld fusievoorstel goed.

De vergaderingen betuigen bijgevolg hun instemming met de verrichting waarbij INSIGHT O & O bij wijze van fusie A JOURNEY 4 GROWTH overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van A JOURNEY 4 GROWTH zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op INSIGHT O & O, en wordt A JOURNEY 4 GROWTH ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van A JOURNEY 4 GROWTH worden vanaf één juli tweeduizend veertien geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van INSIGHT O & O.

Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in A JOURNEY 4 GROWTH geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergaderingen keuren de eigendomsovergang van het vermogen van A JOURNEY 4 GROWTH goed.

De overgang van het gehele vermogen van A JOURNEY 4 GROWTH op INSIGHT O & O omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van A JOURNEY 4 GROWTH te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan A JOURNEY 4 GROWTH titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergaderingen .ontslaan ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin A JOURNEY 4 GROWTH partij is als huurder of verhuurder.

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan A JOURNEY 4 GROWTH titularis, of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op INSIGHT O & O zal het bestuur van deze vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die A JOURNEY 4 GROWTH heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op INSIGHT O & O met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan A JOURNEY 4 GROWTH. In verband met dit laatste wordt verklaard dat A JOURNEY 4 GROWTH geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van A JOURNEY 4 GROWTH omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door INSIGHT O & 0 bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van A JOURNEY 4 GROWTH en deze bestaande ten laste van A JOURNEY 4 GROWTH, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op INSIGHT 0 & O, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door A JOURNEY 4 GROWTH opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van A JOURNEY 4 GROWTH tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

INSIGHT O & O treedt in de rechten en plichten van A JOURNEY 4 GROWTH, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op INSIGHT 0 & O. Boekhoudkundige verwerking

De vergaderingen verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat

de overgegane actief- en passiefbestanddelen van A JOURNEY 4 GROWTH, overeenkómstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizend en één (30/01/2001)), geboekt zullen worden in INSIGHT O & O.

Derde beslissin4 Machticung van het bestuur

De vergaderingen verlenen met eenparigheid van stemmen aan de zaakvoerder van; INSIGHT ` O & O de bevoegdheid om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vermits alle aandelen op naam zijn, warden alle machten verleend aan de zaakvoet-der van INSIGHT 0 & O om het aandelenregister van A JOURNEY 4 GROWTH te vernietigen.

Vierde beslissing: Doelwijziging van INSIGHT O & O

*De algemene vergadering van INSIGHT 0 & O neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder met daaraan gehecht een staat van actief en passief afgesloten per eenendertig december tweeduizend veertien.

*De algemene vergadering beslist de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst:

Op de laatste btz. van Luik S vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het E3elgisch

Staatsblad



"Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het

verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder

onderscheid.

Het optreden als studie, organisatie, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve

van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

- Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden "zijn; aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke diíûr toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke 1 of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Het oordeelkundig: uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggé.n of' wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke. personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

- het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, het promoten, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen voor vereist is;

de algemene coordinatie van alle openbare of private bouwwerken op de bouwwerf via onderaanneming zowel voor eigen rekening als voor derden. Het aanbieden van informatietechnologiediensten om de klanten een optimale concurrentiepositie te verzekeren op de markt waarop zij opereren

Het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeem analyse, installatie, bediening en opleiding van computers

De detachering en outsourcing in informatica- en administratieprojecten - De handel in en de ontwikkeling van computerbeheerssystemen

Het afsluiten en uitvoeren van onderhoudscontracten voor materieel en programma's en voor alle herstellingen van bedoelde machines en materieel

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootscháp alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel 'of die..benvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tonde verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschàp `mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

*De algemene vergadering past bijgevolg artikel drie van de statuten aan. Vijfde beslissing: Benoeming bijkomende niet-statutaire zaakvoerder INSIGHT O & O

De algemene vergadering beslist als bijkomende niet-statutaire zaakvoerder van INSIGHT O 8/0 te benoemen: de heer Jan Geijsels,

voornoemd met ingang vanaf heden.

Zesde beslissing: volmacht

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven _aan de.burgerlijke_ vennootschap_onder_de.v.orm_van_een. coliperati.eve ...............

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Eelgisch

Staatsblad

mod 91.1

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Konsilanto" te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135:

- om bij het ondernemingsloket en kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- om de formaliteiten te vervullen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Stemming

De beslissingen die voorafgaan werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

Notariële wettigheidsverklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne als externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe INSIGHT O & O en A JOURNEY 4 GROWTH, gehouden zijn.

Verklaringen pro fisco

De vergaderingen bevestigen en verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie tussen INSIGHT O & O en A 3OURNEY 4 GROWTH, geschiedt met toepassing van:

-artikel 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

-artike1.211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992;

-artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Sluiting van de vergadering

De vergadering wordt gesloten om 8 uur 45 minuten.

Kosten

a) De kosten, verbonden aan deze akte worden geraamd op duizend

zeshonderd achtenvijftig euro zevenentachtig cent (¬ 1.658,87).

b) Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro op

aangifte van notarisassociatie F. Van Cauwenbergh & K. Ducatteeuw.

VOOR. ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (getekend K. Ducatteeuw)

i

Mee neergelegd: - afschrift

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 22.12.2010 10644-0247-010
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 29.12.2009 09914-0193-010

Coordonnées
A JOURNEY 4 GROWTH

Adresse
WILLEM KERRICXSTRAAT 88 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande