A PERFECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A PERFECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.946.873

Publication

03/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311205*

Neergelegd

01-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Markgravelei 19

2018 Antwerpen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0632946873

Benaming (voluit) : A perfect

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte, verleden voor mij, meester Katrien CHAMPAGNE, notaris te Linter, op 1 juli 2015,

neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor

onbepaalde duur werd opgericht met de volgende kenmerken :

* Maatschappelijke naam :  A perfect .

* Zetel : 2018 Antwerpen, Markgravelei 19.

* Oprichters:

1. De heer VAN CAMP Sven Gustaaf Irma Jozef, geboren te Antwerpen op 24 april 1970, wonende te 2018 Antwerpen, Markgravelei 19, die heeft ingeschreven op honderd vijftig (150) aandelen;

2. Mevrouw VAN GINNEKEN Christa Joanna Denis, geboren te Essen op 10 februari 1970, wonende te 2018 Antwerpen, Markgravelei 19, die heeft ingeschreven op honderd vijftig (150) aandelen. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet bji Belfius Bank.

* Maatschappelijk kapitaal : 18.600 ¬ verdeeld in 300 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal werd volstort ten belope van één/derde.

* Samenstelling kapitaal : inbreng in speciën ten belope van 6.200 ¬ .

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2017.

* Reserves, winst, verdeling na vereffening: Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

* Bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Bestuursbevoegdheid:

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij gelijke stemmen heeft statutaire zaakvoerder een beslissende stem. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder: de heer Sven VAN CAMP, geboren te Antwerpen op 24 april 1970, wonende te 2018 Antwerpen, Markgravelei 19.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

* Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

- Het uitvoeren van alle werkzaamheden die verband houden met de externe adviesverlening en begeleiding van ondernemingen in ondermeer fiscale, vennootschapsrechtelijke en sociale materies evenals bij het opstellen van het financieel plan en inzake het verkrijgen van openbare steunmaatregelen.

Het vermogensbeheer in de ruimste zin van het woord door onder meer verwerven en vervreemden, valoriseren en doen renderen van beleggingsgoederen allerhande, zoals roerende als onroerende. - Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen.

- Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

- De organisatie van evenementen, conferenties, seminaries, opleidingen, in de meest brede zin van het woord, al dan niet met catering, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; - Het verzorgen van lessen en opleidingen in alle mogelijke vakgebieden, dit zowel voor privé-personen, voor ondernemingen, voor scholen, voor overheidsinstellingen als voor parastatalen; - Het geven van taallessen, taalkampen, incentives voor ondernemingen of groepen;

- Het verrichten van studiewerk en/of onderzoekswerk ten behoeve van derden;

- Het optreden als tussenpersoon in de handel als commercieel agent.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waardeelementen. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. * Jaarvergadering: de jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

De verschijners :

- benoemen als gewoon zaakvoerder: mevrouw VAN GINNEKEN Christa, voornoemd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- stellen aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling: de heer Nico Van Der Steichel - Fiduciaire Van der Veken & Partners, Markgravelei 28, 2018 Antwerpen, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, RSZ, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Katrien CHAMPAGNE.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A PERFECT

Adresse
MARKGRAVELEI 19 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande