A TOUCH OF ROSE

Association sans but lucratif


Dénomination : A TOUCH OF ROSE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 842.455.787

Publication

18/01/2012
ÿþt- MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

rNEERGELEG

-6 -01- 2J2

. "

ltoOPkiAND cHELEN

" 12017031

Ondernerningsnr : ."tfq--Bereeming

(voluit) : A touch of Rose

ver.ort) .

Rechtsvorm : VZW

?etel : Allemanshofstraat 20 bus 2, 2880 Bornem, België

Orderwei akte : Oprichtingsakte + benoeming bestuurders

De ondergetekenden ;

" Morel Ann-Marie Madeleine Jules, wonende te 2870 Puurs, Zavelstraat 2, geboren te Antwerpen op 15 januari 1970, rijksregisternummer 70.01.15-440.05

" Stevens Marianne Joanna, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 418, geboren te Dendermonde op 31 maart 1959, rijksregisternummer 59.03.31-416.11

" Gosse Lesly, wonende te 2880 Bornem, Dr De Putterplein 30 A2, geboren te Opbrakel op 18 augustus 1972, rijksregisternummer 72.08.18-404.42

" Dewitte Elke Kristine Frans, wonende 2890 Sint-Amands, Nijvendries 22a, geboren te Bornem op 28 september 1973, rijksregisternummer 73.09.28-120.54

" Vermeiren Astrid, wonende te 1785 Merchtem, Molenbaan 45a, geboren te Dendermonde op 1 juli 1976, rijksregisternummer 76.07.01-144.16

" Schuermans Bartolomeus Amanda Frank, wonende te 2880 Bornem, Breevenstraat 78, geboren te Bornem op 19.12.1967, rijksregisternummer 67.12.19-311.28

" Maerevoet Koenraad Henri Maria, wonende te 2880 Bornem, Lijsterlaan lb, geboren te Bornem op 16 mei 1961, rijksregisternummer 61.05.16-279.72

" Van Leeuwen Joyce Johanna Louisa, wonende te 2880 Bornem, Paardenstraat 40, geboren te Wilrijk op 13 december 1976, rijksregisternummer 76.12.13-238.82.

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921, zoals onder meer gewijzigd door de wetten van 2 mei 2002, van 16 januari 2003, van 22 december 2003, van 9 juli 2004 en van 27 december 2004, hierna de VZW-wet genoemd.

De bovenvermelde personen hebben de hierna vermelde statuten opgesteld die zullen gelden als de statuten van deze vereniging :

TITEL I  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel I

De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam "A touch of Rose".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw" met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Artikel 2

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Allemanshofstraat 20 Bus 2, gelegen in het gerechtelijke arrondissement Mechelen.

Op de laatste btz. van Lui,: B vernielden - Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris herij var de perso(o)n(ent bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Artikel 3

§1. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, het inrichten van een psychosociaal oncologisch welzijnscentrum ten behoeve van kankerpatiënten en hun familieleden en het aanbieden van integratieve zorg met aandacht voor revalidatie, relaxatie, re-activatie en resocialisatie.

§2. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ter beschikking stellen.

§3. De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Artikel 4

De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il  LEDEN

Artikel 5

De vereniging telt enkel werkende leden.

Het minimum aantal werkende leden bedraagt vier.

Tot de vereniging kan als werkend lid toetreden al wie door de Raad van Bestuur als zodanig aanvaard wordt. De Raad van Bestuur beslist autonoom over elk verzoek tot opneming. Zij dient haar toelating of weigering niet te motiveren.

Het kandidaat-werkend lid dient te voldoen aan de volgende toetredingsvoorwaarden :

1.hij/zij dient voorgedragen te worden door twee leden van de Raad van Bestuur.

2.de aanvraag tot toetreding dient per aangetekende post toegestuurd te worden aan de Voorzitter van de vereniging. In de aanvraag dienen de namen vermeld te worden van de leden van de Raad van Bestuur die het kandidaat-werkend lid voordragen.

De beslissing tot aanvaarding of weigering wordt per gewone post ter kennis gebracht aan het kandidaat-werkend lid door de Voorzitter van de vereniging. De niet-aanvaarde kandidaat kan zijn kandidatuur pas opnieuw indienen na 1 jaar te rekenen vanaf de datum van de beslissing van de Raad van Bestuur.

De aanneming van een werkend lid wordt schriftelijk vastgelegd en door het werkend lid ondertekend. Door deze ondertekening aanvaardt het lid de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Artikel 6

De leden van de vereniging zijn verplicht ;

- de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven.

- de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 7

§1. De leden zijn geen lidgeld verschuldigd, maar kunnen wel vrijwillig inbrengsten doen of bijdragen storten.

§2. Bij het eindigen van hun lidmaatschap kunnen de uitgetreden, de ontslagnemende of de uitgesloten leden, alsook hun erfgenamen of rechtsopvolgers, evenals de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden leden, geen rechten op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengsten of gestorte gelden terug te vorderen. Zij kunnen noch overlegging van de rekeningen, noch inventaris, noch het leggen van zegels eisen of vorderen.

§3. De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 8

Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde, overlijden of ingeval het lid een rechtspersoon is, door de ontbinding, fusie of splitsing.

Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de voorzitter van de vereniging.

Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

In afwachting van de beslissing betreffende de uitsluiting van een lid kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon die de verplichtingen, in artikel 6 opgelegd aan de leden, op ernstige wijze schendt.

De schorsing zal per aangetekende brief worden medegedeeld aan het betrokken lid. Deze schorsing kan maximaal 8 weken duren, binnen dewelke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting van het betrokken lid te beraadslagen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten.

Besluit de algemene vergadering om niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgevonden.

TITEL III  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9

De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken

Artikel 10

Enkel de algemene vergadering is bevoegd voor de volgende zaken :

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de uitsluiting van een lid;

8° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

9° alle andere door de statuten aan de algemene vergadering expliciet toegekende bevoegdheden.

Artikel 11

§1. In de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt ten minste één algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begroting voor het volgend jaar.

§2. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de raad van bestuur of op verzoek van ten minste één vijfde van de leden van de vereniging.

§3. Elke oproeping tot een algemene vergadering dient schriftelijk te gebeuren ten minste acht dagen op voorhand. Zij kan alleen geldig gedaan worden onder handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur of van twee bestuurders.

Alle leden moeten opgeroepen worden.

De oproeping vermeldt dag, uur, plaats van de vergadering alsook de agenda.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid door de oudste der aanwezige bestuurders, tenzij een eenvoudige meerderheid (= de helft + 1) van de aanwezige leden een andere bestuurder zou verkiezen. De Voorzitter wijst de notulist aan.

§5. De algemene vergadering kan enkel geldige besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

§6. In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen (= de helft + 1), mits ten minste de helft der leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald in de VZW-wet in acht worden genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minstens de helft der aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§7. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter of de secretaris. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de Voorzitter of de secretaris.

TITEL IV  RAAD VAN BESTUUR

Artikel 12

§1. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur bestaat uit minstens drie leden, met gewone meerderheid benoemd door de algemene vergadering en ten allen tijde door deze afzetbaar.

§2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§3. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging.

§4. De bestuurders worden verkozen voor een termijn van drie jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar.

Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Indien het bestuurdersmandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag, afzetting of niet meer vervullen van de lidrnaatschapsvoorwaarde, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien voor de rest van de termijn.

Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie tot dat in hun vervanging is voorzien.

§5. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een secretaris en een penningmeester aan. Artikel 13

§1. De Raad van Bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

§2. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§3. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden.

Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

§4. Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en te verbinden is nodig en volstaan de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders, behoudens wanneer de raad één afgevaardigde-bestuurder wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wal geldt inzake lastgeving.

§5. De algemene vergadering beslist over het door de Raad van Bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijzigingen aan het huishoudelijk reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten.

Artikel 14

Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid blijft beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Artikel 15

§1. De Raad van Bestuur vergadert minstens eenmaal per jaar.

§2. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De oproeping gebeurt schriftelijk of per e-mail, ten minste acht dagen op voorhand en vermeldt dag, uur, plaats en agenda.

§3. De Raad van Bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig zijn. Iedere bestuurder beschikt over één stem. De besluiten van de Raad van Bestuur moeten goedgekeurd worden door ten minste de helft van de aanwezige bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen, als de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video-of telefoonconferentie.

§4. Van elke Raad van Bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter of de secretaris. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

§5. De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

§6. Indien een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke of persoonlijke aard heeft dat in strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur hoort, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het tegenstrijdig belang betrekking heeft.

TITEL V  DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 16

Het boekjaar van de vereniging begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar van de vereniging eindigt op 31 december 2012.

,

fr

Voor- tïehoucten aan: het Betectt Sû-a:sbtad

L

Mao 2.2

Luik B - Vervolg

Elk jaar moet de Raad van Bestuur aan de gewone algemene vergadering rekenschap geven over haar beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De Raad stelt de rekening vast van het vorig jaar en maakt de begroting op voor het volgend jaar. Beide worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

Artikel 17

Behoudens het geval van rechterlijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering op de wijze bepaald in de VZW-wet. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 18

In geval van ontbinding wordt het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten, overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel als de vereniging, aan te duiden door de algemene vergadering.

Artikel 19

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen of wijzigen na oprichting van de vereniging, de algemene wettelijke bepalingen , het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing.

Deze akte is opgemaakt in twee originele exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de oprichtingsvergadering, gehouden te Bornem op 29 december 2011.

YY,k 441r 1r41e

Benoeming van de eerste Raad van Bestuur van de VZW A touch of Rose op de eerste buitengewone algemene vergadering van de VZW A touch of Rose

Onmiddellijk na de oprichting van de vereniging zonder winstoogmerk A touch of Rose, met zetel gevestigd te 2880 Bornem, Allemanshofstraat 20 Bus 2, zijn de stichters op 29.12.2011 in een buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij als leden van de raad van Bestuur van de VZW A touch of Rose aangesteld ;

-Mevrouw Morel Ann-Marie Madeleine Jules, wonende te 2870 Puurs, Zavelstraat 2, en geboren te Antwerpen op 15 januari 1970, rijksregisternummer 70.01.15-440.05

-Mevrouw Stevens Marianne Joanna, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 418, en geboren te Dendermonde op 31 maart 1959, rijksregisternummer 59.03.31-416.11

-Mevrouw Gosse Lesly, wonende te 2880 Bornem, Dr De Putterplein 30 A2, en geboren te Opbrakel op 18 augustus 1972, rijksregisternummer 72.08.18-404.42

Vervolgens kwam op 29.12.2011 de Raad van Bestuur van de VZW A touch of Rose samen en benoemde:

-als voorzitter ; mevrouw Morel Ann-Marie Madeleine Jules, wonende te 2870 Puurs, Zavelstraat 2, en geboren te Antwerpen op 15 januari 1970, rijksregisternummer 70.01.15-440.05, dewelke deze functie aanvaardt.

-als secretaris ; mevrouw Gosse Lesly, wonende te 2880 Bornem, Dr De Putterplein 30 A2, en geboren te Opbrakel op 18 augustus 1972, rijksregisternummer 72.08.18-404.42, dewelke deze functie aanvaardt.

-als penningmeester ; mevrouw Stevens Marianne Joanna, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 418, en geboren te Dendermonde op 31 maart 1959, rijksregisternummer 59.03.31-416.11, dewelke deze functie aanvaardt.

De voorzitter van de VZW A touch of Rose

Morel Ann-Marie Madeleine Jules

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van ode perso(oin¬ era f bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



25/06/2015
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0842.455.787

Benaming

(voluit) : A touch of Rose

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Ailemanshofstraat 20 bus 2, 2880 Bornem, België

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Bij beslissing van de algemene vergadering dd. 18.11.2014 van de VZW A touch of Rose werden de volgende personen herbenoemd als bestuurder van de VZW A touch of Rose:

-Mevrouw Morel Ann-Marie Madeleine Jules, geboren te Antwerpen op 15/0111970, wonende te 2870, Puurs, Zavelstraat 2

-Mevrouw Stevens Marianne Joanna, geboren te Dendermonde op 31/03/1959, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 418

-Mevrouw Gosse Lesly, geboren te Opbrakel op 18/08/1972, wonende te 2880 Bornem, Nieuwe Kouterstraat 91

De raad van bestuur van de VZW A touch of Rose bestaat thans uit de volgende personen:

-Mevrouw More! Ann-Marie Madeleine Jules, geboren te Antwerpen op 15/01/1970, wonende te 2870 Puurs, Zavelstraat 2, voorzitter

-Mevrouw Stevens Marianne Joanna, geboren te Dendermonde op 31/03/1959, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 418, penningmeester

-Mevrouw Gosse Lesly, geboren te Opbrakel op 18/08/1972, wonende te 2880 Bornem, Nieuwe Kouterstraat 91, secretaris

De Voorzitter van de VZW A touch of Rose

Morel Ann-Marie Madeleine Jules

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Vo beho aan Belg Staat:

16 1UN1 208

RE-75:73 AT ree ;COOPI-IANDEI.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A TOUCH OF ROSE

Adresse
ALLEMANSHOFSTRAAT 20, BUS 2 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande