A WOMAN'S VIEW

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : A WOMAN'S VIEW
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 551.886.250

Publication

14/05/2014
ÿþe

Mad FF 11.1

_

Lkiirr, là In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Hill

*14099016*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

02 MEI 2014

afdeleetererpen



bi)

Ondememingsnr : 0 5 5 1 " 8 8 6 2 5 0

Benaming (voluit) : A Woman's View

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firme

Zetel: Coremansstraat 20 12 - 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Tekst:

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 14/03/2014

De ondergetekenden:

t Et Kacuakibi Sihame, wonende te Coremansstraat 20 bus 12, 2600 Antwerpen-Berchem

2. El Kaouakibi Youssef, wonende te Sint Pieterstraat 41 , 2850 Boom

verklaren hierbij een Vennootschap Onder Firme op te richten met volgende statuten:

STATUTEN

Artikel 1: Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Vennootschap Onder Firme, waarvan de naam luidt als volgt: A Woman's View

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Coremansstraat 20 bus 12, 2600 Antwerpen-Berchem. Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, kan de zetel van de vennootschap worden verplaatst.

Bij beslissing van de zaakvoerder mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in Belgié.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

innovator: vernieuwing introduceren en transitie begeleiden met een sterke nadruk op de authenticiteit en een bottom-up gerichte werking.

- Lezingen: uiteenzettingen m.b.t. de filosofie en visie van A woman's view voor bedrijven, overheden, organisaties, onderwijsinstellingen. Deelname paneldebatten.

- Auteur: schrijven van boeken en opiniestukken.

- Advies: advies verlenen aan beleidsmakers, bedrijven, openbare diensten, overheden,

instellingen, organisaties, scholen, enz... betreffende urbanisatie/verstedelijking, stadsontwikkeling, educatie, jongeren(-ontwikkeling, -culturen, -tewerkstelling), creatieve economie, sociale innovatie, media.

"

"

-Op de laatste blz. van Luik 13 vernielden:-Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz j van de perso(o)n(eiï)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- vervolg Mod POF 11.1

- Concept: structurele concepten en/of eenmalige events bedenken, uitschrijven, uitwerken, coördineren en/of superviseren voor overheden, organisaties, instellingen, bedrijven, scholen enz...

Stadsontwikkeling: verwerven, renoveren, beheren, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, vervreemden, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, inrichten en decoreren van alle onroerende goederen, toezicht houden op en coördineren van bouwwerkzaamheden, projectontwikkeling

De vennootschap mag zich interesseren door deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen en verenigingen waarvan het doel gelijkaardig is, verband houdt met of eenvoudig nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel van haar maatschappelijk doel, en dit in de ruimste zin.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, met Inbegrip van de onderaanneming en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben.

Zij mag als investering alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.

Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpachten opstalrechten en alle roerende goederen te verwerven, te beheren, in stand te houden en te valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn voor of bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, of tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden, veertien maart tweeduizend veertien. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 5.000,00 (vijfduizend) euro, en wordt door de oprichters, beiden hoofdelijk aansprakelijke vennoten, ingebracht als volgt:

1. Ei Kaouakibi Sihame, comparant onder 1, voor de som van 4.500,00 (vierduizend vijfhonderd)

IBM

2, Ei Kaouakibi Youssef, comparant onder 2, voor de som van 500,00 (vijfhonderd) euro Het kapitaal is volledig volstort en staat vanaf heden ter beschikking van de vennootschap. Artikel 6: Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 500 aandelen op naam met vermelding van de nominale waarde. De aandelen worden aangetekend in een register dat wordt bewaard op de zetel van de vennootschap.

Als vergoeding voor hun inbreng worden de aandelen als volgt aan de oprichters toegekend:

1. El Kaouakibl Sihame, comparant onder 1 450 aandelen

2. El Kaouakibi Youssef, comparant onder 2 50 aandelen

Artikel 10: Bestuur

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

1Voor) behouden aan het Belgisch Staatsblad

v\F

-t,

Vo'or-,) behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ltî - vervolg Mod PDF 11.1

De zaakvoerder kan voor bepaalde handelingen zijn bevoegdheid geheel of ten dele opdragen aan één of meerdere leden of andere personen.

Artikel 13; Algemene Vergadering

De vergadering komt bijeen en treft besluiten zoals voorzien in de vennootschappenwet.

De zaakvoerder kan zowel een gewone, bijzondere als buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. De bijeenroeping van de algemene vergadering gebeurt per aangetekend schrijven of tegen ontvangstbewijs, verzonden minstens tien dagen voor de gestelde datum en bevattende de agenda

De gewone vergadering zal jaarlijks plaatshebben de derde woensdag van de maand juni om 20.00 uur, en voor de eerste maal in tweeduizend zestien. indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Artikel 15: Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van leder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Overgangsbepalingen

De aanwezige vennoten-oprichters, ondertekenaars van deze akte, verklaren aanwezig te zijn ln eerste bijzondere algemene vergadering en beslissen bij deze juffrouw El Kaouakibi Sihame voornoemd te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordiglngsbevoegdheid. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist Juffrouw El Kaouakibi Sihame aanvaardt.

Volmacht

Wordt aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondememingsloket, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Boekhoudkantoor Monique Peeters, Peter Benoitstraat 24 te Wijnegem

Aldus opgemaakt te Antwerpen-Berchem op veertien maart tweeduizend veertien, In drie exemplaren, waarvan één exemplaar bestemd voor de registratie.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 14/03/2014

El Kaouakibi Sihame

zaakvoerder

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

16/02/2015
ÿþ Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

s 50259 6

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 FEB. 2015

afdeling, ergen

qrl ie

Ondernemingsnr : 0551.886.250

Benaming

(voluit) : A Woman's View

(verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Coremansstraat 20112, 2600 Antwerpen-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging adres maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden te Berchem op 27 november 2014 werd beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Coremansstraat 20/12, 2600 Antwerpen-Berchem naar Elisabethlaan 172, 2600 Antwerpen-Berchem

Ondertekend,

El Kaouakibi Slhame,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
A WOMAN'S VIEW

Adresse
COREMANSSTRAAT 20, BUS 12 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande