A.A.B. CONSULTANCY

Société en commandite simple


Dénomination : A.A.B. CONSULTANCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.841.484

Publication

27/11/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Maa Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

Voor- iiii!JIIIIII111)11111111111

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 6 NOV. 2012

TU,,~~NHOUT ~briffier,

Ondernemingsnr : O SOO . 8 hfl " Ç$ ef

Benaming

{votuit) : A.A.B. Consultancy

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Eindhoutdorp 32a bus 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Consultancy

Gewone Commanditaire Vennootschap

STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap is als gewone commanditaire vennootschap opgericht

onder de benaming "A.A.B. Consultancy".

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 12 november 2012.

Conform artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat alle transacties die' verricht werden ten name van de vennootschap in oprichting vanaf 1 oktober 2012 geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de thans opgerichte vennootschap.

Artikel 3

De vennootschap Is bij de oprichting gevestigd te 2430 Eindhout, Eindhoutdorp 32a bus 4,

De zetel kan zonder statutenwijziging worden verplaatst door een besluit van de zaakvoerders, die zorgt

voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Van de zetelverplaatsing wordt aan de vennoten door de zaakvoerders bij gewone brief kennis gegeven.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen en opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel;

De objectieve, preventieve en curatieve controle, audit, inspectie, adviesverlening en arbitrage op het vlak . van milieureglementering, asbest en afvalverwijdering en sanering, veilig gebruik van gevaarlijke producten, distributie, opslag en verzending; het onderzoek en de waardebepaling van schadegevallen; het berekenen en evalueren en ontwikkelen van risicoanalyses in verband met voorgaande; opleiding, training, coaching en sensibilisering verstrekken in, onder andere, veiligheid, ongevaipreventie, toezicht en controle van gevaarlijke stoffen, asbest en aanverwanten, opslag- en interne transportmiddelen. Het veilig verwijderen van afval, asbest, en gevaarlijke producten.

De groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop, huur en verhuur, de in- en uitvoer van meet- en veiligheidsapparatuur en software, logistieke, distributie- en overige aanverwante artikelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

k

~~ '

..__.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het beheer, het verwerven, de aankoop en de verkoop, enzovoort, van onroerende goederen en hun zakelijke rechten. Het beheren en adviseren van vennootschappen en organisaties.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen'te voltrekken die een

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in

alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bran van afzetten te vormen.

In het geval cie verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is niet beperkt.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bij de oprichting 5.000,00 (vijfduizend) euro, Is verdeeld in 500 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde met elk een fractiewaarde van tien/honderdsten en is volledig geplaatst.

De inbreng in speciën wordt gedeponeerd in de kas van de vennootschap, en bedraagt 5.000,00 (vijfduizend) euro bij de oprichting.

Het geplaatst kapitaal is bij de oprichting verdeeld als volgt;

inbreng in speciën door de beherend vennoot, de heer Rudi Boels, Eindhoutdorp 32a bus 4 te 2430

Eindhout: 4.900,00 (vierduizend negenhonderd) euro;

Inbreng in speciën door de stille vennoot: mevrouw Elly Michielsen, Eindhoutdorp 32a bus 4 te 2430

Eindhout:

100,00 (honderd) euro.

Artikel 6

De vennootschap kent twee soorten vennoten:

1, Beherende vennoten, welke onbeperkt aansprakelijk zijn;

2. Stille vennoten, welke slechts aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng, en die zich niet mogen

bezighouden met het bestuur van de vennootschap.

De vennoten zijn de oprichters aangewezen in de oprichtingsakte, alsmede al degenen die later toetreden en daartoe één of meer aandelen nemen,

Artikel 7

Om als beherend vennoot tot de vennootschap toe te treden moet de kandidaat aan de hiernavolgende

vereisten voldoen. Hij of zij moet:

1° zich hiertoe vrijwillig kandidaat hebben gesteld;

2' aangenomen worden door de zaakvoerders.

Het bevoegde orgaan is niet verplicht de weigering van de toetreding te verantwoorden en tegen zijn besluit

kan niet worden opgekomen.

Artikel 8

in geval van overlijden van één der beherende vennoten zal de vennootschap niet automatisch eindigen. De opvolging zal door de algemene vergadering beslist worden.

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders worden statutair benoemd voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten die hen volgens de wet mogen worden toegekend. Alles wat niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden door de wet of door de statuten behoort tot hun bevoegdheid. De zaakvoerders nemen beslissingen bij eenvoudige meerderheid. De zaakvoerders kunnen zich laten bijstaan door personen met deskundige kennis of eigenschappen. Deze wonen de vergadering bij met raadgevende stem.

Artikel 11

De algemene vergadering beslist over de jaarlijkse balans, de resultatenrekening en de winstverdeling. Zij alleen is bevoegd inzake wijziging van de statuten en ontbinding van de vennootschap,

Artikel 12

De algemene vergadering heeft plaats minstens één maal per jaar, ten laatste zes maanden na het afsluiten van het boekjaar. De oproeping van de leden gebeurt per gewone brief, fax, of e-mail door de zaakvoerders. Een buitengewone algemene vergadering moet worden bijeengeroepen indien minstens twee derden van het aantal vennoten hierom verzoekt door een aangetekende brief gericht aan de zaakvoerder. De vennoten kunnen vrijwillig afzien van het aangetekend karakter van deze oproeping, mits zij in het verslag van die buitengewone algemene vergadering verklaren regelmatig uitgenodigd te zijn.

Artikel 13

De algemene vergadering beslist geldig, als minstens de helft van de beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft zoveel stemmen als hij volgestorte aandelen bezit. De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door volmachtdragers, welke zelf geen vennoot moeten zijn.

Artikel 15

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt de één en dertigste december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 12 november 2012, en eindigt op 31 december 2013.

Artikel 16

Na het einde van ieder jaar worden de rekeningen afgestoten. De zaakvoerders zorgen voor de opstelling van de inventaris, de balans en de resultatenrekening, en voor iedere verplichting door de Wet opgelegd.

Artikel 17

Bij de vereffening van de vennootschap worden de aandelen terugbetaald aan de vennoten, volgens de toestand van het kapitaal, dit ten belope van de werkelijke waarde, echter beperkt tot de nominale waarde van het aandeel of desgevallend tot het werkelijk gestort bedrag. De zaakvoerders en de vereffenaar, aangeduid door de algemene vergadering, zullen over de bestemming van het saldo een voorstel doen aan de algemene vergadering, die zelf over de afsluiting van de vereffening zal beslissen,

Artikel 18

Als eerste zaakvoerder wordt benoemd: de heer Rudi Boels, voornoemd, welke het mandaat aanvaardt,

Artikel 19: Volmachten

De heer Daniël Janssens, Tiensestraat 79, 3200 Aarschot, of elke andere door hem aangewezen persoon, is tot herroeping aangewezen als lasthebber van de vennootschap, om alle opstartformaliteiten en ook alle latere wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening van de oprichters, de vennoten, zaakvoerders en bedrijfsleiders en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer, niet beperkend :

alle startadministratie, inclusief aanvragen van attesten en vergunningen en vervolledigen van bijhorende dossiers, sociaal statuut, socio-economische en milieutechnische verplichtingen; inschrijving en wijziging in het ondernemingsloket, activering van de BTW en vertegenwoordiging bij alle fiscale administraties ( inclusief registraties en domeinen), het geldig ondertekenen van fiscale akkoordverklaringen; alle administratieve verplichtingen met betrekking tot overheden en wettelijke instellingen.

s

Deze gegeven volmacht is een volmacht zonder enige wansprakelijkheidsdoorverwijzing en ontslaat oprichtersvennoten - zaakvoerders en de oprichtende vennootschap in geen geval van enige aansprakelijkheden en verantwoordelijkheden. Met het oog hierop, heeft de lasthebber de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is,

Opgemaakt in vier exemplaren te Eindhout, op 12 november 2012.

D. Janssens

Lasthebber

Hierbij neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
A.A.B. CONSULTANCY

Adresse
EINDHOUTDORP 32A, BUS 4 2430 EINDHOUT

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande