A.B.D.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.B.D.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.425.595

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 18.09.2014 14591-0029-014
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.08.2012 12460-0345-012
13/08/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo behc aan Bele Staat

Ondernerningsnr :0422.425.595

Benaming (voluit) : A.B.D.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

if Zetel : Moffenhoeven 25

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :Wijziging doel-kapitaalverhoging door omzetting reserves-omzetting kapitaal in euro-wijziging statuten

;;Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens É te Wijnegem op 18 juli 2012, ter registratie neergelegd, ;blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene ,vergadering van de besloten vennootschap met beperkte 'aansprakelijkheid "A.B.D.", met zetel te 2160 Wommelgem, Moffenhoeven 25, opgericht bij akte verleden voor notaris ,Paul Van Meerbeeck te Antwerpen op achttien februari negentienhonderd tweeëntachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen maart nadien, onder nummer 534-12, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

1)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder; de aanwezige vennoten erkennen het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

'2)De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap }te wijzigen door vaststelling van de nieuwe tekst van artikel. der statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

:Het verstrekken van alle diensten, advies en/of bijstand aan' alle vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en; natuurlijke personen, zowel op juridisch, financieel, sociaal, administratief en organisatorisch vlak, als op het igebied van marketing, management, research, produktie,; ;public-relations en ondernemingstechnieken.

;Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand,

uitvoering en advies inzake organisatorische,

administratieve, handels- en sociale opleiding, opleidings-;en marktering, public relations en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en de deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en° instellingen.

De selectie, recrutering, opleiding en begeleiding van personeel.

Deze opsomming is enkel voorbeeldgevend en geenszins: beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11111111111111111111111

*12140889*

7iV'Y'c f'= 1r :hs'bái1

- r . 2"W. 2012

Griffie

Neegen fer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,7

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Diensvolgens is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel strekken;

:Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap ui te breiden of te bevorderen; zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

zij mag de functies van bestuurder en vereffenaar en alle andere mandaten in vennootschappen aanvaarden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best zou geschikt achten."

3)De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van driehonderd tweeëntwintig (322)

frank, om het kapitaal te brengen van

zevenhonderdvijftigduizend (750.000) frank naar

zevenhonderdvijftigduizend driehonderd tweeëntwintig

(750.322) frank, zonder aanmaak van nieuwe aandelen.

4)a) De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, respectievelijk van zevenhonderdvijftigduizend driehonderd tweeëntwintig

(750.322) frank in achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

b) De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen om te zetten in euro, respectievelijk van drieduizend (3.000,-) frank naar vierenzeventig euro veertig cent (74,40).

5)De vergadering heeft beslist de statuten integraal aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met:

a) de zojuist genomen beslissingen;

b) het wetboek van vennootschappen, met opname van de in dit wetboek voorziene mogelijkheid voor de vennoten om eenparig en schriftelijk alle besluiten te nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Aldus worden de nieuwe statuten vastgesteld zodat het

uittreksel luidt als volgt:

a)naam:A.B.D.

b)rechtsvorm: een handelsvennootschap die de vorm van een

besloten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid aanneemt

c)duur: onbepaald

d)zetel: 2160 Wommelgem, Moffenhoeven 25

e)doel: zoals opgenomen in het tweede besluit

f)kapitaal:

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen van

vierenzeventig euro veertig cent (¬ 74,40) elk.

g)bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één maximum drie zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

,Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is, deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de.

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking

alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening,

zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste,

vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld,; hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden' voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan, hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

h)algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de vierde dinsdag van de maand mei om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

i)boekjaar:gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar

j)winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt,

ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal; worden gereserveerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

coordinatie der statuten

Voor, behouden aarrhet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.09.2011 11568-0590-012
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.08.2010 10460-0026-013
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09711-0167-016
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08698-0201-016
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 24.08.2007 07607-0255-016
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 12.09.2006 06782-0747-017
29/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.06.2005, NGL 28.06.2005 05355-0045-015
18/05/2005 : AN229171
05/07/2004 : AN229171
15/07/2003 : AN229171
07/08/2002 : AN229171
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 25.09.2015 15607-0047-014
08/09/2001 : AN229171
14/06/1990 : AN229171
23/05/1989 : AN229171
01/01/1989 : AN229171
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16571-0186-013

Coordonnées
A.B.D.

Adresse
MOFFENHOEVEN 25 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande