A.C.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.C.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.837.230

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.09.2014 14625-0448-010
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 30.04.2013 13107-0139-010
06/04/2011
ÿþ Motl 2.1

! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

2 5 -03- 2011

GRIFFIE REC~LEN KOOPHANDEL t NH~

Voor- 1

behouden " 11051856'

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsvr : p 3 t. f . ;

Benaming

(voluit) : A.C.F.

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : GESTELHOF 9 BUS 1, 2590 BERLAAR

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen, vervangende notaris Marc van Nuffel te Antwerpen, op 17 maart 2011, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam A.C.F., met zetel te 2590 Beriaar, Gestelhof 9 bus 1, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters

a) De heer ZWEEGERS Petrus Johannes Henricus Antonius, geboren te Heeze (Nederland) op 1 november 1956, wonende te 2590 Berlaar, Gestelhof 9  Bus 1.

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 4.000.000,00 Euro.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in natura. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap A.C.F. BVBA bestaat uit een kunst inventaris. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura;

Ddat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Ode methoden van waardering van de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 4.000.000,00 EURO, welke overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 400 uit te geven aandelen, welke minstens overeenkomen met de fractiewaarde, voor een tegenwaarde van 4.000.000,00 EURO.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden."

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van elk jaar.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden' aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennoot-schap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: De heer ZWEEGERS Petrus Johannes Henricus Antonius

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" Het kopen, verhuren en verkopen alsmede invoeren en uitvoeren van meubelen, antiquiteiten, brocante.

" Het kopen, verhuren en verkopen alsmede invoeren en uitvoeren van wagens ; zowel oldtimers tweedehands-wagens als nieuwe wagens.

" Het optreden als consultant en tussenpersoon in hogervermelde activiteiten.

" Organisatie van beurzen en evenementen.

" Het opnemen van Bestuursmandaten in andere vennootschappen

" Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot het eigen roerend vermogen, onder meer krediet en financiering, belegging van eigen roerend, het nemen van participaties in nieuwe vennootschappen, hypothecaire en andere borgstellingen, commissieverrichtingen voor zover dit toegelaten is. Het beheren en aanleggen van roerende en onroerende vermogens, in het binnenland, zowel als in het buitenland;

" Het toestaan van leningen met of zonder hypothecaire waarborgen; het nemen van belangen in alle ondernemingen, zelfs indien het voorwerp van deze niet gelijkaardig, analoog, verwant of nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

" Het uitvoeren van de functies van bestuurder, of vereffenaar van vennootschappen; het verlenen van advies en consulting in verband met het bestuur van vennootschappen;

" De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derde borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om 18.00 uur.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt de heer REMY Dirk, Frans Birontlaan 36 te 2600 Antwerpen en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de oprichters en van de bedrijfsrevisor;

Notaris Frederik Jorissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A.C.F.

Adresse
GESTELHOF 9, BUS 1 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : Gestel
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande