A.E. CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.E. CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.560.076

Publication

06/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~:, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E 1.4-01-K ~

~.~--- ---~

ecergedoyd ter prtifio van fie Rechtbank von Koophandel re Antwerpen, op

2 T NOV. 2012

Griffie

11111910 NNI~IE.

*12197370*

VC behr

aar

Bell Stace

lI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 44 bus 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op zesentwintig november tweeduizend en twaalf, voor Meester Annekatrien Van Oostveldt, geassocieerd notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "A.E. Consult", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 44 bus 8, werd opgericht door :

1/ De heer AELBERS Egbert Erik Jenny, geboren te Gent op 28 oktober 1974, met identiteitskaart nummer 5909571825-85, rijksregister nummer 741028-127-75, echtgenoot van mevrouw Snacken Caroline, wonende te Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 44 bus 8,

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : A.E. Consult

(verkort) :

0501" 560 " 0-7a

2/ De heer AELBERS Roeland Karel Eugène Maria, geboren te Mechelen op 4 februari 1944, met identiteitskaart nummer 591-0586544-87, rijksregister nummer 440204-003-39, echtgenoot van mevrouw Dekoninck Eugenie Carola Maria, wonende te Blankenberge, Zeedijk 45 V10.

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Naam : "A.E. Consult",

Zetel : De zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 44 bus 8.

Doel : De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op diverse gebieden..

B. Managementsactiviteieten van holdings, tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal enzovoort

C, Overige zakelijke dienstverlening

D. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

ll. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. E3IJZONDERE BEPALINGEN

De Vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur : onbeperkt met ingang van zesentwintig november tweeduizend en twaalf.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig geplaatst en volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), en verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100e) per aandeel, waarop werd ingeschreven door de heer Aelbers Egbert, voornoemd, op negenennegentig (99) aandelen, en door de heer Aelbers Roeland, voornoemd, voornoemd, op een (1) aandelen.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerders aan en bepaalt de duur van hun mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doe! van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De heer Aelbers Egbert, voornoemd, werd als niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. Hij verklaarde zijn mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zolang de wettelijke criteria voor de verplichte benoeming van een commissaris-revisor niet vervuld zijn, wordt er geen commissaris aangesteld. Tot zolang ook zullen de aandeelhouders ieder afzonderlijk het recht van toezicht hebben.

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen ,

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening, Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Gewone algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur (19u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden. De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Overname verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 oktober 2012. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, eventueel aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen éénmaal de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven te worden bekrachtigd.

Vaste vertegenwoordiger:

. ~

~ ~

f i

.. ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft beslist de heer Aelbers Egbert, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap, Dit mandaat is kosteloos.

Volmacht :

Er werd bijzondere volmacht verleend, aan Boekhoudkantoor Sydac, te Kapellen, Hoevensebaan 214; of zijn aangestelde, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten en de directe belastingen, de aanvraag van alle nodige attesten bij de Kamer van Ambachten en Neringen, de aanvraag van de registratie als aannemer, de ondertekening van aile latere publicaties in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ANNEKATRIEN VAN OOSTVELDT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 24.08.2016 16467-0290-009

Coordonnées
A.E. CONSULT

Adresse
KALMTHOUTSESTEENWEG 44, BUS 8 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande