A.HOME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.HOME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.933.014

Publication

07/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

!!!if111111

*19037

~.. ~.

f&1 ~' { "

íi¢sy~~aa~fu;:f

Griffie 2 J JAii.

Ondernemingsar : 0503.933.014

Benaming

(voluit) : a.HOME

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Paleisstraat, 120, 2018 ANTWERPEN 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar "Goorstraat, 3, 2970 Schilde" en dit met ingang vanaf 01 januari 2014.

De zaakvoerder

Van Remortel Alexandra

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/02/2013
ÿþmod 11.1

Ondernemingsar

50 3- 933.0/ 9

Benaming (voluit) : a.HOME

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paleisstraat 120

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :STICHTING - ZAAKVOERDER

Het blijkt uit een akte nog niet geregistreerd dat :

li "Het jaar tweeduizend dertien op zeven februari

,

Voor mij, meester Louis STEENACKERS, notaris ter standplaats Antwerpen,

ij IS VERSCHENEN

De persoon wiens identiteit in fine dezer is vermeld."

Verschijnster heeft ondergetekende notaris aangezocht haar akte te verlenen van de statuten van een!

;, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij verklaart op te richten als volgt: i

Artikel 1.

Er wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming; r.

a.HOME. j

Artikel 2:

i', De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2418 Antwerpen, Paleisstraat 124. ,

Hij kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders naar gelijk welke andere plaats in het land;

;, overgebracht worden. ;

;; Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen;

naam :

'; -het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen,

-alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals het; verwerven, de aan- en verkoop, het beheren, valoriseren en cederen, het (laten) bouwen, verbouwen,; restaureren, renoveren, aanpassen, verfraaien, uitrusten en onderhouden, de binnenhuisinrichting en decoratie,, de huur en verhuur, huurfinanciering, de ruil, verkaveling, prospectie en promotie van onroerende goederen, al; dan niet gemeubeld, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking; hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

li -het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met, betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,; obligaties en staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welk vorm, in alle bestaande of op te richten; ;i industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het; ; stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin; ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het. verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan verder zowel binnen als buiten de onroerende sector allerlei advies, administratieve; hulpverlening als andere diensten verstrekken zoals het uitlenen van diensten en personeel, management: i.

consulting, marktstudies, business-consulting, financiële adviesverlening.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar; It maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële; tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen,; ;; ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard;

ii is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. ;

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeid zijn; ;; activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



rLuik°.S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111H~~uu557mii*i

1 30

i I

N

flfecr~ila ter Griffie vande

Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op OR FER 2011

Greepriffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de' beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken; zij kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4;

De vennootschap is gesticht voor onbepaalde duur ingaande op de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Onder schorsende voorwaarde van neerlegging van de uittreksels van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel worden de verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting aangegaan, door de vennootschap overgenomen, overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 5:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders aan te stellen door de algemene vergadering, die de duur van het mandaat zal vaststellen. De algemene vergadering heeft het recht de zaakvoerder of zaakvoerders uit hun ambt te ontslaan zonder hiervoor enige reden te moeten opgeven.

De zaakvoerders mogen al of niet vennoten zijn.

Artikel 7:

De algemene vergadering beslist of aan de zaakvoerders een bezoldiging wordt toegekend en stelt het bedrag er van vast.

Artikel 8:

Het mandaat van zaakvoerder komt van rechtswege ten einde na de algemene vergadering die nieuwe zaakvoerders aanstelde.

Artikel 9:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

tedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en mag ook dienaangaande volmachten verlenen.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

Artikel 10:

Er zal een gewone jaarvergadering gehouden worden om achttien uur op de laatste werkdag van de maand juni van elk jaar en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerst volgende werkdag om zelfde uur doorgaan,

Artikel 11a:

De aandeelhouders mogen zich ter algemene vergadering laten vertegenwoordigen dcor een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder,

De minderjarigen, onbekwamen en rechtspersonen kunnen door een lasthebber, die geen aandeelhouder is, vertegenwoordigd worden.

Gehuwden mogen door hun echtgeno(o)t(e) vertegenwoordigd worden al is deze niet zelf aandeelhouder.

Indien een effect in onverdeeldheid aan verschillende personen toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot zolang niet één enkel persoon ten overstaan van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt warden, kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken reohten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer een of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de Vrederechter overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek, een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om bedoelde rechten alleen uit te oefenen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht'

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De rechten verbonden aan de aandelen die in pand zijn gegeven, worden door de eigenaar-pandgever uit-

geoefend.

Artikel 11 b:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van

Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de

vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering

behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informa-

tiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en

naar de eventuele commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en

binnen de aangegeven termijn het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van

de vennootschap of enig andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten, zowel met

betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure als met betrekking tot de agendapunten en de

voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de opgelegde termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel en

andere voorstellen van besluit niet de eenparige schriftelijke goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Artikel 12:

Het boekjaar begint op een januari en sluit op eenendertig december van ieder jaar en voor de eerste maal

op eenendertig december tweeduizend veertien.

Het eerste begint op de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 13:

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, in geen geval worden overgedragen onder

levenden en in geen geval overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de

vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht

is voorgesteld.

Die instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

-aan een vennoot;

-aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

-aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn;

-aan andere door de statuten toegelaten personen.

De regelen inzake de overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele

van een rechtspersoon.

artikel 14

Er zullen van de maatschappelijke winsten vijf ten honderd afgeschreven worden naar de wettelijke reserve

tot dat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereiken. De bestemming van het saldo wordt

overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

artikel 15

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal het batig saldo, na betaling van de schulden, verdeeld

worden tussen alle aandelen pro rata liberationis.

BIJZONDERE BEPALINGEN - indien er slechts één vennoot zou zijn.

Artikel 16:

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 17:

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

artikel 18:

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden.

Artikel 19:

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, worden de aan de onverdeelde aandelen verbonden

rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen ais eigenaar van het aandeel ten

aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter, op verzoek van de

meest gerede partij, een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het

belang van de gezamenlijke gerechtigden.

De persoon, die alleen het vruchtgebruik erft van alle aandelen van de enige vennoot, oefent de eraan

verbonden rechten uit,

Artikel 20;

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 21:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze-te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 22:

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering dee! te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Artikel 23:

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem decharge verleend worden.

DIVERSE BEPALINGEN.

f- ondernemingsloket\BiW:

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Esplanade 1 bus 96 (Buro & Design Center), 1020 Brussel, waarbij zij de gemachtigd wordt, met recht van indeplaatsstelling:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondememingsioketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid,

-de formaliteiten te vervullen bij het sociaal verzekeringsfonds inzake de aansluiting van de vennootschap en de zaakvoerder.

Dit mandaat is kosteloos.

ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL.

Het volledig geplaatst kapitaal wordt onderschreven doch slechts volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro door verschijnster, hetzij honderd zesentachtig aandelen, zoals verschijnster verklaart en erkent.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro....

IDENTITEIT.

Mevrouw VAN REMORTEL Alexandra Tonny Nicole, zaakvoerder, wonende te 2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 71.... , die zichzelf tevens aanstelt als bezoldigde zaakvoerder van de vennootschap...".

Voor eensluidend uittreksel.

Notaris Louis Steenackers.

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie, samen met een uitgifte

en een kopie van het bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

- behouden

aan het

r Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.08.2015 15476-0340-011

Coordonnées
A.HOME

Adresse
GOORSTRAAT 3 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande