A.J. BRINKMAN ROOSENDAAL BEHEER B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.J. BRINKMAN ROOSENDAAL BEHEER B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.957.667

Publication

08/08/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Lue I.

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

30 JULI 2014 Griffie

1111111111Ipj111111111

Ondernemingsnr : CDSçic

Benaming (vote) :A.J. Brinkman Roosendaal Beheer B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zwartven 23

2910 Essen

Onderwerp akte :BVBA: vestiging van werkelijke leiding

Uit een akte op 30 juni 2014 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Antwerpen Il; Registratie I de 4 juli 2014; Boek 12,; blad 43 vak 18; Ontvangen vijftig euro nul eurocent (60,00 EUR); De bij delegatie eerstaanwezend: Inspecteur, E. Schrauwen, stelt letterlijk:

- De vennootschap opgericht werd bij akte op 2 februari 1996 verleden voor notaris Paul Klemann te', Rotterdam (Nederland)

De vennootschap krachtens artikel 24 van haar statuten rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door: elke zaakvoerder.

- Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de dato 28 mei' 2014 werd besloten de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap over te brengen naar: 2910 Essen, Zwartven 23.

- Do vergadering, voor zoveel ais nodig, deze internationale zetelverplaatsing bekrachtigt

- Overeenkomstig de Nederlandse wetgeving de overbrenging van de zetel van werkelijke leiding' naar België niet haar ontbinding tot gevolg heeft.

- De vennootschap door de overbrenging van haar zetel van werkelijke leiding naar België: onderworpen is aan de Belgische wet.

- De vennootschap zich onderwerpt aan de regels betreffende de besloten vennootschap

i; met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht daar de vorm van de Nederlandse vennootschap het dichtst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; naar Belgisch recht. De bepalingen van de statuten van de vennootschap, in de mate ze strijdig zijn; met de Belgische wetgeving worden voor niet geschreven gehouden.

- De vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is onder de benaming " A.J. Brinkman Roosendaal Beheer B.V.", statutair gevestigd te Roosendaal (Nederland) en met zetel van werkelijke leiding te 2910 Essen, Zwartven 23,

- Het doel van de vennootschap luidt, met dien verstande evenwel dat de werking van de: vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële; markten en andere bijzonder gereglementeerde beroepen of activiteiten blijft:

:j a, het verkrijgen van en het deelnemen in, het financieren van en het voeren van beheer over en het zich op andere wijze interesseren bij andere vennootschappen en ondernemingen, van welke aard ook;

b. het bijeenbrengen van gelden door middel van waardepapieren, bankleningen, uitgiften van: obligaties en andere schuldbrieven, en het op andere wijze opnemen van geldleningen, het verstrekken van geldleningen, het verstrekken van garanties, al dan niet voor schulden van

anderen, en in het algemeen het verlenen van diensten op het gebied van handel en financiering; ,

c. het investeren in effecten, spaarbewijzen en elke andere vorm van waardepapieren; het verkrijgen, het ontwikkelen, houden, het te gelde maken, bewaren, vervreemden of op enige' andere wijze gebruik maken van onroerende zaken en andere registergoederen;

e. het factoreren en factureren van handelsopbrengsten, het salderen van kosten en opbrengsten, het uitvoeren van onderzoeks  en ontwikkelingsactiviteiten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

f het commercialiseren van licenties, auteursrechten, patenten, ontwerpen, geheime procedés formules, handelsmerken en verwante belangen, het bevorderen van de verkoop en koop van  alsmede de handels in  de hiervoor genoemde zaken, daaronder begrepen het in gebruik geven van deze zaken, het verwerven van royalties en andere inkomsten verband houdende met de hiervoor genoemde activiteiten;

g. het uitvoeren van alle handelingen die bevorderlijk, noodzakelijk, gebruikelijk zijn of verband houden met de hiervoor genoemde doelstellingen.

De doelstellingen, zoals in het voorgaande lid omschreven, worden in de ruimste zin des woords opgevat en omvatten elke activiteit of elk doel dat verband houdt met of bevorderlijk kan zijn aan die doelstelling.

13ij het uitoefenen van haar doelstellingen mag de vennootschap alle transacties aangaan ten voordele van de groepsmaatregelen waarmee de vennootschap is verbonden.

- De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd achtennegentig euro negenenzeventig cent (¬ 398,79,-), om het te brengen van 18.151,21,- euro naar ¬ 18.560,-, door incorporatie van reserves en afboeking van de post 'WINSTRESERVES", zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het geplaatst en gestort kapitaal ¬ 18.550- bedraagt.

- De vennootschap bestuurd wordt door één of meerdere zaakvoerders (ook bestuurders genaamd), en krachtens artikel 24 van de statuten de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door elke bestuurder / zaakvoerder.

- Er in België geen commissaris werd benoemd.

- Flet boekjaar samen valt met het kalenderjaar.

- De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

- Het [opende boekjaar afgesloten zal worden op 31 december 2014.

- Besloten wordt de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de laatste vrijdag van de maand mei om 17.00 uur.

- Het mandaat van de heer BR1NKMAN Arnoldus Jasparus, geboren te Rotterdam op 8 januari 1970, nationaal nummer: 700108 537-21, wonende te 2910 Essen, Zwartven 23, bestuurder (zaakvoerder) bevestigd wordt. De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair. te zijn.

Krachtens de statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Winst en verlies:

Uitkering van winst ingevolge het in dit artikel bepaalde geschiedt na vaststelling van de jaarrekening waaruit blijkt dat zij geoorloofds is.

De winst staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. Bij staking van stemmen over uitkering of reservering van winst wordt de winst waarop het voorstel betrekking heeft, gereserveerd.

De vennootschap kan aan de aandeelhouders en andere gerechtigden tot de voor uitkering vatbare winst slechts uitkeringen doen voor zover haar eigen vermogen groter is dan het bedrag van het geplaatste kapitaal vermeerder met de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden.

Ten leste van de door de wet voorgeschreven reserves mag een tekort slecht worden gedelgd voor zover de wet dat toestaat.

-Vereffening:

Indien de vennootschap wordt ontbonden ingevolge een besluit van de algemene vergadering, geschiedt de vereffening door de directie, indien en voor zover de algemene vergadering niet anders bepaald.

De algemene vergadering stelt de beloning van de vereffenaars vast. De vereffening geschiedt met inachtneming van de wettelijke bepalingen. Tijdens de vereffening

blijven deze statuten Mar zover mogelijk van kracht.

Hetgeen na voldoening van alle schulden van het vermogen van de vennootschap is overgebleven wordt verdeel tussen de aandeelhouders naar verhouding van het nominale bedrag van hun aandelenbezit.

Nadat de rechtspersoon heeft opgehouden te bestaan blijven de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende tien jaar berusten onder degene die daartoe door de vereffenaars is aangewezen.

Volmacht handelsregister en Btw

De vergadering verklaarde verder volmacht te verlenen aan Bonne & Raeijmaekers te Brasschaat en in het bijzonder mevrouw Johanna IMBRECHTS, wonende te 2960 Brecht, Rozenlaan 16 en/of mevrouw Kristien VAN GULCK wonende te 2930 Brasschaat, Gezondheidslei 28, om eik afzon-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

gelgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Efelgisch

Staatsblad

derlijk, met recht van indeplaatsstelling zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht.

De notaris, Xavier De Boungne (Ds. SKM)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
A.J. BRINKMAN ROOSENDAAL BEHEER B.V.

Adresse
ZWARTVEN 23 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande