A.L.M. MANAGEMENT & CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.L.M. MANAGEMENT & CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.683.596

Publication

28/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten;

- Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

- Het verstrekken van alle vormen, en via alle mogelijke methoden van scholing en onderwijs in de meest ruime zin, zoals ondermeer beroepsopleiding, seminaries, conferenties, organiseren van stages, enzovoort, en van alle hiermee samenhangende diensten;

- Het aankopen, beheren, verhuren, investeren, van- en in alle onroerende en roerende goederen en alle onroerende en roerende rechten;

- Het participeren door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle andere vennootschappen;

- Het organiseren, de levering en het uitbesteden van arbeid en diensten, evenals interim-en tijdelijke arbeid. Het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker: formulering van taakomschrijving; op geschiktheid testen van sollicitanten; natrekken van referenties;

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste juni om veertien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien op één juni om veertien uur.

Luik B - Vervolg

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert één mei tweeduizend dertien.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) Mevrouw MEULEMANS Ann wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die

deze benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

5. volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan  Vereycken & Vereycken Accounting BVBA , Veldkant

2, 2550 Kontich (BTW BE 0458.813.265, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte met onderhandse volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
A.L.M. MANAGEMENT & CONSULTING

Adresse
VOORTDIJK 21 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande