A.M.P. IMMO & INVEST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : A.M.P. IMMO & INVEST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.755.384

Publication

04/05/2015
ÿþMud PDF 11.1

Voorbehoud aan he Beigisc Staatshl

[~ j1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0tO2Z" .-4S-S." 3gL

Benaming (voluit) : A.M.P. Immo & Invest

(verkort) .

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Jagerande 7 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 10/04/2015

In het jaar 2015, op 10 april 2015 Zijn bijeengekomen

1. Henri Plas, Jagerande 7, 2970 Schilde

2. Els Torrs, Jagerande 7, 2970 Schilde

Artikel 1

Genoemde partijen, comparanten-oprichters, verklaren op te richten een handelsvennootschap

onder de vorm van een vennootschap onder firma, opgericht onder de benaming "A.M.P. Immo &

Invest".

De vennoten onder firma, de heer Henri Pals en mevrouw Els Torfs, zijn hoofdelijk aansprakelijk

voor alle verbintenissen van de vennootschap,

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Jagerande 7, 2970 Schilde. De zetel kan overgebracht

worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s). De

zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- Zowel in België als in het buitenland, het aankopen, verkopen, beheren, uitbaten, verhuren, investeren van en in alle onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, het doen bouwen en verbouwen, daartoe ontwerpen aangaan, uitvoeren, doen uitvoeren of bevorderen, het verkavelen en bouwrijp maken van gronden.

- Alle werkzaamheden in en aan onroerende goederen in de ruimste zin van het woord,

- Het aannemen van bouwwerken, zowel privaat als openbaar, zowel geheel als gedeeltelijk, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsook de aankoop, de import en export, de distributie en de verkoop rechtstreeks en als tussenpersoon, voor bouwmaterialen en bijhorigheden en nevenproducten,

- Het presteren van alle mogelijke diensten, die verband houden met het voorgaande.

- Het uitvoerden, adviseren, organiseren van, en bemiddelen bij projectontwikkeling, schatting, syndicus, plaatsbeschrijvingen, het adviseren van ondernemers en ondernemingen in verband met , hun vestigingen, investeringen, financieringen, beleggingen, leningen, verzekeringen en het bestuur van portefeuilles.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

- Zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

- Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijladen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

150 319

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz j vande perso(o)n(on)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tin!? %- vervolg Mod AOF i1.1

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen in België of in het buitenland; het stimuleren, de planning en cordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het ' deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden. - Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, op economisch, sociaal en juridisch vlak, op het vakgebied van financiële en successorale planning, investeringen, management, marketing, vermogensbeheer en advies, productie en ontwikkeling, processing, bedrijfsherstructureringen, en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer en advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren vaneen roerend vermogen, alle verrichtingen m.b.t. roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop de huur en verhuur, de ruil, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen~

- De vennootschap mag zijn activiteiten uitoefenen hetzij voor eigen rekening, hetzij in participatie met derden, hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap zal zijn doel mogen verwezenlijken op alle plaatsen, op alle manieren en volgens de modaliteiten, die het meest aangewezen lijken,

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap,

Artikel 5

De oprichters gaan de verbintenis aan een kapitaal van 180.000,00 euro te storten op de bankrekening van de vennootschap. Dit bedrag is verdeeld in 1.800 aandelen met een waarde van 100,00 euro per aandeel.

Als vergoeding van de inbreng in geld worden de aandelen ais volgt toegekend:

- Henri Plas : 1.799 aandelen

- Els Torfs : 1 aandeel

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 180.000,00 euro, vertegenwoordigd door 1.800 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen een marktconforme rentevoet,

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

OVERDRACHT

Onder voorbehoud van het hierna bepaalde is elke overdracht onder levenden en elke overgang bij overlijden van aandelen volstrekt nietig indien hij niet geschiedt met toestemming van minstens de helft der vennoten, die na aftrek van de aandelen waarvan de afstand of de overgang ter sprake komt, ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, en op voorwaarde van naleving van de hierna bepaalde regels.

Deze toestemming is vereist in alle gevallen en dus ook wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

* aan een vennoot

* aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater

* aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn

* aan andere door de statuten toegelaten personen

OVERDRACHT ONDER LEVENDEN

Volgende regels gelden:

a) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woon-plaats of de naam, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

b) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de rechter open.

Op de laatste biz, van Lulk B vermeiden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L.1,>1 - vervolg Mod PDF 11.1

c) Wanneer overeenkomstig de voorschriften van lid b. hierboven de overdragende vennoot de overige vennoten in kennis heeft gesteld van zijn voornemen om aandelen over te dragen, en de overige vennoten conform de leden a en b hiervoor hun instemming hebben gegeven of geacht worden te hebben gegeven met de voorgenomen overdracht, beschikken de overige vennoten gedurende een termijn van zestig (60) kalenderdagen vanaf het verzenden van de aangetekende brief waarvan sprake in lid b., over een voorkooprecht op de geboden aandelen naar verhouding van hun respectieve deelname in het kapitaal, en tegen de voorwaarden vermeld in het bod vanwege de overdragende vennoot.

De rechten van de vennoot die geheel of gedeeltelijk verzaakt aan zijn voorkooprecht komen verhoudingsgewijze ten goede van de overige vennoten.

Binnen de vijftien (15) kalenderdagen na het verstrijken van de voormelde periode van zestig kalenderdagen dient de zaakvoerder de vennoten in algemene vergadering op te roepen om over te gaan tot de toewijzing van de aandelen,

Wanneer de te koop aangeboden aandelen niet, of niet allemaal, worden overgenomen door de overige vennoten, is de overdragende vennoot vrij de niet-overgenomen aandelen over te dragen aan de door hem voorgestelde overnemer en tegen de voorwaarden vermeld in het bod,

d) Wanneer overeenkomstig de voorschriften van lid b. hierboven de overdragende vennoot de overige vennoten in kennis heeft gesteld van zijn voornemen om aandelen over te dragen, en de overige vennoten conform lid a. hierboven de overdracht aan de voorgestelde verwerver hebben geweigerd, dienen zij binnen dezelfde termijn van zestig (60) kalenderdagen de aandelen waarvan de overdracht werd voorgesteld over te kopen van de overdragende vennoot. De prijsformule voor de bepaling van de werkelijke waarde van de aandelen wordt in een afzonderlijke aandeelhoudersovereenkomst vastgelegd.

VOLGRECHT

Onverminderd voorgaande bepalingen inzake de overdracht van aandelen, verbindt elke partij er zich toe om bij verkoop van al of een deel van haar aandelen aan een derde overnemer, in de koop/verkoopovereenkomst een clausule te laten opnemen waardoor deze derde zich ertoe verbindt eveneens de aandelen van de andere partijen te kopen aan identieke voorwaarden en in dezelfde verhouding.

De andere partij is volledig vrij haar aandelen op dat ogenblik te verkopen of te behouden.

Voor-

behouden aan het Selgisch

Staatsblad

OVERGANG BIJ OVERLIJDEN

Volgende regels gelden:

Bij overlijden van een vennoot blijft de vennootschap voortbestaan tussen de overlevende vennoten. Alle erfgenamen en legatarissen, zullen, om vennoot te kunnen worden, eerst moeten aanvaard worden met inachtname van volgende regels:

-De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die na aftrek van de aandelen waarvan de overgang is voorgesteld, ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten. Deze toestemming is vereist in alle gevallen en dus ook wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

* aan een vennoot

* aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater

* aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn

* aan andere door de statuten toegelaten personen

-De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerder(s) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

-Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen dezelfde termijn van drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden,

-Onmiddellijk na het verstrijken van voormelde termijn wordt een algemene vennotenvergadering samenroepen, teneinde zich over de voorgedragen overdrachten te beraadslagen. De vennoten zullen tot deze vergadering worden opgeroepen bij aangetekende brief, De vennoten die op de vergadering niet aanwezig of vertegenwoordigd zijn, worden beschouwd hun goedkeuring voor de overdracht te verlenen.

-Ingeval de goedkeuring, tijdens deze vennotenvergadering wordt geweigerd, hebben de erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, recht op de waarde van de overgegane aandelen.

-De overige vennoten zijn gerechtigd bedoelde aandelen aan te kopen naar verhouding van hun respectieve deelname in het kapitaal. Indien de overige vennoten geheel of gedeeltelijk verzaken aan dit recht van voorkoop, zijn de vennoten die de overgang hebben geweigerd ertoe gehouden, de aldus niet overgenomen aandelen zelf aan te kopen. De prijsformule voor de bepaling van de werkelijke waarde van de aandelen wordt in een afzonderlijke aandeelhoudersovereenkomst vastgelegd.

-De afkoopprijs moet aan de erfgenamen of rechthebbenden uitbetaald worden binnen de zes maanden volgend op voormelde vennotenvergadering, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, Er zijn tijdens deze termijn geen interesten verschuldigd. De gekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs. Indien de afkoop niet binnen de zes maanden na voormelde vennotenvergadering is geschied, hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- vervolg Mod PDF 11.1

Artikel 8

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,. Een zaakvoerder kan worden benoemd of ontslagen door een besluit van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid van stemmen. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenstelbaar aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatsten ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn,

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten, De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Henri Plas , voornoemd;

- Els Torrs , voornoemd;

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 9

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om 14 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 10

ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Artikel 11

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste 14 dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de oproepingsbrief. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Een bijzondere algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid over elke aangelegenheid die behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering en die geen statutenwijziging impliceert. Een buitengewone algemene vergadering beslist over de wijziging van de statuten. De oproepingsbrief wordt minstens 14 dagen voor de vergadering verstuurd. Hij bevat de agenda en eventuele bijlagen. Elke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Om geldig te zijn, moet de volmacht schriftelijk gegeven zijn. De algemene vergadering heeft zitting onder het voorzitterschap van een zaakvoerder. Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering. De buitengewone algemene vergadering beraadslaagt en beslist over een voorstel tot statutenwijziging op rechtsgeldige wijze, indien de aanwezige vennoten minstens de helft van het totaal aantal stemmen vertegenwoordigen, zoniet is een nieuwe bijeenroeping vereist. De tweede vergadering vergadert en beslist geldig ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders. Een statutenwijziging dient te worden aangenomen met minstens 3/4 van de stemmen. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als tegenstemmen beschouwd. Afschriften en uittreksels van de notulen van de gewone en van de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden ondertekend door de personen die als orgaan de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen. Elke vennoot kan op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de notulen of op zijn kosten een afschrift daarvan doen afgeven.

Artikel 14

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Lulk B verrneiden : Recto : Namm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

#~tr  vervolg Mod PDF 77.1

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De te volgen procedure en de rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 7,

Artikel 16

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 17

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald In artikel 11.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten, Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31/12/2016 .

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar 2017 om 14 uur.

Volmacht

De comparanten stellen dat bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling en macht afzonderlijk te handelen aan Kreafinity BV ovv BVBA, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Duwijckstraat 17, voor de inschrijving en de wijzigingen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij een ondememingsloket naar keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en BTW en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Aldus opgemaakt in zes originelen te Lier, op 10/04/2015.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 10/04/2015

Henri PLAS

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
A.M.P. IMMO & INVEST

Adresse
JAGERANDE 7 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande