A.M.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.M.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.957.924

Publication

15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 11.03.2013 13062-0312-013
07/12/2012
ÿþ~~`.

Moa Md 1 ui

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_I

Voor-

behoude aan het seigisci

Staatsbh

Weergalegd for griffit vara de Rechtbank van idoaphandef te Antwerpen, op

Griffie 2 8 NOV. 2012

Ondernemingsnr : 0873.957.924.

Benaming

(voluit) : A.M.S.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Durentijdlei 65 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding zonder vereffening - geruisloze fusie - overgenomen vennootschap

Uit de notulen verleden voor meester Julie De Herdt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke: vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT, & MAES", geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 05/11/2012, dragend volgend: registratierelaas: "Geregistreerd elf bladen geen verzendingen te Kontich de 07/11/2012 boekdeel 543 blad 9 vak 1 ontvangen 25 euro get. de eerstaanwezend inspecteur L.Eeckeleers", blijkt dat dcor de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.M.S." volgende beslissingen werden getroffen:

" Voorafgaandelijke verklaringen:

1. Op 27 juli 2012 werd een fusievoorstel opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en'O.M.S.I.'.

2. De fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 13 augustus 2012.

3. De neerlegging van de fusievoorstellen werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 augustus 2012 onder nummers 12145362 en 12145363.

Eerste besluit

Beslissing met eenparigheid van stemmen om de vennootschap te ontbinden zonder vereffening, met het oog op fusie door overname van "A.M.S.", door "O.M.S.i."" onder opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van "O.M.S.I." tot hetzelfde besluit komt.

Bijgevolg zal gans het vermogen van de vennootschap, met alle rechten en plichten, overgaan op "O.M.S.h" De overgang geschiedt op basis van een toestand van de tussentijdes cijfers de dato 30 juni 2012.

" Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "O.M.S.I.".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden, winst en verlies van "A.M.S." worden vanaf voornoemde datum

opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap "O.M.S.I.". In het actief van de over te:

nemen vennootschap "A.M.S." is geen onroerend goed begrepen.

Tweede besluit:

Na goedkeuring van de tussentijdse cijfers de dato 30 juni 2012, verleent de vergadering algehele décharge;

aan de zaakvoerder over het door hem gevoerde beleid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2012
ÿþn

Mod Word ti.i

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I IUhI I 1I1 III I1I1

*12145363'

Ondernemingsnr : 0873.957.924

Benaming

(voluit) : A.M.S.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Durentijdlei 65, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel inzake een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (artikel 676, 1° W.Venn.)

FUSIEVOORSTEL

MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING ( Art. 676, 1° W.Venn.)

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid O.M.S.I. en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.M.S. hebben op 27 juli 2012 het onderhavig fusievoorstel opgesteld, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn,");

 De overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid O:M.S.I., met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Durentijdlei 65, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Antwerpen onder nummer 0846,176.035.

 De over te nemen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.M.S., met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Durentijdlei 65, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Antwerpen onder nummer 0873.957,924,

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen die de overdracht van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap A.M.S., zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap O.M.S.I. BVBA tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden. Zij leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

I, IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (Art, 719, 1° W,Venn.)

1,1 Identificatie van de over te nemen vennootschap, de BVBA A.M.S.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I11

Voo behou aan h Belgi: Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

,,~, --, f~vct ~, ~ ~er ÿri{ile van de Rechtbank

van lCoopf7ano`e! te Antwerpen, 3 Nus}. ~D12

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.1.1 Oprichting

De vennootschap werd opgericht op 13 mei 2005 bij akte verleden voor Meester Nicolas Moyersoen, notaris te Aalst. De oprichtingsakte verscheen bij uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2005, onder nummer 076321.

1.1.2 Statutenwijziging

De statuten werden sinds de oprichting van de vennootschap één maal gewijzigd, dit is ingevolge akte verleden op 11 september 2009 voor Meester Nicolas Moyersoen, notaris te Aalst, betreffende de verlenging van het lopende boekjaar, wijziging van de afsluitdatum van het boekjaar en de datum van de jaarvergadering, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 12 oktober 2009, onder nummer 143102.

1.1.3 Vorm en benaming

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "A,M.S.".

1.1,4 Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is op heden gevestigd te 2930 Brasschaat, Durentijdlei 65 en zal per 1 augustus 2012 worden verplaatst naar 2970 's Gravenwezel, Anemonenlaan 6.

1.1.5 Doel

Het doel van de vennootschap wordt overeenkomstig artikel 3 van de statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden, in België en in het buitenland, het deelnemen in of de direktie over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen, het optreden als vereffenaar.

De vennootschap kan onder eender welke vorm, participaties verwerven en aanhouden, als ook deelnemingen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert, De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschap waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

Het optreden als verzekeringsmakelaar of agent van verzekeringen en alle aanverwante activiteiten.

Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consultingwerkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen aile daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan welk danige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking,

Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

Het verrichten van alle handelingen die leiden tot het verstrekken van service, dienstverlening, bemiddeling, opleiding, consultancy, ontwikkeling en engineering in de breedste zin van het woord, met betrekking tot automatisatie, burotica, robotica, telecommunicatie, informatie, CAD, CAM en elektronica, artificiële intelligentie, informatie-verwerking en informatiebehandeling, evenals alle aanverwante toepassingsgebieden, die onder welke vorm dan ook van voormelde toepassingsgebieden gebruik maken, zowel in binnen- als buitenland.

Het ondersteunen en uitvoeren van projecten betreffende communicatie, human potential, en bedrijfsfilosofie in de ruimste zin, promoten en ondersteunen van alle mogelijke kunstvormen zoals literatuur, schilderkunst, filmkunst en muziek en het organiseren van alle mogelijke manifestaties die er verband mee houden. Ondersteunen en of zelf uitvoeren van sommige activiteiten zoals lezingen, seminaries en dergelijke meer.

Ontwikkeling, ontwerp, fabricatie, herstelling, verkoop, verhuring, aankoop, import, export, groothandel, kleinhandel van goederen.

De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van juridische, sociale, ftscale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen, De vennootschap kan lezingen organiseren.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, tussenpersoon, commissionair, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, bureau voor consignatie, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden, bureau voor welk danige deelactiviteiten.

De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onder aanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben,

Zij kan door middel van inbreng, versmelting, samenwerking, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële of andere interventies deelnemen in aile zowel in België ais in het buitenland gelegen vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen."

1.1.6 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elk 11100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst. Het kapitaal is slechts volstort ten belope van 12.400,00 EUR.

1.1.7 Bestuursorgaan

Het bestuursorgaan van de vennootschap bestaat uit de enige zaakvoerder.

-de heer Arnoldus Oostveen, wonende te 2930 Brasschaat, Durentijdlei 65.

1.1.8 B T.W.  Ondernemingsnummer

De vennootschap is geïdentificeerd voor B.T.W.-doeleinden onder nummer BTW BE0873.957.924, De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0873.957.924 (RPR Antwerpen).

1.2 identificatie van de overnemende vennootschap, de BVBA O.M.S.I.

1.2.1 Oprichting

De vennootschap werd opgericht op 24 mei 2012 bij akte verleden voor Meester Julie De Herdt, notaris te Hove. De oprichtingsakte verscheen bij uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 30 mei 2012, onder nummer 302936.

1.2.2 Statutenwijziging

De statuten werden sinds de oprichting van de vennootschap niet meer gewijzigd,

1.2.3 Vorm en benaming

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "O.M.S.I.".

1.2.4 Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is op heden gevestigd te 2930 Brasschaat, Durentijdlei 65 en zal per 1 augustus 2012 worden verplaatst naar 2970 's Gravenwezel, Anemonenlaan 6.

1.2.5 Doel

Het doel van de vennootschap wordt als volgt omschreven:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening of voor rekening van derden of ïn participatie met derden, in België en in het buitenland, het deelnemen in of de directie over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen, het optreden als vereffenaar,

De vennootschap kan onder eender welke vorm, participaties verwerven en aanhouden, als ook deelnemingen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschap waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren,

Het optreden als verzekeringsmakelaar of agent van verzekeringen en alle aanverwante activiteiten.

Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consultingwerkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan welk danige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op aile niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.

Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

Het verrichten van aile handelingen die leiden tot het verstrekken van service, dienstverlening, bemiddeling, opleiding, consultancy, ontwikkeling en engineering in de breedste zin van het woord, met betrekking tot automatisatie, burotica, robotica, telecommunicatie, informatie, CAD, CAM en elektronica, artificiële intelligentie, informatie-verwerking en informatiebehandeling, evenals alle aanverwante toepassingsgebieden, die onder welke vorm dan ook van voormelde toepassingsgebieden gebruik maken, zowel in binnen- als buitenland.

Het ondersteunen en uitvoeren van projecten betreffende communicatie, human potentiel, en bedrijfsfilosofie in de ruimste zin, promoten en ondersteunen van alle mogelijke kunstvormen zoals literatuur, schilderkunst, filmkunst en muziek en het organiseren van aile mogelijke manifestaties die er verband mee houden. Ondersteunen en of zelf uitvoeren van sommige activiteiten zoals lezingen, seminaries en dergelijke: meer,

Ontwikkeling, ontwerp, fabricatie, herstelling, verkoop, verhuring, aankoop, import, export, groothandel, kleinhandel van goederen.

De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van juridische, sociale, fiscale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen. De vennootschap kan lezingen organiseren.

De vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, tussenpersoon, commissionair, bureau voor databeheer, bureau voor consignatie, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden, bureau voor welk danige deelactiviteiten.

De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap heeft eveneens tot doel voor eigen rekening of voor de rekening van derden, in België en in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of on rechtstreeks verband houden met de ontwikkeling, realisatie en commercialisering van onroerende goedprojecten, de aankoop, verkoop, bemiddeling, ruiling, onteigening, verkaveling, tegeldemaking, het bouwen, verbouwen, aanpassen, onderhoud, onderzoek, schatting, coördinatie, advies, engineering, promotie, studie, projectbegeleiding, binnenhuisinrichting, exploitatie, huur, verhuur, leasing en het beheer van of met betrekking tot de algemene aanneming van werken, en in het bijzonder het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers,

De vennootschap mag alle verrichtingen doen met het oog op een tijdelijke of duurzame investering van, haar patrimonium op de meest voordelige wijze.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle handelingen verrichten en contracten sluiten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met, of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, de uitbating van alle intellectuele rechten era industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben en het verstrekken van zekerheden,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland. Zij mag het bestuur waarnemen van, toezicht en controle uitoefenen over, en diensten verstrekken aan, en afnemen van, aile vennootschappen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met; deelnemen in of op gelijk welke wijze,rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in onderaannemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten

 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, en mag zij alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de verwezenlijking ervan. Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de wettelijke voorwaarden,

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onder aanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij kan door middel van inbreng, versmelting, samenwerking, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële of andere interventies deelnemen in alle zowel in België als in het buitenland gelegen vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen,

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken."

1.2.6 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elk 11186ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst. Het kapitaal is slechts volstort ten belope van 12.400,00 EUR.

1.2.7 Bestuursorgaan

Het bestuursorgaan van de vennootschap bestaat uit de enige zaakvoerder:

-de heer Arnoldus Oostveen, wonende te 2930 Brasschaat, Durentijdlei 65.

1.2.8 B.T.W. -- Ondernemingsnummer

De vennootschap is geïdentificeerd voor B.T.W.-doeleinden. De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0882.029.116 (RPR Dendermonde).

li. DATUM BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

(Art, 719, 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

III. BIJZONDERE RECHTEN VAN DE VENNOTEN

(Art. 719, 3° W.Venn.)

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of andere effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

IV. BIJZONDERE VOORDELEN ZAAKVOERDER

(Art, 719, 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap A.M.S. BVBA, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap O.M.S.I. BVBA.

,

."

Voorbehouden aan het Belgisch btaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

V. KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, O.M.S.I. BVBA, zowel in het geval van goedkeuring als in het geval van verwerping van onderhavig fusievoorstel.

VI, VERBINTENISSEN

Ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootsohappen.

Ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

VIL ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging van de fusievoorstellen ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 W.Venn. De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat deze termijn wordt gerespecteerd.

Bovendien zal naar aanleiding van onderhavige fusie dienen te worden onderzocht in welke mate de statuten van de overnemende vennootschap, O.M.S.!. BVBA, dienen te worden aangepast. Deze eventuele statutenwijziging zal plaatsvinden tijdens dezelfde algemene vergadering.

Onderhavige tekst werd goedgekeurd op 27 juli 2012, te Brasschaat, in aoht exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven (zes exemplaren) overeenkomstig artikel 719 W.Venn. en te worden bewaard op de zetel van de vennootschappen (twee exemplaren).

Voor de overnemende vennootschap, de BVBA O.M.S.I..

Arnoldus Oostveen

Zaakvoerder

Voor de over te nemen vennootschap, de BVBA A.M.S..

Arnoldus Oostveen

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 30.05.2012 12138-0200-013
02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 26.04.2011 11091-0384-010
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.06.2009 09332-0122-011
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.07.2008 08515-0231-013
07/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.07.2007 07528-0098-011

Coordonnées
A.M.S.

Adresse
DURENTIJDLEI 65 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande