A.P.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.P.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.512.425

Publication

17/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313419*

Neergelegd

13-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Zone Reme 5

Ondernemingsnummer :

0635512425

Benaming (voluit) : A.P.B.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Meester Aloïs VAN DEN BOSSCHE, notaris te Vorselaar op 5 augustus 2015 blijkt dat:

1.  K.P.S. VASTGOED N.V., met zetel te 2260 Westerlo, Zone Reme 5, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0471.783.155, opgericht bij akte verleden voor notaris Philip van den Abbeele te Antwerpen op 28 april 2000, ge-publiceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei 2000, onder nummer 20000510-054, vertegenwoordigd door haar afgevaardigd-bestuurder, de Heer VAN KASTEREN Johannes Maria Franciscus, geboren te Veghel (Nederland) op 10 sep-tember 1955, wonende te 3140 Keerbergen, Konijnenweg 27; en

2.  de Heer DE KNIJF Luk Frans José Jaak, gehuwd, geboren te Asse op 8 mei 1965, rijksregisternummer: 65.05.08-433.48, echtgenoot van mevrouw CLAES Nadine Mag-da Josée, geboren te Tienen op 5 augustus 1965, rijksregisternummer 65.08.05-356.42, samenwonend te 3300 Tienen, Waterstraat 63

een vennootschap hebben opgericht:

Aard - Rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechts-vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: Haar naam luidt  A.P.B. .

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, met eerste adres Zone Reme 5 en exploitatiezetel te 2260 Westerlo, Zone Reme 5?

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 5 augustus 2015. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, of door samenwerking met derden:

-het oprichten van gebouwen, hoofdzakelijk individuele huizen, appartementsgebou-wen en kantoorgebouwen, het uitvoeren van bouw- en afbraakwerken in het algemeen, binnenhuisinrichting en decoratie, handel in bouwmaterialen, de aankoop en verkoop van gronden en andere onroerende goederen, huur en verhuur van onroerende goe-deren, de ruil, verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroe-rende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het huren en verhuren van machines;

-het aannemen in de breedste zin van het woord van alle metsel-, betonwerken, chape, isolatie, voegwerken bestratingswerken en dergelijke zowel binnen als buiten de ge-bouwen, zowel in nieuwbouw als voor renovatie;

-het adviseren, het coördineren, het begeleiden en uitvoeren van asbestprojecten, het saneren van asbesthoudende materialen en andere milieubelastende stoffen, inclusief alle hiermede samenhangende activiteiten welke om wettelijke, milieutechnische en/of veiligheidsredenen noodzakelijk of gewenst zijn, inclusief de industriële schoonmaak werkzaamheden;

- het verhuren van arbeidskrachten aan derden binnen het kader van het doel van de vennootschap. Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks,

2260 Westerlo

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

Kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00). Het is verdeeld in duizendvijfhon-derd (1.500) aandelen zonder nominale waarde. Het is gevormd door inbreng in geld. Het is volgestort ten belope van het geheel (¬ 150.000,00), welk bedrag werd gedepo-neerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank N.V. te Brussel op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestemming van de winst  Reserve: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke re-serve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op een-endertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2016.

Algemene Vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarver-gadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de vierde vrijdag van de maand juni. Indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de verga-dering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 23 juni 2017 om 20.00 uur.

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer niet-statutaire zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering met gewone meerderheid der stemmen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uit-zondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergade-ring bevoegd is.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een be-lang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259 en 264 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor reke-ning van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechts-handelingen zijn geoorloofd. Benoeming niet-statutaire zaakvoerders: Met eenparigheid van stemmen neemt de algemene vergadering de beslissing om tot niet-statutaire zaakvoerders van de ven-nootschap te benoemen: de Heer DE KNIJF Luc, voornoemd en de Heer VAN KASTEREN Danny Cornelis Henricus Martinus, geboren te Veghel (Nederland) op 08 augustus 1981, rijksregisterbisnummer 81.48.08-111.37, wonende te 5464 Veghel (Nederland), Bosven 107.

Machten: Kruispuntbank: het administratief mandaat voor de administratieve formali-teiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemersloketten, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan Weemaes & C° WDV, met zetel te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 621, vertegenwoordigd door de heer Weemaes Marc, met recht van indeplaatsstelling.

Volmacht B.T.W.: Tevens wordt volmacht verleend aan Weemaes & C° WDV, met zetel te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 621, vertegenwoordigd door de heer Weemaes Marc, met recht van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

indeplaatsstelling, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als

belastingplichtige bij de Belastingen over de Toe-gevoegde waarde en tot het vervullen van alle

voorschriften en formaliteiten ten op-zichte van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Vorselaar, 7 augustus 2015

(get.) A. VAN DEN BOSSCHE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A.P.B.

Adresse
ZONE REME 5 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande