A.S. COOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.S. COOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.719.419

Publication

18/12/2013
ÿþMod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIY i llU I Ulifli flhI l liii

*13189806*

Onderne mrngsnr " 0535.719.419 Benaming

(v. I,rt) : A.S. COOLS (Ve rk nrl,

van üe "

Rechtbe, v;trld:Ï;Iiic 20~ ::,tlevrpen op

-  91rPlrIor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ne: hit:uorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2970 Schilde, Egelvoortstraat 47

(volieelig adres

Onderwerp arde : quasi inbreng

Verslag inzake het verkrijgen tegen vergoeding door de BVBA van vermogensbestanddelen toebehorend aan de zaakvoerder (verslag opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikelen 220-222 van het Wetboek van Vennootschappen).

Verslag van de zaakvoerder

Peter COOLS zaakvoerder

r'!;; ri!r.1i; i)lZ ' n Ijrik F borrrn,lo' r " Recto : Naam en hoedanigheid van de snstrslsnenterende notaris, hetzij van de peso(oWen%

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vcrno : Naam en handtekening,

25/06/2013
ÿþ Mod 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de peiso(otn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

~

Neergulscd ter grint: van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1

Griffie

Voor- behoud aan hE Bolgïst Staatstig

130962

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :A.S. COOLS (verkort);

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2970 Schilde, Egelvoortstraat 47

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :OPRICHTING

Tekst

Uit een akte verleden voor Emmanuel Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen (Merksem) op 11 juni 2013, neergelegd vóór registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1.Rechtsvorm  naam: Een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam A.S. COOLS, 2.Zetel: 2970 Schilde, Egelvoortstraat 47.

3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichter:

de heer COOLS Peter Maria Jozef, wonende te 2970 Schilde, Egelvoortstraat 47.

5.Kapitaal: 18.600 euro, volstort ten belope van 12.500 euro.

6.Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde,

7.Boekjaar: 1/1 tot 31/12,

8.Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

9.Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden,

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten'die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

10. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het verrichten van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coordinatie met onderaannemers: schilder-, voeg- en plafonneringswerken, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van parket en laminaat, overige timmer- en schrijnwerken, glaswerken, elektriciteitswerken, metsel- en betonwerken, zink-, lood- en dakwerken, afbraakwerken, werken voor verwarmingsinstallaties en onderhoud, sanitaire werken, en overige algemene aannemingswerken, met inbegrip van verkeerssignalisatie, restaureren en schoonmaak van gebouwen, gevels en monumenten.

Het uitvoeren van volgende werken: schilder- en behan : werken; alle decoratiewerken; de totaalinrichtin _ van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

0535" 719" 419

,eVoor-, behouden aan het Luik B - vervolg



taats

chblad

S aat oningen en handelsruimten, herstellingswerken, verfraaiingswerken en allerhande advies; het uitvoeren van 1

plafonneringswerken; plaatsen van vloer- en wandbekleding in alle materialen isolatiewerkzaamheden; het

i behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten; aanbrengen van chape; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzoverder in hout,

kunststof, metaal of gips; vervaardiging en montage van metaalschrijnwerk en overige al dan niet zelf vervaardigde metalen constructies; de installatie van luiken, zonneblinden. Installatie van stores en zonneschermen, binnendeuren en scheidingswanden; plaatsen van afsluitingen en stellingen.

Het uitvoeren van volgende werken : schilder-en behangwerken, alle decoratiewerken; de totaalinrichting van woningen en handelsruimten, herstellingswerken, verfraaiingswerken en allerhande advies aan en in gebouwen allerhande, in het bijzonder eveneens woningen, handelsruimtes, openbare gebouwen en andere overheidsgebouwen.

Reiniging van gebouwen, zoweI van binnen als van buiten, interieurreiniging, gevelreiniging, reiniging van meubelen en roerende goederen algemeen en na brand of andere schade;

Reiniging van interieur van allerhande gebouwen, kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen enzovoort.

Reiniging van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, enzovoort, inclusief olietankers;

Industriële reinigingswerken.

Ruitenwasserij.

Algemene schoonmaak.

Reiniging van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; onderhoud en reparatie van motorvoertuigen: wassen, poetsen, polieren, simoniseren en reinigen van het interieur van motorvoertuigen. Diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen; het reinigen van het interieur van gebouwen, het onderhoud, het verwijderen van afval, het bewaken en het garanderen van de veiligheid, het verdelen van de post, het voorzien van wassalons en overige aanverwante diensten met betrekking tot het goed functioneren van gebouwen.

Het beheer van gebouwen die in het bezit van de overheid zijn of door haar worden gebruikt.

Reinigen van het interieur van aIIe soorten gebouwen, de reiniging van de buitenzijde van gebouwen, de gespecialiseerde reiniging van gebouwen en overige gespecialiseerde reinigingsactiviteiten, de reiniging van industriële machines, de reiniging van de binnenzijde van tankwagens en schepen, het desinfecteren en bestrijden van ongedierte in gebouwen, industriële installaties, de flessenreiniging, de straatreiniging en het sneeuwruimen en de gladheidsbestrijding; algemene reiniging van alle soorten gebouwen, zoals kantoren, woningen of appartementen, fabrieken, winkels, instellingen, overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt, het reinigen van het interieur van gebouwen, zelfs indien eventueel externe delen en ruimten die verbonden zijn met de gebouwen, zoals ramen en gangen gereinigd worden.

Industriële reiniging: reiniging van de buitenzijde van alle soorten gebouwen, met inbegrip van kantoren, fabrieken, winkels, lokalen van instellingen, overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt en appartementsgebouwen, gespecialiseerde reiniging van gebouwen zoals het reinigen van ramen, het schoorsteenvegen, het schoonmaken van kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen, het reinigen van industriële machines.

Reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen enzovoort.

Vegen en schoonspuiten van straten, pleinen, markten, openbare tuinen, perken enzovoort.

De aankoop, verkoop en handel in reinigings- en andere producten en materialen die verband houden met het voorgaande.

De handel, import- en export, klein- en groothandel, handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment, materialen met betrekking op voormelde activiteiten, bouwmaterialen, verf, vernis, behang, vloerbekleding, textieI, allerhande meubelen en aankleding, enz. alsook niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer onder de vorm van technoconsult, assistentie op het gebied van engineering en industrieel advies. De vennootschap kan bovendien optreden als tussenpersoon, bemiddelaar, commissionair of agent inzake activiteiten begrepen in, noodzakelijk of nuttig voor het realiseren van het maatschappelijk doel.

Zij mag ondermeer alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche ven het maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zou kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

I-Jet verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zaI de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en alle investeringsgoederen in het algemeen.

Zij mag tevens op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in fumes onderwan met_ehjk welke andere vennootschaR of onderneming

.,Ovoor-,.

behouden

aan het

elec

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden. De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op 151 werkdag van de maand juni om 11 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

12. Tot niet  statutair zaakvoerder wordt benoemd :

De oprichter benoemt zichzelf tot zaakvoerder van de vennootschap en bevestigen dat geen enkele

verbodsbepaling zich hiertegen verzet.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en de duur is

onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2014.

14. Ten lasteneming van aangegane verbintenissen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van

de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2013.

VOLMACHT

Als bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld:

Accofin BVBA, RPR 0862.066.318, Hagedoornlaan 5A te 2970 Schilde, met bijkantoor te 8300 Knokke,

Bayauxlaan 70/21, om het nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip van eventuele verbetering,

wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen

en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
A.S. COOLS

Adresse
EGELVOORTSTRAAT 47 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande