A3C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A3C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.225.921

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 07.01.2014 14001-0495-012
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.12.2014, NGL 15.01.2015 15012-0363-013
08/06/2012
ÿþir

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de dijlagen bij het B na neerlegging ter gri

mod 11.1

Voor- *iaioaaia

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

Ondernemingsnr : O 11C. IU r

2-J

~;

;1

Benaming (voluit) : A3C

II(verkort) :

il Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

;l

!

Zetel : Klaproosstraat 28

2340 Beerse

il

Onderwerp akte :OPRICHTING

!,

;i Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 29 mei 2012, blijkt dat:

De heer VAN EEMEREN Adrianus 9oanna Maria, geboren te Turnhout op 25 september 1964,

wonende te 2340 Beerse, Klaproosstraat 28, een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft

aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, l

?; met als naam "A3C" ;

;; De zetel is gevestigd te 2340 Beerse, Klaproosstraat 28. ;

li De vennootschap heeft tot doel:

:; Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en:

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen! ;i verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende; il goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband .; staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich; Ï; borgstellen voor het goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het; I; genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

ii Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of adminstratieve aard, in dei

ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van;

administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door dei

wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de: ;; beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap; ;:verboden;

;; Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of; ;; andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nogi ;l op te richten vennootschappen ;

;i Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of: investeringen;

Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;: ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle, handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de

;; krediet- en financiële instellingen; ;

;; Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en; ii functies;

;; De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, handels-, roerende,; a onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn; om haar activiteiten uit te breiden.

il Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De; ;; vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier; i; belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap,; waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijkingi van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in aile rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, met inbegrip van het verwerven van zakelijke

rechten op onroerend goederen als belegging of als terbeschikkingstelling ten voordele van de zaakvoerder(s) of ten voordele van de beroepsactiviteiten van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen met een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

Het is valstort ten belope van twee/derde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2013.

De jaarvergadering heeft plaats de 10de van de maand december om 15.00 uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: De heer VAN EEMEREN Adrianus Joanna Maria, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door hem aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen en dit sedert 1 mei 2012.

Bijzondere volmacht: er werd aan de heer TIELEN Ludovicus Franciscus Jacomina Maria, wonende te 2323 Wortel, gemeente Hoogstraten, Langenberg 41, en/of de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIELEN L ACCOUNTANTS", met zetel te 2323 Wortel, Langenberg 41, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vdor-behoûden aan het. Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0219-012

Coordonnées
A3C

Adresse
KLAPROOSSTRAAT 28 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande