AA-MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AA-MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.946.669

Publication

03/02/2015
ÿþUNI

MM Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

Mine

i

I II

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

22 JAR. 2415

afdeling An epn

Ondernemingsnr : 0 5 6 8 946.669

Benaming

(voluit) : AA-Management

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Nuyenslaan 62, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Katherine DE WISPELAERE, notaris te Merksem, stad Antwerpen op zeventien januari tweeduizend vijftien "Ter Regi-stratie aangeboden op het I ste Registratiekantoor Antwerpen 2", dat

-mevrouw ANCHER Alice Maria, geboren te Brugge op 5 februari 1977, wonende te 2970 Schilde, Pater Nuyensiaan 62, verklaart heeft een handelsvennootschap onder de vorm van eenhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten met de volgende statuten:

-De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is AA-Management

-De zetel is gevestigd te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 62.

-Het doel van de vennootschap bestaat uit, zo voor eigen rekening als voor rekening van anderen, natuurlijke personen of rechtspersonen:

-alle verrichtingen inzake consultance, raadgeving, vorming, onderricht en bijstand van zelfstandigen en/of vennootschappen;

-alle salesactiviteiten

-alle managementactiviteiten, zowel algemeen beheer als beheer van deelgebieden,

het opbouwen en het beheer van een onroerend vermogen door aan- en verkoop, huur- en verhuur, het aangaan en toestaan van allerlei zakelijke rechten en contracten; onderhoud, herstel, verfraaiing en verbetering; het verlenen van allerlei diensten met betrekking tot onroerende goederen, waaronder deze van syndicus en het optreden als lasthebber van een of meerdere medeeigenaars of huurders.

Het doel van de vennootschap bestaat uit de opbouw en beheer, in de breedste zin van het woord, van een onroerend en roerend vermogen.

Daartoe mag de vennootschap alle verrichtingen en verhandelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dat doel in verband staan en die van aard zijn om de waarde van het vermogen te verhogen of de opbrengst van het vermogen te bevorderen.

Dit impliceert het onderhoud, de ontwikkeling, verfraaiing en verhuring van de onroerende goederen en het leveren van alle diensten die verband kunnen houden met de exploitatie van gebouwen, alsmede zich borg stelten voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Dit impliceert ook de uitbouw en beheer van een effectenportefeuille en/of de deelneming in vennootschappen met het oog op de deelname aan de onderneming van deze vennootschappen.

Deze handelingen mogen zowel in binnen- als in het buitenland gesteld worden.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen ver-richten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doet, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intel-lectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

-De duur van de vennootschap is onbepaald.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 98.600,00) . Het is volledig geplaatst en werd onderschreven als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

i~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Ancher Alice voornoemd, tekent in op het volledige kapitaal van de vennootschap door een inbreng in geld. Op deze inbreng wordt twaalfduizend vierhonderd euro gestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt zij aile hon-derdzesentachtig aandelen.

De partijen verklaren en erkennen dat elk van de honderdzesentachtig (186) aandelen, in geld onderschreven, een/derde is gestort, zodat twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door ING Bank op 14/01/2015.

-Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op 31/12/2015.

De gewone algemene vergadering komt jaarlijks bijeen op de lste vrijdag van de maand juni en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, onder meer met het oog op de goedkeuring van de jaarrekening en/of jaar-verslag

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

Daar de vennootschap vandaag met haar bedrijvigheid start worden alle rechtshandelingen die de zaakvoerders reeds stellen met vermelding van hun hoedanigheid, geacht te zijn gedaan in naam van en voor rekening van de rechts-persoonlijkheid van de vandaag opgerichte vennootschap.

-Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van deze van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wet-boek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennoot-schapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van be-paalde rechtshandelingen,

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennoot-schap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen. De verrichting wordt gedaan door een ander zaakvoerder.

Bestuurt één zaakvoerder de vennootschap, moeten de vennoten ingelicht worden en mag de verrichting slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Bestuurt een college van zaakvoerders de vennootschap, moet het college over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de recht-vaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van het college dat het besluit neemt.

In de eenhoofdige vennootschap zal de enige vennoot die tevens zaakvoerder is, in geval van tegenstrijdig belang, de handelingen wel mogen stellen, doch zal hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

-De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen.

-Voor al de niet in deze statuten geregelde punten zijn de eventuele aandeelhoudersovereenkomsten) en het Wetboek van vennootschappen van toepassing. Indien er tegenspraak zou zijn tussen deze statuten en een aandeelhouders-overeenkomst hebben de bepalingen van deze laatste voorrang.

Benoeming van de zaakvoerder(s)

Mevrouw Ancher Alice, voornoemd, wordt benoemd tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap. Verklaring betreffende de controle

De oprichter verklaart dat het volgens haar een kleine vennootschap zal betreffen. Hierdoor moet de controle niet opgedragen worden aan een of meer commissarissen,

Administratieve formaliteiten  volmacht

Mevrouw Ancher Alice hier aanwezig, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder ( onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voorvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap ), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan de heer Patrick Pieters, Kolkstraat 37 te Sint-Niklaas

efoor-behouQeh aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

f

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling' van een erKend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de " Kruispuntbank Van Ondernemingen " ( aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidnummer) om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van aile voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp ven voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Katherine De Wispelaere, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte dd, 17 januari 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþ1' Med Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~ifeireilik en koophandel .--^

Antw®m@n

0 B JULI 2015

ardgljtntentwerpen

Ondernemingsnr : 0568.946.669

Benaming

(voluit) : AA-MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Nuyenslaan 62 te 2970 Schilde, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij bijzondere vergadering, gehouden op 08 juni 2015 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd met eenparigheid van stemmen het volgende besloten:

De voorzitter deelt de vergadering mede dat met ingang van 0B juni 2015 de maatschappelijke zetel van

de vennootschap verplaatst wordt van Pater Nuyenslaan 62 te 2970 Schilde naar

Rozenlaan 4 te 2970 Schilde.

De beslissing werd unaniem aanvaard en wordt bekrachtigd op de eerstkomende gewone algemene vergadering.

Voor AA-Management bvba,

Haar zaakvoerder,

Mevrouw Ancher Alice,

Op de laatste la1z. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de insirumenserende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon Yen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16491-0415-011

Coordonnées
AA-MANAGEMENT

Adresse
ROZENLAAN 4 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande