AANNEMINGEN GUY VERSCHUEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AANNEMINGEN GUY VERSCHUEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.563.985

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 29.09.2014 14617-0514-015
28/01/2014
ÿþ,w.

mod 11.1

-

bel,: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

-17 JAN. 2014

KOOPHANI~E,TURNHOUT

rt te griffier

Ondernemingsnr : 0819.563.985

Benaming (voluit) : AANNEMINGEN GUY VERSCHUEREN

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pottenbakkersstraat 7

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG i IN GELD - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op zes januari tweeduizend veertien,;' neergelegd vóór registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "AANNEMINGEN GUY VERSCHUEREN " met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Pottenbakkersstraat 7, ondernemingsnummer 0819.563.985, RPRTurnhout.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Verhoging van het kapitaal van de vennootschap, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van, het Wetboek van Inkomstenbelastingen, ten belope van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, hetzij met een bedrag van vierenvijftigduizend euro (¬ 54,000,00), om het kapitaal te brengen van "; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweeënzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 72.600,00),;' .; door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de:: aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden.: aangerekend op (de waarde van) het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van: Inkomstenbelastingen,

2/ De enige huidige aandeelhouder, te weten de heer Verschueren Guy, verklaart volledig op de hoogte te zijn:; van de fnaneiëie toestand en van de statuten van de Vennootschap, en verklaart in te schrijven voor een'; kapitaalverhoging door lnbreng in geld vierenvijftigdulzend euro (¬ 54.000,00) zodat het kapitaal zal worden;; verhoogd van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot tweeenzeventlgduizend zeshonderd euro (¬ 72.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen,',; wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt Ingehouden en doorgestort. Dit bedrag staat volgens zijn verklaring volledig volgestort ter beschikking van de vennootschap, zoals hiernal wordt bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de Instrumenterende notaris wordt overhandigd. De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in sen;; bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren,

:; De Inbreng In geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere,, rekening met nummer BE48 7805 9023 6727 op naam van de vennootschap bij Belfius Bank zoals blijkt uit een;; attest afgeleverd door deze financiële instelling op 27 december 2013.

3/ De voormelde kapitaalverhoging met vlerenvijftigdulzend euro (¬ 54.000,00) werd daadwerkelijk verwezenlijkt en het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweeënzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 72,600,00)

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke kapitaalaandelen, zonder nominale waarde, ;x

4/ Alle machten worden verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,',' waaronder de doorstorting van de 10% roerende voorheffing binnen de wettelijk termijn.

É 5/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan Profisk CVBA, maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten,:, Industrieweg 13, en diens aangestelden en/of Lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve: formaliteiten te vervullen, met inbegrip van alle eventuele formaliteiten voor wijzigingen bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe: belastingen.

Op de laatste blz. van 1,41C,vormeldon : t^tegto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo

beho

aan BeIg Staat

11111111111511

mal 11.1

6/ Aanpassing en coordinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, met name vervanging van de artikelen 29 en volgende van de statuten door onderstaande tekst;

"Arflkel 29, DENOEMING VAN DE VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, clan worden de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding ln functie overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschap ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten aile tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen ef ontslaan.

De algemene vergadering beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging erven. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte ' houdende benoeming van een vereffenaar ken slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bjgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging Is ingediend.

Voorgaande procedure met betrekking tot bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar(s) door de bevoegde rechtbank van koophandel dient niet te worden gevolgd ingeval van ontbinding met . onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte, mits voldaan Is aan de wettelijke voorwaarden terzake.

Artikel 30. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikel 186, 187, 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bj gewone meerderheid van stemmen anders besluit Arfjkel 31, WIJZE VAN VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder do verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij ln het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening af na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto.actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

TITEL Vlll. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 32. Algemene bepaling Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de filema gestelde regela betreffende de eenhoofdigheid,

: Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en is beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid; hij verliest dan evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, is de oprichter-rechtspersoon hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen aangegaan, zolang de vennootschap als enige vennoot slechts de rechtspersoon telt die deze ; vennootschap alleen heeft opgericht.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap ijs opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen In zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 33. Overdracht van aandelen onderlevenden

Tot overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Artikel 34. Overdracht van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden,

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden pf in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebrulk erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit. Artikel 35 Kapltaalverhoging" voorkeurrecht

indien.de.enige" vennoot.beslult tot kapitealverhogingJn geld ls.artike! &van, deze statuten nlet.van.toepassing.---

Op de iaatzte talg. van j uik B vermelden : ¢keato : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten asnzipn van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorn

behdaden

aan het

Belgisch

staatsblad

mod 11,1

Voor-

bohoûdon aan het Belgisch

Staat hiod

Artikel 3s. Tegenstrijdig belang

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de oerrichting doen, doch moet hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de Jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten kosten van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd;

Artikel 37. Controle

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 38. Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit dle aan de algemene vergadering toekomen. MIJ kan die bevoegdheden niet overdragen, Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in ; voorkomend geval openbaar te maken volgens cle voorschriften van de wet,

TITEL IX. ALGEMENE BEPALING

Artikel 39. ALGEMENE BEPALING

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden ; geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur en hun toezicht."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 09.08.2012 12399-0025-014
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 05.08.2011 11383-0146-014
09/02/2011
ÿþMotl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a B, st~

Ondernen-iingsnr : 0819563985

Benaming

(voluit) Aannemingen Guy Verschueren

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pottenbakkersstraat 7, 2320 Hoogstraten

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de Buitengewone ALgemene Vergadering van 29/06/2010 blijkt dat Dhr. Van Aert Jacobus, wonende te 2321 Hoogstraten, Donkakker 83, vanaf heden ontslagen wordt als zaakvoerder.

Waarvan akte 30/06/2010

Verschueren Guy

Zaakvoerder

N EEF OE LEO

GRIFFIE RtECHTF4ANK VAN

2 s 'AN, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffieDe griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Opde laatste blz. van Luik-....- __.. _______ -__-. _-__- ..............__---- ..__ . -... --

vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16526-0112-015

Coordonnées
AANNEMINGEN GUY VERSCHUEREN

Adresse
POTTENBAKKERSSTRAAT 7 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande