AANNEMINGEN MARC DE WEIRDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AANNEMINGEN MARC DE WEIRDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.663.321

Publication

15/05/2012
ÿþVc behC aar Bel Staal

Ondernemingsnr : Ogçr, ( 3

Benaming (voluit) :Aannemingen Marc De Weirdt

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Galgenveld 14

2940 Stabroek

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De ,Bie te Antwerpen-Ekeren op 26 april 2012 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken

1. Rechtsvorm en haam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "AANNEMINGEN MARC DE WEIROT"

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2940 Stabroek, Galgenveld 14.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Vennoten

1) De heer DE WEIRDT Marc Lodewijk Julien, geboren te Beveren op negentien september; negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2940 Stabroek, Galgenveld 14, die heeft ingeschreven: op vijfhonderd (500) aandelen.

2) Mevrouw MARCAILLOU Ingrid Henriette Madeleine, geboren te Merksem op achti; november negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2940 Stabroek, Galgenveld 14, die heefti ingeschreven op vijfhonderd (500) aandelen.

5. Kapitaal en volstorting

ii Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL:

EUROCENT (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam,

zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is; ° voor één/derde volstort in geld.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar,

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, wordt het eventueler, dividend waarop elk aandeel recht geeft berekend in functie van het effectief op elk aandeel gestorte;, bedrag en niet in functie ve-n de fractie van het maatschappelijk kapitaal dat door elk aandeel wordt; vertegenwoordigd. Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het;; eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte;; inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van he kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.é'

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

II

" iaoesssv

u

tioorgelogd ter grime van de Rib van Koophandel te Arl wrptf, op

0 3 MEI 2012

Griffie

1 l mod 11.1



~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese ze[ het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

g. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot. indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers;

Loodgieterij;

- Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en

zinkwerk en voor het installeren van wasverzachters. Omvat de daken van non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters;

Onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders; Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met water en stoom. Omvat installeren van hulptoestellen;

Onderneming voor het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer. Omvat het dekken van daken met asfalt- of koolwater, stofhoudende produkten, eventueel gecombineerd met metalen;

Onderneming voor het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer;

Onderneming voor het schoorsteenvegen;

Onderneming voor rioleringswerken;

Onderneming voor het bedekken van gebouwen. Omvat het bedekken met dakpannen, stro,

natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen van asbestcement. Omvat niet de bedekking met non-ferrometalen of de bedekkingen met asfalt en teer;

Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting van verwarming met warme lucht, van Luchtregeling en van industriële pijpleidingen. Omvat de onderneming die zich hoofdzakelijk bezighoudt met het thermisch isoleren van pijpleidingen en kanalisaties;

De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- enlof werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van alle rechtspersonen, en mag alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, aan deze laatsten toestaan en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om twintig (20) uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóér de vergadering. De zaakvoerder(s)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F I mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag véér de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld

werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap

in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

14.Overciangsbêpalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en de volgende persoon werd verkozen

tot niet-statutaire zaakvoerder :

de heer DE WEIRDT Márc Lodewijk Julien, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd en de duur ervan onbeperkt.

b) Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar in het jaar tweeduizend veertien.

d) De comparanten verklaren alle handelingen verricht namens de vennootschap in oprichting sinds dertien april tweeduizend en twaalf te bekrachtigen, onder opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduhan Boekhoudkantoor", met kantooradres te 2950 Kapellen, Palmstraat 1. Laatstgenoemde kan een derde(n) machtigen, zo ook externe firma's of ondernemeingen, om deze speciale volmacht uit te voeren.

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 30 april 2012 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Bijlage : volledig afschrift





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.07.2015, NGL 30.07.2015 15377-0089-012

Coordonnées
AANNEMINGEN MARC DE WEIRDT

Adresse
GALGENVELD 14 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande