AARSCHOT LOGISTICS

NV


Dénomination : AARSCHOT LOGISTICS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 473.847.473

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 23.06.2014 14203-0344-012
03/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 0473.847.473.

Benaming

(voluit) : JULES CADULE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Industrielaan 15A

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING - HERFORMULERING VAN STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negentien juli twee duizend dertien, geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op vierentwintig juli daarna boek 51172 blad 56 vak 12, ontvangen vijftig euro, voor de ontvanger getekend mevrouw N. Van Roy, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap JULES CADULE gevestigd te 2250 Olen, Industrielaan 15A, opgericht bij akte verleden voor notaris Kurt Geysels met standplaats te Aarschot op twaalf januari tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie februari daarna onder het (referte)nummer 20010203-10 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt en afgesloten door notaris Kurt Geysels te Aarschot op vijf februari tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen maart tweeduizend en tien onder nummer 10035280 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: AARSCHOT LOGISTICS.

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. TWEEDE BESLISSING. KAPITAALVERMINDERING.

a. Op voorstel van de voorzitter besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 262.000,00) op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00),

- De vergadering besluit in aansluiting met deze kapitaalverlaging dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen,

- De kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal.

- De kapitaalsvermindering geschiedt verder onder naleving van volgende voorwaarde:

overeenkomstig artikel 613, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen kan deze kapitaalvermindering slechts geschieden twee maanden na de bekendmaking van deze notulen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Om de rechten van eventuele schuldeisers te vrijwaren, beslist de vergadering bijgevolg het vrijgekomen en uit te keren bedrag voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders zolang de schuldeisers van de vennootschap die binnen de hierboven vermelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen tenzij hun eis om een zekerheid te verkrijgen bij uitvoerbare rechterlijke beslissing inmiddels werd afgewezen of in zover de schuldeisers geen rechtmatig verzet hebben aangetekend of in zover ze voldoening hebben gekregen.

Bijgevolg zal het vrijgekomen en uit te keren bedrag geboekt worden op een bijzondere rekening in de vennootschap voor een periode van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen voormelde termijn overeenkomstig voormeld artikel 613.

De algemene vergadering geeft opdracht aan de raad van bestuur, na het verstrijken van voormelde termijn van twee maanden, om de gelden betaalbaar te stellen in de zetel van de vennootschap,

- De vergadering beslist dat de vermindering van het kapitaal enkel en uitsluitend zal worden aangerekend op (en afgehouden van) het werkelijk (vol)gestort kapitaal, gevormd door (externe) inbrengen (in natura).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

11

VI

*1313 5 9*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

E~

~~ 23 AtlS, 202

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

b. Ingevolge de kapitaalvermindering beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten te wijzigen en/of aan te passen naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten.

Opschortende voorwaarde,

De algemene vergadering beslist formeel dat de wijziging van het desbetreffend artikel onderworpen is aan de opschortende voorwaarde van de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalvermindering en door naleving van de termijnen en bepalingen voorgeschreven door artikel 613, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING. EIERFORMULERING VAN STATUTEN.

De vergadering beslist om de statuten van de vennootschap volledig te herformuleren en volledig nieuwe statuten aan te nemen om deze in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de thans vigerende wetgeving, in casu het Wetboek van Vennootschappen, en om ze in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de andere voormelde genomen besluiten.

Daarenboven blijkt dat meerdere artikelen van de statuten dienen gewijzigd te worden teneinde de vennootschap meer en beter operationeel te maken.

Er wordt bijgevolg voorgesteld om de bestaande tekst van de statuten integraal te vervangen door een volledige nieuwe tekst waarin meteen alle voormelde aanpassingen aan de huidige (en nieuwe) wettelijke voorschriften en bepalingen verwerkt zijn.

Na grondig nazicht van de statuten beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de hierna volgende tekst goed te keuren als nieuwe integrale tekst van statuten van onderhavige vennootschap. Deze nieuwe tekst van statuten van onderhavige vennootschap luidt vanaf heden als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij heeft als naam: AARSCHOT LOG1STICS

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Industrielaan 15A,

Bij besluit van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel: de productie, de import en export, en de groot- en kleinhandel van kleding. Het ter beschikking stellen van onroerende goederen.

De vennootschap is gerechtigd aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen Devorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving of om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en werd volledig volgestort.

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd drieëntwintig (423) (gelijke) aandelen zonder aanduiding van de waarde.

Alle aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam en kunnen niet worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt.

De bestuurders zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap en worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes jaar.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het ambt van een bestuurder niet bezoldigd.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt. Indien er meer dan één gedelegeerd bestuurder benoemd wordt, is ieder van hen afzonderlijk optredend bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur voor de duur van zijn mandaat als bestuurder. Deze benoeming moet worden bekendgemaakt.

4k

A."

, '

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer gevolmachtigden die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden naargelang de daartoe genomen beslissing van de raad van bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de eerste woensdag van de maand juni om negentien uur,

indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, de eigenaars van de aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen,

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, al dan niet aandeelhouder. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

VIERDE EEN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING,

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecol rdineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan BDO Juridische Adviseurs CVBA, te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 72 bus 1, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondernerning in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven,

Samen hiermee neergelegd expeditie akte naamswijziging, kapitaalvermindering, statutenwijziging,

herformulering van statuten - historiek met coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.>' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 16.07.2013 13302-0441-013
10/06/2013 : LE107983
02/08/2012 : LE107983
27/07/2011 : LE107983
26/07/2010 : LE107983
09/03/2010 : LE107983
28/07/2009 : LE107983
24/07/2008 : LE107983
20/07/2007 : LE107983
20/07/2005 : LE107983
08/02/2005 : LE107983
09/11/2004 : LE107983
18/08/2003 : LE107983
14/02/2003 : LE107983

Coordonnées
AARSCHOT LOGISTICS

Adresse
INDUSTRIELAAN 15A 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande