AARTS-VAN REMOORTERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AARTS-VAN REMOORTERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.615.760

Publication

07/01/2013
ÿþ ModWord 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neer'u^;intt ter Oifle yen db

tieeff3an'; uZ,n ~,t,1~l+hs!r>t~' ,..e;áWaxlàe

2017

-

130 361C"

i

1

11

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0872.615.760

AARTS-VAN REMOORTERE, in vereffening

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Rechtsvorm :

BVBA

Fortsteenweg 147, 2170 Antwerpen (Merksem)

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek, in zijn kantoor, op 19 november 2012, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.Goedkeuring van de rekeningen van de vereffening, na kennisneming van het verslag van de vereffenaar, in uitvoering van artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

2.Vaststelling van het ontslag als vereffenaar van mevrouw AARTS Wendy, wonende te 2040 Antwerpen (Zandvliet), Zandvlietse Dorpstraat 102, en kwijtingverlening voor de uitoefening van haar mandaat als vereffenaar.

3.Afsluiting van de vereffening en beslissing dat de boeken en bescheiden worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de afsluiting van de vereffening in de woonplaats van voornoemde vereffenaar, thans: 2040 Antwerpen (Zandvilet), Zandvlietse Dorpstraat 102.

4.Machtiging van ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, te vervullen.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer W. De Clercq, accountant, kantoor houdend te Transvaalstraat 48, 2600 Antwerpen (Bechem), met recht van in de plaatsstelling, voor het vervullen van aile formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap, bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle documenten te ondertekenen en te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + vonnis tot goedkeuring van het plan van verdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 07.06.2012 12155-0416-016
16/05/2012
ÿþMod Word 11.1

" __; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IVMI~N~VINIIIVIIWV~IIV

*12090261*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbalik

van Koophandel te Antwerpen f,;!

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0872.615.760

Benaming

(voluit) : AARTS VAN REMOORTERE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2170 Antwerpen (Merksem), Fortsteenweg 147

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Michel Wegge te. Borsbeek, in zijn kantoor, op 28-3-2012, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1,Beslissing tot vervroegde ontbinding van de vennootschap na toelichting bij het voorstel tot ontbinding in het verslag van het bestuursorgaan met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van 31 december 2011 van de vennootschap, en na kennisneming van het controleverslag opgemaakt door de burgerlijke bvba 'Marc Schoofs & Co', te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177-179, vertegenwoordigd door de heer Marc Schoofs, bedrijfsrevisor, in uitvoering van artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen, zodat de vennootschap vanaf 28-3-2012 nog slechts bestaat voor haar vereffening.

2. Beslissingom één vereffenaar te benoemen, met name: mevrouw AARTS Wendy Margot Jozef, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op dertien februari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2040 Antwerpen (Zandvliet), Zandviietse Dorpstraat 102, welke aanstelling gebeurt onder de opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie ervan door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

3. Beslissing dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van haar mandaat, meer bepaald kan zij aile rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden. Aile akten van, de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden haar machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

4, Kennisneming van het ontslag ingevolge de ontbinding, van de enige zaakvoerder, voornoemde mevrouw AARTS Wendy, aan kwijting wordt verleend eioor de uitoefening van haar mandaat tot op 28-3-2012, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

5. Machtiging van ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, te vervullen.

Tevens werd bijzondere volmacht verleend aan de heer W. De Clercq, accountant, kantoor houdend te Transvaalstraat 48, 2600 Antwerpen (Berchem), met recht van in de plaatsstelling, voor het vervullen van alle huidige en latere formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap, bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle documenten te ondertekenen en te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + vonnis aanstelling vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2012
ÿþ Mod Warti 11.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iftesrgelegd fer grae van de Redend van lfoophande1 fa Ariworpon, op

2 5 APR. 2012

IPII 1111111111 IlII

*iaoesssa*

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0872.615.760

Senaining

tvol~i» : AARTS VAN REMOO RTERE

{verkapt}

Rechtsvorm : BVBA

Zetel . 2170 Antwerpen (Merksem), Fortsteenweg 147

(voltedig adres)

Onderwerp akte _ ontbinding

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek, In zijn kantoor, op 28-3-2012, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.Beslissing tot vervroegde ontbinding van de vennootschap na toelichting bij het voorstel tot ontbinding in hef verslag van het bestuursorgaan met aangehechte staat van activa en passiva afgestoten volgens boekhoudkundige toestand van 31 december 2011 van de vennootschap, en na kennisneming van het controleverslag opgemaakt door de burgerlijke bvba `Marc Schoofs & Co', te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177-179, vertegenwoordigd door de heer Marc Schoofs, bedrijfsrevisor, in uitvoering van artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen, zodat de vennootschap vanaf 28-3-2012 nog slechts bestaat voor haar vereffening.

2. Beslissingom één vereffenaar te benoemen, met name: mevrouw AARTS Wendy Margot Jozef, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op dertien februari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2040 Antwerpen (Zandvliet), Zandviietse Dorpstraat 102, welke aanstelling gebeurt onder de opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie ervan door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

3. Beslissing dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van haar mandaat, meer bepaald kan zij aile rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden. Aile akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden haar machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

4. Kennisneming van het ontslag ingevolge de ontbinding, van de enige zaakvoerder, voornoemde mevrouw AARTS Wendy, aan kwijting wordt verleend voor de uitoefening van haar mandaat tot op 28-3-2012, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

5. Machtiging van ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, te vervullen.

Tevens werd bijzondere volmacht verleend aan de heer W. De Clercq, accountant, kantoor houdend te Transvaalstraat 48, 2600 Antwerpen (Berchem), niet recht van in de plaatsstelling, voor het vervullen van aile huidige en latere formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap, bij de ondememingsloketten, BTW-administratie erf alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe aile documenten te ondertekenen en te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + vonnis aanstelling vereffenaar.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 23.06.2011 11205-0192-016
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 24.06.2010 10227-0331-016
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 22.06.2009 09261-0331-015
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 25.06.2008 08275-0009-017
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 25.06.2007 07267-0075-015

Coordonnées
AARTS-VAN REMOORTERE

Adresse
FORTSTEENWEG 147 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande