AB & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AB & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.518.847

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 27.02.2014 14050-0282-011
15/12/2011
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~~ ._~ 11' ~ g68 ~9 . a . r

~

Cp



I.; 5 U.C. 2ü11



q(1/11 5-1g

Benaming: AB & Partners

Voluit :

Verkort :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Statiestraat 7 bus 2 2..0-9-0 p2Gerf-

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op dertig november tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam -:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB &

Partners . .

Zetel -: 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 7 bus 2

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichters -: 1) De heer Van Dosselaer Bart, geboren te Beveren Waas op vijfentwintig januari negentienhonderd zevenenzestig, wonende Statiestraat 7 bus 3 te 2070 Zwijndrecht. en 2) Mevrouw Mignon Anne Lutgarde Jos, geboren te Leuven op vijfentwintig februari negentienhonderd vijfenzestig, wonende Statiestraat 7 bus 3 te 2070 Zwijndrecht.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog_ niet hebben volstort en de bedragen van de nog niet volstorte inbreng  door de heer Van Dosselaer Bart voornoemd zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) en door mevrouw Mignon Anne voornoemd zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder

" nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 860-1148386-82 bij Centea te Zwijndrecht, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB & Partners in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 30 november 2011 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wet.

Begin en einde boekjaar - van een juli tot 30 juni. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

De oprichters beslissen de eerste jaarvergadering te houden in tweeduizend dertien. Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

IIII*1118 ii iuiiiiU wi uu u

83a1+

Ondernemingsnr :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht -- Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder(s), vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de. vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder, uitgezonderd handelingen en verrichtingen met een waarde van meer dan duizend euro. Laatstgenoemde handelingen vereisen het gezamenlijk optreden van de beide statutaire zaakvoerders.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd: de heer Bart Van Dosselaer en mevrouw Anne Mignon. Hun mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing der algemene vergadering.

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

Alle werkzaamheden met betrekking tot bouwwerkzaamheden: constructiewerken, onderhoud- en herstellingswerken, ... in de meest ruime zin van het woord

- Alle werkzaamheden met betrekking van inrichting, onderhoud en reiniging van onroerend goed

Vervaardigen en/of plaatsen van keukens, badkamers, maatwerk meubels, ... Renovatiewerkzaamheden

- Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, groene gedeelten van sportvelden, snoeien van bomen en heggen, landschapsverzórging

Autoherstellingen in de brede zin van het woord

uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Plaats, dag en uur jaarvergadering - de tweede vrijdag van de maand december om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend dertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht : Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Els Verbraeken, R. Orlentstraat 25 te 2070 Zwijndrecht.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL --- notaris Luc Bracke

E

e

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift,

21/08/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor, Rechtbank van koophandel Antwerpen

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i i III

ttliG. 2015

15 20892



afdeling , av fji n







Ondernemingsnr : 0841.518.847

Benaming (voluit) : AB & Partners

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Statiestraat 7 bus 2

2070 Zwijndrecht

Onderwerp akte :Statutenwijziging -wijziging maatschappelijke zetel -wijziging doel ontslagen en benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op

zestien juli tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden, dat :

de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "AB & Partners", met zetel te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 7 bus 2, RPR

Antwerpen (afdeling Antwerpen)  BTW BE 0841.518.847 (vennootschap opgericht bij akte

verleden voor notaris Luc Bracke met standplaats Brecht - deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor - op

dertig november tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

vijftien december nadien onder nummer 2011-12-15/0188341, niet meer gewijzigd),

met éénparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit  Wijziginq zetel

Wijziging van de maatschappelijke zetel vanaf heden naar 2070 Zwijndrecht, Dorp Oost 14. Artikel

twee van de statuten luidt voortaan als volgt:

Artikel 2  Maatscha. . eli'ke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Dorp Oost 14.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, verplaatst worden....

Tweede besluit Wiiziginq doel

a) Kennisname van het verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van een gedetailleerde motivatie voor de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel (art. 287 Wb. Venn.). Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 30 juni 2015. Het verslag zal ,: neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel samen met de expeditie van de akte.

b) Beslissing uitbreiding doel met de in de agenda meegedeelde tekst.

c) Artikel drie van de statuten voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Alle werkzaamheden met betrekking tot bouwwerkzaamheden: constructiewerken, onderhoud- en

herstellingswerken, ... in de meest ruime zin van het woord;

- Alle werkzaamheden met betrekking van inrichting, onderhoud en reiniging van onroerend goed;

- Vervaardigen en/of plaatsen van keukens, badkamers, maatwerk meubels, ...

i - Renovatiewerkzaamheden

Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, groene gedeelten van sportvelden, snoeien van

bomen en heggen, landschapsverzorging

- Autoherstellingen in de brede zin van het woord;

- Klein- en groothandel in bouwmaterialen in de meest brede zin van het woord

- Tussenpersoon en vertegenwoordiging in goederen in de meest brede zin van het woord;

- Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen (46130)

- Handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren (46150)

- Detailhandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal in gespecialiseerde winkels

(47527)

- Detailhandel in huismeubilair in gespecialiseerde winkels (47599)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Algemene reiniging van gebouwen (81210)

Detailhandel in uurwerken en sieraden in gespecialiseerde winkels (47770)

- Reparatie van meubelen en stoffering (95240)

- Vervaardiging van imitatiesieraden en dergelijke artikelen (32130)

- Vervaardiging van sieraden (32123)

Verkoop van goederen via internet en reclamevoering, webshop;

- Verkopen en organiseren van publiciteit via alle mogelijke mediakanalen,

uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen

ontbreken.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geinterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in

het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele,

organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng,

overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks

of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of

verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag zich voor deze

vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of

kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het

maatschappelijk doe! wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden."

Derde besluit : Ontslagen en benoemingen

a) Ontslag met ingang van 16 juni 2015, uit de functie van statutair zaakvoerder, door mevrouw MIGNON Anne, wonende te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 7 V002.

De heer VAN DOSSELAER Bart, wonende te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 7 V002 biedt aan de vergadering zijn ontslag aan uit zijn functie van statutair zaakvoerder met ingang van heden. Voormelde ontslagen worden aanvaard.

b) De vergadering verleent kwijting op basis van de thans voorgelegde boekhoudkundige stukken op heden, aan mevrouw Mignon Anne en aan de heer Bart Van Dosselaer, te bevestigen naar aanleiding van de aanstaande jaarlijkse algemene vergadering, over het boekjaar dat loopt van één juli tot dertig juni van elk jaar.

c) Besluit tot aanpassing van artikel 14 van de statuten aan voorgaande beslissing van de vergadering door de statutair benoemde zaakvoerders te schrappen in dit artikel.

d) De algemene vergadering benoemt tot niet-statutaire zaakvoerders, met ingang van heden:

De heer VAN DOSSELAER Bart, geboren te Beveren op vijfentwintig januari negentienhonderd

zevenenzestig, echtgenoot van mevrouw Anne Mignon, wonende te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 7

V002.

De heer DOBBELEIR Steven Frans Alice, ongehuwd, geboren te Beveren op veertien juli

negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2070 Zwijndrecht, Dorp Oost 14 V002.

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur;

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden,

Beiden aanvaarden deze benoeming en verklaren dat er tegen hen geen beroepsverbod werd

uitgesproken.

Vierde besluit: Coördinatie statuten

Opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten uit te werken en te

ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren

Neergelegde stukken: - expeditie van akte

- verslag zaakvoerder;

- coördinatie statuten.

Op de laatste iilz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AB & PARTNERS

Adresse
STATIESTRAAT 7, BUS 2 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande