AB LOONCONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AB LOONCONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.587.415

Publication

11/12/2013
ÿþ mod 11.1

[ Liqfb^F~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111 II Hl II 11111

*13185397*

Neergelegd ter griffie van de Reeg van Koophandel te Antwerpen, of

2 9 E OV. 2J13

Griffie

i

Ondememingsnr : V ~`~~- " '~~ " ~~

Benaming (voluit) : AB Loonconstruct

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaasweg 6

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel~ op 26 november 2013, dat er tussen:

1. De heer Aernouts Jan Jozef Maria, geboren te Hoogstraten op 10 januari 1967, echtgenoot van mevrouw Govaerts, Hilde Maria Jacobus, geboren te Hoogstraten op 19 december 1965, wonend te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Vaasweg 6.

2. Mevrouw Aernouts Tnes Maria Jozef, geboren te Malle op 30 juli 1989, echtgenote

van de heer Bruynen, Luk, navermeld, wonend te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Vaasweg 6.

3. De heer Bruynen, Luk, geboren te Turnhout op 16 oktober 1985, echtgenoot van mevrouw Aernouts, Jnes Maria Jozef, voormeld, wonend te 2990 Wuustwezel, Vaasweg 6.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "AB Loonconstruct", met zetel te 2990 Wuustwezel, Vaasweg 6 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

'Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

* Het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken;

* Het verhuren en ter beschikking steillen van land- en tuinbouwmachines;

* Het verhuren en ter beschikking stellen van machines;

* De verkoop en handel in land- en tuinbouwproducten waaronder granen, zaden, meststoffen, plantgoed en allerhande goederen met betrekking tot land- en tuinbouw;

* Het verhuren, ter beschikking stellen, vervoer, laden en lossen van containers

* Het herstellen van land- en tuinbouwmachines;

* De fabricatie en kleinhandel van land- en tuinbouwmachines en hun toebehoren

* Werkplaats voor de metaalverwerkende nijverheid;

* Vervaardiging van gesmede constructiewerken van metaal voor rekening van derden;

* Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen ervan;

* Vervaardiging van overige artikelen in metaal;

* De aankoop en het beheer van onroerende goederen alsmede verhandelingen die,

rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn- de`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod

opbrengsten van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals liet onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

* De groot- en kleinhandel, in- en export in alle handelswaren.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

De vennootschap zal zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. Eveneens kan zij door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier een belang nemen in elke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is ter verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 W venn."

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) elk, in geld onderschreven.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. De heer Jan Aernouts, voornoemd sub 1/, stort het bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) op het door hem geplaatste kapitaal van negenduizend driehonderd euro (£ 9.300,00) voor vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste).

2. Mevrouw Ines Aernouts, voornoemd sub 2/, stort het bedrag van duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.550,00) op het door haar geplaatste kapitaal van vierduizend zeshonderdvijftig euro (¬ 4.650,00) voor vijfentwintig (25) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste).

3. De heer Luk Bruynen, voornoemd sub 3/, stort het bedrag van duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.550,00) op het door hem geplaatste kapitaal van vierduizend zeshonderdvijftig euro (£ 4.650,00) voor vijfentwintig (25) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100).

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: zesduizend tweehonderd euro (£ 6.200,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderd (100)

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (£ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij CRELAN-bank met nummer BE84103032086759 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB Loonconstruct", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde

ýÿ ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

6

1..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

financiële instelling, op 14/11/2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijners bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (£ 12.400,00), hetzij:

Zesduizend tweehonderd euro (£ 6.200,00) nog te volstorten door de heer

Jan Aernouts, voornoemd sub 1/ ;

Drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) nog te volstorten door mevrouw Ines

Aernouts, voornoemd sub 2/;

Drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) nog te volstorten door de heer Luk

Bruynen, voornoemd sub 3/.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en

haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke

zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte

optreden als eiser of als verweerder.

BENOEMINGEN

De oprichters hebben als eerste gewone zaakvoerders aangesteld:

1. De heer Jan Aernouts, voornoemd sub 1/

2. Mevrouw Ines Aernouts, voornoemd sub 2/

3. De heer Luk Bruynen, voornoemd sub 3/

die aanvaardden.

Zij werden benoemd voor onbepaalde duur.

In afwijking van artikel 257, 2° lid W. venn., en enkel geldend als interne bevoegdheidsregel die aan derden niet kan worden tegengeworpen, noch door hen ingeroepen, zal, van zodra er meer dan één zaakvoerder is, elke rechtshandeling met een tegenwaarde die de tienduizend euro (£ 10.000,00) te boven gaat, goedgekeurd worden door ten minste twee zaakvoerders. Elke zaakvoerder die zich verzet tegen zulk een rechtshandeling door één van zijn collega's individueel gesteld, zal zijn verzet binnen de twee maanden te rekenen van de dag dat hij er kennis van kreeg, bij aangetekend schrijven, melden aan de betreffende collega en alle eventuele andere zaakvoerders. Hij roept eveneens een bijzondere algemene vergadering bijeen om over de goedkeuring van die rechtshandeling te besluiten.

Voor elke rechtshandeling waartegen overeenkomstig de vorige alinea's verzet is gerezen, zal de betreffende zaakvoerder persoonlijk aansprakelijk zijn en er alle gevolgen van dragen. Hij zal de vennootschap vergoeden voor alle mogelijke schade die eruit voortvloeit. Deze persoonlijke aansprakelijkheid en de vergoeding van de schade kunnen, indien de Algemene Vergadering er volgens de duora en meerderheden nodig voor een statutenwijziging anders over beslist, vervallen.

Ongeacht het verzet en ongeacht de beslissing van de algemene vergadering, zal, gezien de niet-tegenstelbaarheid aan derden van deze regel, de vennootschap gebonden blijven voor die rechtshandeling.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december 2014. JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van juni van elk jaar om 19.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni 2015 om 19.00 uur.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Laura & Marc Aertsen, kantoor houdend te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Palmbosstraat 9 A, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

 d,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 20.06.2016 16205-0334-011

Coordonnées
AB LOONCONSTRUCT

Adresse
VAASWEG 6 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande