ABBI INDUSTRIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ABBI INDUSTRIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 893.490.556

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 29.09.2014 14603-0158-016
05/11/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergaivgd ter griffie van de

Rechtbank van Koop a twerpen

4p Zli I

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr: 0893.490.556

Benaming (voluit) :ABBI INDUSTRIE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Potaardestraat 74 bus 14

2845 Niel

í Onderwerp akte :Omzetting naar een naamloze vennootschap

Op dertig september tweeduizend dertien,

wordt ten overstaan van mij, Johan ROOMS, geassocieerd Notaris te Boom, de BUITENGEWONE! ALGEMENE VERGADERING gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met;, ;i beperkte aansprakelijkheid "ABBI INDUSTRIE", met maatschappelijke zetel te Niel, Potaardestraat:! 74 bus 14; opgericht blijkens akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op 8 november;, 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2007-11-27/0169907; houdster van het ondernemingsnummer 0893.490.556 rechtspersonenregister Antwerpen.

Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig op de vergadering de volgende aandeelhouders en zaakvoerders:

1) De heer BUYS Rudy Louis Dora, geboren te Wilrijk op 5 mei 1963, wonende te Willebroek,<< Oostzavelland 34, zaakvoerder van en houder van honderdeenentachtig (181) aandelen in de vennootschap; en

2) de heer BUYS Tim Georges Thérèse, geboren te Wilrijk op 8 september 1984, wonende te 2000?i

Antwerpen, Nationalestraat 105, houder van vijf (5) aandelen in de vennootschap.

Opening der vergadering

De vergadering wordt geopend onder voorzitterschap van de heer Buys Rudy, voornoemd, dieyi

uiteenzet en vaststelt dat:

A) deze vergadering zal beslissen over volgende agendapunten:

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over dei

s volgende agendapunten te besluiten :

1. Verslag opgemaakt door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van

i Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een naamloze=: :I vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd minder dan drie maanden;: geleden afgesloten.

Verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van:; Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva.

ii 3. Kapitaalverhoging met drieënveertig duizend vierhonderd euro (E 43 400,-), om het kapitaal van

achttien duizend zeshonderd euro te verhogen tot tweeënzestig duizend euro (¬ 62 000,-). De ü kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare

reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

4. Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

5. Wijziging van het aantal aandelen dat het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, verdeling;? van de aandelen in twee reeksen, en toekenning aan de vennoten van de nieuwe aandelen reeks <= en B.

6. Omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap.

7. Goedkeuring van de statuten van de naamloze vennootschap.

8, Ontslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

9. Benoeming van de bestuurders van de naamloze vennootschap.

10. Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen. ,11. Vcimacht voorde handelsregisterformaliteiten.

Op de laatste blz. van Luilam vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

B) de leden van de vergadering verzaken aan de hun toekomende wettelijke termijn van oproeping en inzage,

C) het kapitaal van de vennootschap vastgesteld is op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18 600,-), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen.

D) er noch obligaties noch certificaten met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

E) geen commissaris werd aangesteld.

F) de houders van alle effecten in de vennootschap en alle zaakvoerders aanwezig zijn op de algemene vergadering, dat er geen commissaris werd aangesteld, en dat de vergadering verzaakt aan de termijnen van oproeping en inzage, zodat de vergadering geldig kan beraadslagen en er geen reden bestaat om de bijeenroeping van de algemene vergadering te verantwoorden.

G) om aangenomen te worden, de voorstellen, vermeld in de agenda, het aantal stemmen dienen te bekomen door de wet en statutaire bepalingen vereist,

Besluiten der buitengewone algemene vergadering

Eerste beslissing -- Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelioht, en van het verslag opgemaakt door BVBA Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor, te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, vertegenwoordigd door de heer Marc Luyten, kantoorhoudende op zelfde adres, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2013.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het revisoraal verslag de dato 18 september 2013 luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30-06-2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 102.495,98¬ is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600¬ .

Vermits we bij de voorraadopname niet aanwezig waren maken we voorbehoud voor de rubriek voorraden welke op 30 juni 2013 5.987,6¬ bedroeg."

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met drieënveertig duizend vierhonderd euro (¬ 43 400,-), om het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro te brengen op tweeënzestig duizend euro (¬ 62 000,-).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Derde beslissing - Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieënveertig duizend vierhonderd euro, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeënzestig duizend euro (¬ 62 000,-), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) kapitaalaandelen zonder nominale waarde. Vierde beslissing - Wijziging van het aantal aandelen dat het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, verdeling van de aandelen in twee reeksen, en toekenning aan de vennoten van de nieuwe aandelen reeks A en B

De vergadering beslist het aantal aandelen dat het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd, te wijzigen van honderd zesentachtig naar duizend aandelen. Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Deze duizend aandelen worden, in ruil voor de vroegere honderd zesentachtig aandelen, verdeeld tussen de bestaande vennoten als volgt:

- aan de heer Rudy Buys, negenhonderd zeventig (970) aandelen

- aan de heer Tim Buys, dertig (30) aandelen

Vervolgens beslist de vergadering tot creatie van twee reeksen aandelen, met name aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 650, in aandelen van categorie B, genummerd van 651 tot en met 1.000. Voor zover er verschillen zouden zijn in de rechten verbonden aan de verschillende reeksen aandelen, worden de verschillen vastgelegd in de statuten en/of in aandeelhoudersovereenkomsten. Deze reeksen aandelen worden onder de bestaande vennoten verdeeld ais volgt:

- aan de heer Rudy Buys: zeshonderd twintig (620) reeks A en driehonderd vijftig reeks B

- aan de heer Tim Buys: dertig aandelen reeks A

Vijfde beslissing  Omzetting

Op de laatste blz. van Lulkià vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister van Antwerpen.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Zesde beslissing  Aanneming van de statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de naamloze vennootschap aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt  bij uittreksel-:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam Luidt "ABBI INDUSTRIE",

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2845 Niel, Potaardestraat 74 bus 14.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (E 62 000,-)..

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder vermelding van waarde.

De aandelen zijn onderverdeeld in aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 650, in aandelen van categorie B, genummerd van 651 tot en met 1.000.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één april tot en met eenendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, of door de afgevaardigd bestuurder alleen, die zich in geen geval zullen moeten verrechtvaardigen tegenover derden door middel van voorafgaandefijke beslissing van de Raad van Bestuur.

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derde:

Het studiewerk, de algemene aanneming, bouw, vernieuwbouw, onderhoud, en restauratie allerhande en dit tot volledige afwerking van wegen, woonhuizen, gebouwen, industriële- en sportcomplexen en dit zowel in de openbare als in de privé-sectoren, ongeacht de materialen die hiervoor worden gebruikt en alle werken die hiermee kunnen verband houden.

De groot- en kleinhandel van materieel en materialen in verband met deze activiteiten en werken, in het bijzonder alle dakwerken, betonherstelling- en renovatiewerken en bedrijfsvloeren op basis ván ondermeer kunstharsen.

Het leveren van kwaliteitscontrole systemen aan het bedrijfsleven.

Het verlenen van diensten, en dit in de ruimste zin van het woord, in verband met bijstand van de administratieve organisatie van ondernemingen.

Het ontwerpen, onderhouden, herstellen, fabriceren en installeren van computer hardware en software, netwerkinfrastructuren, informatie- en communicatietechnologieën.

Organisatie en doceren van allerhande cursussen, voordrachten en seminaries.

De import, export, productie, ontwikkeling, herstelling van alle computer hard- en software, en alle

aanverwante apparaten. -

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle

vennootschappen en ondernemingen.

Het adviseren, ontwikkelen, organiseren, en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten,

met inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande.

Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekkerCi van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten', vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van +rennootscttapperi.

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke; verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor aile derden.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand september om twintig uur.

Om tot de vergadering te worden toegelaten moeten de houders van aandelen op naam, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen vóór de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, bij aangetekende brief of telefax, de Raad van Bestuur kennis geven van hun voornemen om persoonlijk of bij vertegenwoordiging aan de vergadering deel te nemen.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst. Zevende beslissing  ontslag zaakvoerder

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten de heer Rudy Buys, voornoemd.

Achtste beslissing -- benoeming bestuurders

De vergadering beslist te benoemen tot bestuurders van de naamloze vennootschap de heren Buys Rudy en Buys Tim, beiden voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Negende beslissing - machtiging

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Tiende beslissing - volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan 'mas Fiduciaire te Wilrijk, Terbekehofdreef 24, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van de formaliteiten bij het ondernemingsloket en, desgevallend, bij de Administratie van de Directe Belastingen en Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren. Stemminq.

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Eerste vergadering Raad van Bestuur.

De bestuurders beslissen onmiddellijk om:

- te benoemen tot gedelegeerd bestuurder de heer Rudy Buys

- te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur. De heer Rudy Buys

Organieke Wet Notariaat.

Ondergetekende notaris wijst comparanten op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd doof artikel 9 paragraaf 1 van de Organieke Wet op het Notariaat,

De comparanten, hierover ingelicht, bevestigen dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

Fiscale verklaring.

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 121, 1° van het Wetboek op de Registratierechten en van het artikel 214, § 1 van het Wetboek op de Inko mstenbelastingen. Sluiting der vergadering



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. vare Luik B vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

De agenda uitgeput zijnde, wordt deze buitengewone algemene vergadering door de voorzitter

geheven.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen).

Het recht op geschriften voor deze akte bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,-).

Waarvan proces-verbaal.

Verleden ten kantore op datum als voormeld.

Nadat alle partijen bevestigd hebben tijdig het ontwerp van onderhavige akte te hebben ontvangen,

en ondermeer om die reden op integrale voorlezing van de akte geen prijs te stellen, en na deze

gedeeltelijke voorlezing en integrale voorlezing van de vermeldingen vervat in artikel 12 paragraaf 1

en 2 Organieke Wet Notariaat, evenals van de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf

meegedeelde ontwerp van de akte, tekenen zij met mij, notaris.

- Volgen de handtekeningen 

Geregistreerd zeven rol, twee verzendingen, te Boom, de twee oktober 2013, Boek 213, blad 85, vak 4,

Ontvangent vijftig euro (¬ 50,00). De Eerstaanwezend inspecteur (getekend), M. Van Auwenis.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk neergelegd: uitgifte proces-verbaal en revisoraal verslag.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 08.10.2013 13621-0201-015
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 22.10.2012 12612-0229-015
26/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 24.10.2011 11583-0094-016
27/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 24.09.2010, NGL 25.10.2010 10585-0374-016
09/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 25.09.2009, NGL 07.10.2009 09802-0041-015
21/04/2015
ÿþ 1 Mod Word 11,1

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0893.490.556.

Benaming

(voluit) : "ABBI INDUSTRIE"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2845 Niel, Potaardestraat 74 bus 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de afsluitdatum van het boekjaar  Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering  Statutenwiizigingen  Benoeming van een bestuurder

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op eenendertig maart tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ABBI INDUSTRIE", gevestigd te 2845 Niel, Potaardestraat 74 bus 14, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0893.490.556 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1, Om de afsluitdatum van het boekjaar te verplaatsen van thans 31 maart van ieder jaar naar 30 september van ieder jaar, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien, zodat het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 april 2014, een periode van 18 maanden zal omvatten en zal eindigen op 30 september 2015.

2. Om de datum van de gewone algemene vergadering, thans voorzien op de laatste vrijdag van de maand september, om twintig uur, te verplaatsen naar voortaan de laatste vrijdag van de maand maart, om twintig uur, dit voor de eerste maal in het jaar 2016, derwijze dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal worden gehouden op 25 maart 2016, om 20:00 uur.

3. Om:

-de eerste zin van ARTIKEL 39: BOEKJAAR - VERSLAGEN van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Hot boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot en met dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

Bij wijze van overgang zal het boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 april 2014, eindigen op 30 september 2015."

-de titel en de tekst van ARTIKEL 30: JAARVERGADERING te vervangen door de volgende titel en tekst: "ARTIKEL 30: GEWONE ALGEMENE. VERGADERING

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart, om twintig uur.

Bij wijze van overgang zal de gewone algemene vergadering betreffende het boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 april 2014 en zal eindigen op 30 september 2015, gehouden worden op 25 maart 2016, om 20:00 uur."

4. Om het aantal bestuurders te brengen op drie (3) en om dienvolgens tot bestuurder te benoemen: de naamloze vennootschap "Executive Consulting", afgekort "E.C.", gevestigd te 2370 Arendonk, Schotelven 98, met ondernemingsnummer 0465 429 259, die voor de uitvoering van deze opdracht vast wordt vertegenwoordigd door de heer LENAERTS Baudouin Marie Herman Ghislain Corneille, gehuwd, geboren te Turnhout op 21 augustus 1959, wonend 2370 Arendonk, Schotelven 98, met rijksregisternummer 59.08.21047.36, dit overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

5. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMAS FIDUCIAIRE", gevestigd te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 24, met ondememingsnummer 0461.673.181, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Imiegguip

f

Voor- behliud aan he Belgist Staatsb

ftcchtban% van koop

Antwerten

0 9 An. 2015

afdeling Antwerpen

C 'iffie--

anse

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Ahnexes`du Moniteur belge

Voor-bohildert aan het Belgisch Staatsblad - VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd Notaris, -



Hiermede tegelijk neergelegd Afschrift van de notulen dd. 31 maart 2015, met in bijlage : één volmacht, gecoördineerde statuten, en uittreksel.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ABBI INDUSTRIE

Adresse
POTAARDESTRAAT 74, BUS 14 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande