ABC FOOD & SALES SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABC FOOD & SALES SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.830.991

Publication

08/07/2014
ÿþ5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Md Word 11.1

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ABC Food 84 Sales Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2140 Borgerhout, Rik Sauterstraat 14 (volledig adres)

Onderwerp akte: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 26 juni 2014, neerge-legd ter griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1"bis Wetboek Registratierechten, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

" door

1) Mevrouw PESCHL Wesna, Nederlandse nationaliteit, echtgescheiden, geboren te Eindhoven (Nederland) op 10 januari 1967, rijksregisternummer: 67.01.10-370.65, wonende te 2140 Borger-hout (Antwerpen), Rik Sauterstraat 14.

2) De heer COUÉ Jeffry Raynor, Nederlandse nationaliteit, geboren te Rotterdam (Nederland) op 19 augustus 1989, rijksregisternummer: 89.08.19-389.93, wonende te 2140 Borgerhout (Antwer-pen), Rik Sauterstraat 14.

Vertegenwoordiging:

De oprichter sub 2 wordt vertegenwoordigd door de oprichter sub 1 handelend krachtens de aan-gehechte volmacht,

Artikel 1.- Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "ABC Food & Sales Solutions".

Artikel 2.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf 1 juli 2014.

Artikel 3, Zetel

, De vennootschap is gevestigd te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Rik Sauterstraat 14,

" De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaalwoerd ers,

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

Detailhandel in voeding en kruiden;

Op de laatste bl. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

554-830-991-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14131495*

11111

be a B( sts

Rechtbank van koophande4 Antwerpen

2 7 JUNI 2014

aferrgietwerPen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het ondersteunen van sales activiteiten in detailhandel;

- Het aannemen van feesten, het organiseren van shows en feestelijkheden;

- Het uitbaten van een restaurant, met levering van spijzen en dranken en het inrichten van banket-ten, feesten;

- Het uitbaten van een tea- room, snackbar, cafetaria, houdende levering van lichte maaltijden, versnaperingen, gebak, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ils en belegde broodjes;

Het uitbaten van een drankgelegenheid, met organisatie van degustaties van wijnen en andere dranken, ontspanningsgelegenheid, roepzaal en verhuring van divers materieel. Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van aile goe-deren, producten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel.

- verstrekken van informatie aangaande bovenvermelde activiteiten door middel van aile mogelij-ke publicaties,

evenals door middel van het geven van voordrachten en cursussen;

- organiseren van, het deelnemen aan opleidingen, cursussen en dergelijke met betrekking tot hier-boven vermelde activiteiten;

Vorming, training en opleiding in bedrijven;

Eén en ander voor zover de vennootschap of haar aangestelden zal kunnen beschikken over de vereiste kwalificaties en/of vergunningen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezen-lijking van haar doel ln de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtin-gen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en . dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroe-rende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zes-honderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig aandelen (1.860) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) leder,

Inbreng in geld

1. mevrouw Peschl Wesna, voornoemd sub 1), onderschrijft het kapitaal ten belope van negendui-zend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor haar negenhonderd dertig (930) aandelen worden toegekend.

2. de Meer Coljé Jeffry, voornoemd sub 2), onderschrijit net kapitaal ten beiope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem negenhonderd dertig (930) aandelen worden toegekend.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap volledig onderschreven is en is volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geld Is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE51 0017 2527 7362, bij de BNP Paribas Fortis Bank naamloze vennootschap, geopend ten na-me van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABC Food & Sales Solutions" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 juni 2014, dat mij, notaris, is overhandigd om bewaard te worden in het dossier.

Ieder aandeel Is volstort ten belope van één/ derde.

Artikel 12.- Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechts-personen, al dan niet vennoten.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd mevrouw Peschl Wesna, voornoemd sub 1 en de heer Coljé Jeffry, voornoemd sub 2, die verklaren de op-dracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dien-stig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die hande-lingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16,- Externe vertegenwoordigingsmacht

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 19. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag ge-houden.

de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni 2016 om tien uur.

Artikel 26. - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoer-der de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juli 2014 tot 31 december 2015. Daarna volgt het boekjaar het gewone kalenderjaar.

Artikel 27,- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te ver-men, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gere-serveerd, of een andere bestemming zal krijgen.

C. MACHTEN

Bij de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegdeGriffie van de Fiechtbark van Koophandel, worden door de comparanten volgende volmachten verleend, met recht van indeplaatstelling, aan Accountantskantoor "ABAC- Jef Dillen" Bureenn, Ovv. Bvba, met zetel te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 76, vertegenwoordigd door de Heer Jef Dillem

Kruispuntbank

voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten;

Volmacht Ondernemingsloket

voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping ln de Kruispuntbank van Ondernemingen Met van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en aile andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

voor eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belas-tingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van aile voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Voor ontledend uittreksel

De notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

sis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

houden aanliet Belgisch staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2015
ÿþ ewo wtxd 11.1

B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 M,RI 2015

ardelinfverpen







'15095161*



Ondememingsnr 0554.830.991

Benaming

(voluit) : ABC FOOD & SALES SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rik Sauterstraat 14 - 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders,

gehouden ten maatschappelijke zetel op 15 februari 2015 blijkt dat met eenparigheid van

stemmen de benoeming van Dhr. Colié Eduard, wonende te Rik Sauterstreat 14 - 2140 Antwerpen ais

zaakvoerder werd aanvaard en dit met onmiddellijke ingang.

Zaakvoerder

Peachl Wesna

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0354-011

Coordonnées
ABC FOOD & SALES SOLUTIONS

Adresse
RIK SAUTERSTRAAT 14 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande