ABICOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ABICOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 862.936.546

Publication

24/02/2014
ÿþ140A 473*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iifJ1;7'',J.,yf.1 rrw ,i} ^íí.~,,~Yk)

~ww~u

º%~.~ FEB. 2014

Griffie

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0862.936.546

Benaming (voluit) :Abicor

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lambermontstraat 32

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING ZAAKVOERDERS  KAPITAALVERHOGINGEN - KAPITAALVERMINDERING - GOEDKEURING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 31 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Abicor", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lambermontstraat 32, BTW 6E0862.936.546 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

In verband met de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besluit het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners", kantoor houdende te Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, ais volgt Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de Raad van Bestuur van de NV ABICOR, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa- en passiva, afgesloten per 30 september 2013, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bi de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief ' heeft plaatsgehad.

Net netto-actief volgens deze staat van ¬ 2.650.152, 68 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 61.500, 00,

Boom, 26 december 2013

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 30 september 2013, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de naamloze vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap thans is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 100 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding van hun rechten in de naamloze vennootschap, â rate van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 1 oktober 2013 werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

DERDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde bestuurders, namelijk de heer Bogaert Patrick, mevrouw Van Vynckt Hilda en de heer Bogaert Lawrence, evenals aan de gedelegeerd bestuurder mevrouw Van Vynckt Hilda wordt ontslag verleend; zij bekomen kwijting over hun mandaat.

VIERDE BESLISSING.

Tot niet statutaire zaakvoerders van de vennootschap worden benoemd voor onbepaalde duur, de heer Bogaert, Patrick Maria Joseph, geboren te Beernem op 3 februari 1953 (rijksregisternummer 53.02.03-187-74), wonende te 2900 Schoten, Zilverstraat 8 en mevrouw Van Vynckt, Hilda Anna, geboren te Beernem op 26 juli 1955 (rijksregisternummer 55.07.26-228-02), wonende te 2900 Schoten, Zilverstraat 8, die uitdrukkelijk hebben verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is hun mandaat bezoldigd.

VIJFDE BESLISSING.

Het kapitaal werd een eerste maal verhoogd met ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en gebracht van EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) op TACHTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 80.100,00, deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door incorporatie van reserves uit het resultaat van het lopende boekjaar afgesloten op 31 december 2012.

ZESDE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal werd verminderd met EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) en gebracht van TACHTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 80.100,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) door aanrekening op de belaste reserves die geïncorporeerd werden in het kapitaal bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 29 december 2011.

Zij strekt ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

ZEVENDE BESLISSING.

' In verband met de inbrengen in natura besluit het verslag van voormelde bedrijfsrevisor, als volgt De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV ABICOR bestaat uit 2 schuldvorderingen voor een globaal bedrag van ¬ 1.882,611,00

De schuldvorderingen zullen ontstaan in het kader van de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (W1892 -- Aanslagjaar 2014), zoals bepaald in artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013 (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013 onder nummer 2013203870).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wÿ, onder de opschortende voorwaarden van de voorafgaandelijke beslissing door de algemene vergadering:

- tot omzetting van de NV ABICOR in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- tot verhoging van het kapitaal ten bedrage van ¬ 18.600 door incorporatie van beschikbare reserves

tot vermindering van het kapitaal ten bedrage van ¬ 61.500, 00, zonder vernietiging van aandelen, mits aanrekening op de in het verleden in het kapitaal geïncorporeerde reserves;

- tot de uitkering van een dividend ten bedrage van ¬ 2.030.290,00 bruto;

- en de unanieme goedkeuring door de algemene vergadering tot omzetting van de aldus ontstane schuldvorderingen voor een globaal bedrag van ¬ 1.882.611 (¬ 61.500, 00 + ¬ 2.030.290, 00 = ¬ 2.091.790,00-10% roerende voorheffing = ¬ 1.882.611,00) in kapitaal, van oordeel dat: a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden

van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de

tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 10.078 aandelen zonder vermelding van

nominale waarde van de NV ABICOR. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord

tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle

aandeelhouders van de NV ABICOR proportioneel zullen intekenen op de geplande

kapitaalverhoging, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer-

en/of minderwaarden,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 26 december 2013

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

ACHTSTE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal werd nog verschillende malen verhoogd met een totaal bedrag van

EEN MILJOEN ACHTHONDERDTWEEËNTACHTIGDUIZEND ZESHONDERDENELF EURO (¬

1.882.611,00) en gebracht van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op EEN

MILJOEN NEGENHONDERDENEENDUIZEND TWEEHONDERDENELF EURO (¬ 1.901.211,00);

deze kapitaalverhogingen werden gerealiseerd door een inbreng in natura en werden volledig

volgestort.

NEGENDE BESLISSING.

De wettelijke reserves werden verminderd met VIERDUIZEND TWEEHONDERDNEGENTIG EURO

(¬ 4.290,00) en gebracht van ZESDUIZEND HONDERDVIJFTIG EURO (¬ 6.150,00) op DUIZEND

ACHTHONDERDZESTIG EURO (¬ 1.860,00).

TIENDE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast;

zij worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten

' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Abicor".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Lambermontstraat 32,

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

De groothandel in handelsbemiddeling

- De groothandel in bouwmaterialen

- De groothandel in vlakglas

- Handelsbemiddeling

- De handelsbemiddeling in bouwmaterialen

Verhuur en handel in onroerende goederen

Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening

Handel in onroerend goed voor eigen rekening

Handel irl onroerend goed

- Verhuur van eigen onroerend goed

- Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

Bemiddeling in onroerend goed

Beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- Beheer van residentiële gebouwen

Overige zakelijke dienstverlening

- Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoorts,

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zich borg stellen voor verbintenissen van derden. -

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

eA

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN NEGENHONDERDENEENDUIZEND TWEEHONDERDENELF EURO (¬ 1.901.211,00). Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 17.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur,

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal -- Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dart mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders" genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3, Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. 4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

á

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

Mevrouw Van Vynckt I-tilda voormeld, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiducia/ Tax & Legai Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 274, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, verslagen bestuursorganen en verslagen bedrijfsrevisor.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.06.2013 13247-0188-014
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 21.06.2012 12202-0187-014
16/02/2012
ÿþmod 11.1

Let.!. ~_j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het l~ Belgisch .

Staatsblad

*iaossa~s

Heiargehe fur ree ~~ie r!c Rechtbank van licap1,ede1 tl:<:':2Ij?eF.1, op

Q 3 FEB, 2012

Griffie

~l

Ondernemingsnr : 0862.936.546

Benaming (voluit) : Abicor

(verkort).:

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lambermontstraat 32

2000 Antwerpen

, Onderwerp akte :WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 29

iË december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Abicor", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lambermontstraat 32, ondernemingsnummer 0862.936.546, RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) om het te verlagen van EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) tot NUL EURO (E 0,00) door terugbetaling op ieder aandeel, zulks onder de opschortende voorwaarde van een hierna volgende kapitaalverhoging, zodat het geplaatste kapitaal ten minste overeenstemt met het wettelijk minimum kapitaal..

Deze terugbetaling mag slechts plaats hebben twee maanden na de bekendmaking van deze beslissing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en op voorwaarde dat er door de eventuele schuldeisers van de vennootschap binnen die termijn geen zekerheid wordt geëist zoals bedoeld in artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze terugbetaling dient aangerekend te worden op het werkelijk gestort kapitaal zoals bedoeld in artikel 184 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen (W.I.B.1992).

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met DERTIG EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00) om het te brengen van NUL EURO (¬ 0,00) tot EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) door afname van zelfde bedrag van de beschikbare reserves.

DERDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissingen en aan de bepalingen en wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van naamloze vennootschap. Haar naam luidt "Abicor".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Lambermontstraat 32. Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

De groothandel in handelsbemiddeling

- De groothandel in bouwmaterialen

De groothandel in vlakglas

- Handelsbemiddeling

.. De handelsbemiddeling in bouwmaterialen

- Verhuur en handel in onroerende goederen

Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- Handel in onroerend goed voor eigen rekening

- Handel in onroerend goed

- Verhuur van eigen onroerend goed

- Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis Bemiddeling in onroerend goed

- Beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- Beheer van residentiële gebouwen

- Overige zakelijke dienstverlening

- Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoorts. De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich borg stellen voor verbintenissen van derden.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur_

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekiaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 17.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Biteenroepinci.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden `àan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

4-

Voor- behouden -ban het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden op elektronische wijzj, per email, gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

Wanneer de uitnodiging tot de vergadering dit uitdrukkelijk bepaalt, kunnen de bestuurders op afstand deelnemen aan alle vergaderingen van de raad van bestuur, hetzij middels een "conference call" hetzij middels een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Voor de berekening van het aanwezigheisquorum worden deze bestuurders geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de raad van bestuur in vergadering bijeenkomt. Het elektronisch communicatiemiddel moet de bestuurders in staat stellen:

 Om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering;

- Om deel te nemen aan de beraadslagingen en het stemrecht uit te oefenen.

De oproeping tot de vergadering bepaalt op welke wijze de identiteit van de bestuurder, die aldus aan de vergadering wenst deel te nemen, zal gecontroleerd en gewaarborgd worden. De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, waarvan één de voorzitter is van de raad van bestuur of de gedelegeerd bestuurder of door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen handelend. Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden egan het Belgisch Staat.5btad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden warden tegengeworpen.

Volmacht.

Mevrouw Van Vynckt Hilda, handelend in haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinleï 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter enfof mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht,

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 23.06.2011 11185-0166-011
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 25.06.2010 10212-0001-011
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 15.07.2009 09411-0052-011
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 25.06.2008 08274-0061-012
22/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 21.06.2007 07250-0257-010
27/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 24.06.2005 05316-2936-012

Coordonnées
ABICOR

Adresse
LAMBERMONTSTRAAT 32 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande