ABNA DESIGN & CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABNA DESIGN & CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.646.614

Publication

31/01/2012
ÿþMod Word 11.1

(kir

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0832.646.614

Benaming

(voluit) : ABNA DESIGN 8t CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lanteernhofstraat 42, 2140 Antwerpen (Borgerhout)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere vergadering der aandeelhouders van 27 december 2011:

De benoeming als zaakvoerder van mevrouw Annelies Maris, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Baggenstraat 8, wordt goedgekeurd.

Mevrouw Annelies Maris aanvaardt haar mandaat, welk bezoldigd zal zijn.

Bart Nelen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IYI

11111

IIII

111111

u~

111111

*12026884*

Neergelegd ler griffie van de Rechtbank t'an Knnphandal te Ant:eerpen, op

1 8 JAN. 2012

Griffie

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pieter Van Passenstraat 24, 2610 Antwerpen (Wilrijk) Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst:

van:

Pieter Van Passenstraat 24

2610 Antwerpen (Wilrijk)

naar.

Lanteemhofstraat 42

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Deze wijziging gaat in vanaf 22 oktober 2011.

Bart Nelen

Zaakvoerder

Mod 2.1

LAS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegd ter gr file von de Rechfber* vlan Koophande!'te Antwerpen, op

Griffie 4 r

2511

Ondernemingsnr : 0832.646.614

Benaming

(voluit) : ABNA DESIGN & CONSULTING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2011
ÿþMoa 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel i ÂnIweîpen, op

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ABNA DESIGN & CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Pieter Van Passenstraat 24

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Leopold Tobback te Antwerpen-Borgerhout op 10 januari 2011 dat:

-Er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de Heer NELEN, Bart Leontine Marcel, geboren te Antwerpen op 15 februari 1970, ongehuwd, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Pieter Van Passenstraat 24, identiteitskaart nummer 590-3072129-68 en rijksregister nummer 70.02.15 387-65, hebbende de Belgische nationaliteit

-onder de naam " ABNA DESIGN & CONSULTING ". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Pieter Van Passenstraat 24. De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlands taalgebied door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen. De vennootschap kan bij enkel besluit van de zaakvoerder(s) administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen, zowel in België als in het buitenland.

-De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 10 januari 2011;

-De vennootschap heeft tot doel

- Het verlenen van commerciële adviezen en reclamestrategieën in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van reclame en communicatie:

a. door middel van gelijk welke communicatietechnieken of elektronische en digitale drager anderzins; ontwikkelen van communicatiemethodologiën; het toepassen van grafische en digitale technieken, alsmede de ontwikkeling ervan;

b. ontwikkelen van logo, uitbouw en opzetten van een huisstijl, opstellen, uitvoeren en opvolgen van een communicatieplan alsmede zorgen voor de interne en externe communicatie in de breedste zin van het woord, zijnde plaatsing en opvolging van advertenties, mediaplanning, ontw!!' Jen van radio en televisiespots, bedrijfspresentaties in de ruimste zin;

c. maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie, reclamefotografie; fotoreportages in de ruimste zin;

d. ontwerpen van publicitaire artikelen, films, teksten, folders en slogans in de ruimste zin;

- Het adviseren, uitwerken en opbouwen in de ruimste zin, op het vlak van webdesign, hosting en

programmatje :

a. gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

b. webportalen;

c. het ontwikkelen van softwarepakketten of delen ervan, onverminderd internet-applicaties en complementaties;

- Alle consultingaktiviteiten in verband met informatica en informatiesystemen, de aankoop, verkoop en ontwikkeling van computersystemen, randapparatuur, hardware en software.

- De exploitatie van een adviesbureau voor communicatie, verkoopspromotie, public relations, commerciële organisaties en events, vormgeving, productontwikkeling en marketing in de ruimste zin.

- Het leveren van advies en bijstand aan zelfstandigen, verenigingen, vennootschappen en particulieren inzake management, beheer, verkoop en public relations in de ruimste zin.

- Cursussen of lezingen geven ter ondersteuning van het algemeen welzijn, infosessies geven en begeleiden.

- Het promoveren en verspreiden van allerlei socio-culturele en artistieke praktijken en, onder andere, cursussen, lezingen, en groepstherapie in de ruimste zin. Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers, coaching, counseling, advisering, teambuilding en individuele begeleiding in de ruimste zin.

0832' 646 " 614

Av

i

i

IH

ll1

111

*11010874*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge " Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

-Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volledig geplaatst.

De inschrijving gebeurde door de heer Bart Nelen, op de totaliteit der aandelen aan de prijs van honderd euro per aandeel. Elk aandeel waarop werd ingetekend, werd gedeeltelijk volstort en het bedrag van deze stortingen, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening.

De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

In toepassing van artikel 69, 14° van het Wetboek van Vennootschappen, werden de gelden gestort op een bijzondere rekening nummer BE BE81 7310 1549 5824 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 10 januari 2011.

Dit stuk werd door ons, notaris, in ontvangst genomen, om door ons bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) of van de werkende vennoten is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden per 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

de heer NELEN, Bart, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Pieter Van Passenstraat 24, voornoemd, de opdracht aanvaardend, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 13 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat het mandaat bezoldigd is tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissaris : Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparant op dit moment geen commissaris te benoemen.

-De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan sedert 1 januari 2011. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Voor-'behouden aan het Belgisch' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

-VOOR ONTLEDEND U1TTREKSEL-

-de notaris-

samen neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Coordonnées
ABNA DESIGN & CONSULTING

Adresse
LANTEERNHOFSTRAAT 42 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande