ABR IMMOGROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABR IMMOGROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.785.488

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 31.01.2014 14027-0464-011
27/01/2012
ÿþ(e;~ ~``

_._

bt

E SI

CII I I A III I II1 ! II I III

~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'~~° v rl van (0 e ~

evJ'r~f7'c-;f='/07rrien,

r% ~i7j

' Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ABR IMMOGROEP

(verkort):

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2070 ZWIJNDRECHT, DORP-WEST 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie.

Antwerpen op 16 januari 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De Heer BERNAERS Lieven Eddie Maria, wonende te 2070 Zwijndrecht, Polderstraat 22.

2. De Heer ROGIER Luc Alfons Maria, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Het Prieel 36.

3. De Heer APERE Peter Theophiel Margareta, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (De Klinge), Willem Van' Saeftingelaan 32.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en' haar naam luidt: "ABR IMMOGROEP". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Dorp-; West 1.

De vennootschap heeft tot doel:

De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding, omvorming en kartels van ondernemingen: en vennoot-schappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of: rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

Het beheer van allerhande patrimonia, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het' valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden. Dit alles uitgezonderd de: activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies."

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of: noodzake-'lijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.; Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroe-rende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen,;

" verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, alsmede aankopen, tegelde maken:

en beleggen in effecten en alle waarde-elementen, behoudens hetgeen wettelijk voorbehouden is. "

Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als: vereffenaar. Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, controle en vereffening van vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle : verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten. van deze vennootschap.

De handel in onroerende goederen, onroerende rechten en vastgoedcertificaten voor eigen beheer: dei aankoop, verkoop en verhuur van omroerende goederen. Het verhuren van terreinen, gronden, garageboxen; en staanplaatsen voor auto's en andere voertuigen, woonhuizen, appartementen, zowel gemeubelde als niet gemeubelde, residen-+tiële en niet-residentiële gebouwen zoals er zijn kantoorgebouwen, handelspanden tentoonstellingsruimten en sociale woningen. Deze opsomming is slechts aanwijzend en geenszins beperkend.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrecht-'streeks, op het vlak van administratie en financiën,; verkoop, productie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en algemeen bestuur.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De ` vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel, nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u J7 ~ " 4e ~ M 8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 16 januari 2012.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENTIGDUIZEND EURO en is verdeeld in negentig gelijke aandelen, zonder ver-melding van waarde. Teder der aandelen is volledig volstort, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor negentigduizend euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Zijn tot statutair zaakvoerder benoemd: voornoemden Lieven BERNAERS, Luc ROGIER en Peter APERE, die allen deze aanstelling aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december om zestien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van december 2013 om 16.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van ven-" nootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-'rif-'telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem rekening gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproepingsbrief of een door het zaakvoerderschap apge-'stelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehouden wordt.

Het boekjaar loopt van 1 juli van het ene jaar tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 16 januari 2012 tot en met 30 juni 2013.

De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de BVBA COONE & PARTNERS, te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10 B11, vertegenwoordigd door de Heer Danny COONE, accountant, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstehling en met macht voor aangestelde om afzonderlijk te hande-'len, om aile verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-'tingal-'ministraties en aldaar alle

forma- iteiten- te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en

schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening

van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- -behoudert aan het Be:gisçh Staatsblad

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 26.01.2016 16028-0344-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 02.12.2016, NGL 31.01.2017 17034-0221-012

Coordonnées
ABR IMMOGROEP

Adresse
DORP-WEST 1 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande