ABVG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABVG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.042.669

Publication

07/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111j1M1111111

Neergelegd fer p;ffie ven da Rechemk

van Koophandel Anlrtwsr en, op

~ 6 0u, 2013

Griffie

Ondernemingsar : 0818042669

Benaming

(voluit) : ABVG

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SLACHTHUISLAAN 25 BUS A, 2060 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, de achttiende december, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABVg", met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 25A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0818.042.669 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

* De vergadering neemt vooreerst kennis van het volgende :

- op 14 juni 2012 werd door de algemene vergadering de jaarrekening per 31 december 2011 goedgekeurd; hieruit bleek dat het eigen vermogen beschikbare reserves bevatte ten bedrage van honderdzesenzeventigduizend tweehonderd éénenvijftig euro zesentwintig cent.

- op 17 december 2013 werd door de algemene vergadering besloten om een bruto-dividend uit te keren ten belope van honderdzesenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro uit de beschikbare reserves; dit betekent een netto-dividend ten belope van honderdachtenvijftigduizend zeshonderd vijfentwintig euro.

- in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013 hebben de vennoten besloten het dividend niet in speciën te ontvangen maar de vordering die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

* De vergadering bespreekt het navermeld verslag van de bedrijfsre-rvisor aangaande de geplande inbreng in natura, en het bijzon-'der verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Ven''noot-'schappen, aangaande de voorge-stelde in-'breng in natura ter onderischrijving van een geplande kapi-'taalverho-'ging.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met honderdachten-vijftigduizend zeshonderd vijfentwintig euro om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op honderdzevenen-zeventigduizend tweehonderd

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vijfentwintig euro, zonder creatie van nieuwe aandelen, door verhoging van de nominale waarde van de huidige aandelen;

de kapitaalverhoging zal worden onderschreven door de huidige vennoten in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit, door inbreng in natura ten belope van in totaal honderdachtenvijftigduizend zeshonderd vijfentwintig euro van de vordering die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, zoals uitvoeriger beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLUIT:

Komen alhier tussen teneinde in te schrijven op de kapitaalverhoging:

zoals uitvoeri-7ger beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor;

er worden geen nieuwe aandelen toegekend doch de nominale waarde van de huidige aandelen verhoogt.

Deze inbreng in natura werd uitvoerig beschreven :

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

a) in een verslag daarvan opgemaakt - overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen - door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peter BOGAERT", vertegenwoordigd door de heer BOGAERT Peter, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, op 11 december 2013, dat besluit als volgt :

BESLUIT BEDRIJFSREVISOR:

"Huidig verslag van inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA ABVg wordt opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden :

.De te houden Algemene Vergadering besluit voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging tot de toekenning van een tussentijds bruto dividend ten belope van ¬ 176.250,00. Het toegekende bruto dividend zal, overeenkomstig de bepalingen van art. 537 WIB 92, worden onderworpen aan een roerende voorheffing van 10 %. Het bruto dividend zal bijgevolg resulteren in een netto schuld aan de aandeelhouder ten belope van ¬ 158.625,00;

.De Algemene Vergadering besluit om het netto dividendbedrag van ¬ 158.625,00, op te nemen als "credit" van een schuldrekening op naam van de aandeelhouder.

De inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA ABVg betreft de vorderingen ontstaan bij de realisatie van bovenvermelde voorwaarden van (in ¬ ) :

.de heer Erik Andries ten belope van : 79.312,50

.mevrouw Carine Boeykens ten belope van : 79.312,50

totaal : 158.625,00

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en mits realisatie van de hierboven vermelde voorwaarden, zijn wij van oordeel dat :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

'De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 nieuwe kapitaalaandelen van de Vennootschap zonder nominale waarde, die in gemeenschappelijk overleg tussen de inbrengers en het bestuursorgaan van de Vennootschap als volgt worden opgesplitst :

-de heer Erik Andries : 50

" mevrouw Carine Boeykens : 50

totaal 100

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

b) BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER:

In verband met voormelde inbreng in natura wordt aan ondergetekende notaris het bijzonder verslag van de zaakvoerder overhandigd, opge-tmaakt op 11 december 2013 waarin het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet.

Beide verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de recht-'bank van koophandel.

TEGENPRESTATIE:

Als tegenprestatie voor hun inbreng in natura worden aan de vennoten geen nieuwe aandelen toegekend doch verhoogt de nominale waarde van de aandelen.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat door de inschrijving op de kapitaalverhoging en volledige volstorting door inbreng in natura, de kapitaalverhoging daad-'werkenlijk is doorgevoerd, en het maatschappelijk kapitaal gebracht is op honderdzevenenzeventig-duizend tweehonderd vijfentwintig euro.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging der statuten om ze in overeenstemming te bren-+gen met de genomen besluiten inzake de kapitaalverhoging, als volgt :

I t

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



nieuwe tekst van artikel 5 :

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzevenen-zeventigduizend tweehonderd vijfentwintig euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen met een nominale waarde van negenhonderd tweeënvijftig euro tweeëntachtig cent."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan ge-fibo bvba, Bredabaan 675 - 2930 Brasschaat, RPR 0877.851.483, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôQr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmacht, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 19.07.2013 13328-0511-011
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 30.07.2012 12372-0572-011
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 28.06.2011 11228-0479-011

Coordonnées
ABVG

Adresse
SLACHTHUISLAAN 25A 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande