AC CONSULTANCY

Société en commandite simple


Dénomination : AC CONSULTANCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.903.975

Publication

15/01/2015
ÿþ Mod Word 1 t,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.11,1111.1111111

w

Rechtbank van koophandel

An hymen

05 JAN. 2015

afdeliQrdllfjeerpen

Qndememingsnr

Benaming

0507.903.975

(voluit) : AC CONSULTANCY

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Halle Velden 9 - 2980 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Uit de oprichtingsakte van 14/11/2014 blijkt dat tussen:

1. Mevrouw Claus Ann, wonende te 2980 Halle, Halle Velden 9 (79.12.31-336.89) en

2. De Heer Verbuyst Toon, wonende te 2980 Halle, Halle Velden 9 (78.07.14-379.15)

een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht.

Haar naam luidt "AC Consultancy". Deze naam moet steeds door de woorden "Gewone commanditaire

vennootschap" of de afkorting "Comm.V" worden voorafgegaan of gevolgd.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Halle, Halle Velden 9.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 3.000 EUR en is ' verdeeld in 10 aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tiende van het kapitaal vertegenwoordigen. De oprichter Claus Ann tekent in op 9 aandelen voor een waarde van 2.400 EUR, de oprichter Verbuyst Toon tekent in op 1 aandeel voor een waarde van 600 euro.

Het volledige kapitaal van 3.000 EUR is gestort op de bankrekening van de vennootschap. Mevrouw Claus Ann, wonende te 2980 Halle, Halle Velden 9 neemt deel aan de oprichting als werkende vennoot voor de duur van de vennootschap. De werkende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Boekjaar:

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt

vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtinsgakte tot 31 december 2015.

Doel:

- het verlenen van administratieve diensten aan bedrijven;

- het verlenen van consultancy diensten op het vlak van het organiseren, het analyseren, het rapporteren, het verbeteren, het informatiseren en het automatiseren van bedrijfsprocessen en ondernemingen;

- het verstrekken van ondersteuning en implementatie van bedrijfsoplossingen, business analyse en' projectmanagement;

het verlenen van managementdiensten, -advies en begeleiding in alle mogelijke vormen, waaronder. herstructurering, project management en interim management, aan alle mogelijke ondernemingen ongeacht hun bedrijvigheid, grootte of locatie;

- het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen, alsook het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;

- het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks

___ of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten yen een_ holding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de organisatie van seminaries, opleidingen en cursussen, conferenties, beurzen en tentoonstellingen;

- de aan- en verkoop, huren en verhuren van intellectuele eigendommen en licenties opgebouwd en verkregen door de vennootschap

- de verhuring van materieel en ter beschikking stellen van personeel;

- het opbouwen en beheren van roerend en onroerend vermogen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ' gedeeltelijk met het deel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere i vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting, het nemen van participaties of hoe dan ook, Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten, Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Winstverdeling:

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van alle vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld volgens dezelfde verhouding als deze voorzien is voor de verdeling van de winsten met dien verstande dat de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng van overtreffen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig zijn tot verwezenlijking van het doe! van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Iedere ; zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschapin alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan dienen zij te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buite rechte. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: Mevrouw Claus Ann, wonende te 2980 Halle, Halle Velden 9, en dit voor onbepaalde duur. Het mandaat is bezoldigd.

Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine vennootschap niet toe gehouden is.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt sedert 14 november 2014,

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend ean BVBA Coertjens & Doms te 2960 Sint-Lenaarts, P. Wabbesiaan 13, om voor en in naam van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen: bij de kruispuntbank van ondernemingen voor alle inschrijvingen wijzigingen en aanpassingen in het register der rechtspersonen, bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en van de sociale bijdragen en bij de directe belastingen.

Claus Ann

zaakvoerder

Voor-bet `ouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
AC CONSULTANCY

Adresse
HALLE VELDEN 9 2980 HALLE(KEMPEN)

Code postal : 2980
Localité : Halle
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande