ACACIA-INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACACIA-INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.305.931

Publication

13/05/2014
ÿþMd Word 11.1

r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14098456*

Il

Ondernemingsnr . 0465.305.931 Benaming

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

30 APR. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNEOUT Gleififfier

Acacia Invest

Rechtsvorm NV

Zetel Acaciastraat 14/C, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag/Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op de zetel van de vennootschap, dd. 6/01/2014:

Na overleg worden volgende beslissingen getroffen:

1. Met éénparig held van stemmen beslist de vergadering het ontslag te aanvaarden van de gedelegeerd bestuurd BVBA De Vennebos, Vennebosstraat 17,2970, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jos Renders, Vennebosstraat 17,2970 Schilde,

2.Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering te benoemen tot bestuurder voor een periode van 6

jaar met ingang vanaf 1/01/2014;

Jos Renders, Vennebosstraat 17,2970 Schilde.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur, gehouden op de zetel van de vennootschap. dd. 6/01/2014:

Na overleg worden volgende beslissingen getroffen:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar, met ingang van 1 januari 2014:

-Jos Renders, gevestigd te 2970 Schilde, Vennebosstraat 17

Jos Renders

Gedelegeerd bestuurder

Op de 13at.-te:. telz 'van Luit, P_ eidcp Recto N3arro en nwod-elici.jhvid de_ in`stlurr enirt-/(41(lij hi:021) 1.1,indc oet.cmc,ji( on)

bevoed de recht,," .rper-E:oun tfn aan.2en Van derden te k.rertgen...voc.ii111.3eit

Verso Naam cri c4 n

17/06/2014 : TU086653
17/06/2014 : TU086653
26/06/2014
ÿþbiled ora 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i rcH`.C.F3A1+~ ~ V&W +:00 x`f-ï.eIDEL

1 7lle11

ANTWERPEN afdeling

l~ 1u iZHri r

.1T

i

~~~,f~i .~9

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

+191291 '

Ondernemingsnr : 0465.305.931

Benaming

(voluit) : ACACIA-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Acaciastraat, 14/C.

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGINGEN - COORDINATIE STATUTEN.

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonk te Olen op 3 juni 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ACACIA-INVEST' met algemeenheid van stemmen besloten heeft

Eerste besluit . om het geplaatst maatschappelijk kapitaal met twee miljoen en twee euro vijfennegentig cent (2.000.002,95 EUR) te verminderen om het van twee miljoen tweehonderd vierenveertigduizend zeshonderd en zes euro éénendertig cent (2.244.606,31 EUR) te brengen op tweehonderd vierenveertigduizend zeshonderd en drie euro zesendertig cent (244.603,36 EUR), door gelijke terugbetaling aan elk van de achtduizend driehonderd negenenveertig (8.349) bestaande aandelen, dus zonder enig verschil in behandeling tussen de aandelen van de verschU lende categorieën A, B of C, van een bedrag van tweehonderd negenendertig euro vijfenvijftig cent (239,55 EUR) per aandeel. Deze terugbetaling per aandeel mag, overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, slechts plaats hebben twee maanden na de bekendmaking van deze beslissing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en op voorwaarde dat er door de eventuele schuldeisers van de vennootschap binnen die termijn geen zekerheid wordt geëist zoals bedoeld in voormeld artikel 613 W.Venn. Deze terugbetaling dient aangerekend te worden op het werkelijk gestort kapitaal zoals bedoeld in artikel 184 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen1992 (W.I.B.1992).

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing inzake de kapitaalvermindering, beslist de vergadering het huidige artikel 5 van de statuten aan te passen en een nieuw lid 2 en 3 te voorzien, zodat dit artikel 5 voortaan zal luiden als volgt :

"Het geplaatste kapitaal bedraagt tweehonderdvierenveertigduizend zeshonderd en drie euro zesendertig cent (244.603,36 EUR) en is verdeeld in achtduizend driehonderd negenenveertig (8.349) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/achtduizend driehonderd negenenveertigste (1/8.349ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, te weten:

-tweeduizend zevenhonderd drieëntachtig (2.783) aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 2.783;

-tweeduizend zevenhonderd drieëntachtig (2.783) aandelen van categorie B, genummerd van 2.784 tot en met 5.566;

-tweeduizend zevenhonderd drieëntachtig (2.783) aandelen van categorie C, genummerd van 5.5567 tot en met 8.349.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

leder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in het vereffeningssaldo."

Tweede besluit; om de bestaande tekst van artikel 8 lid 1 van de statuten te wijzigen zodat dit voortaan zai luiden als volgt:

"Alle effecten (aandelen en andere) zijn en blijven op naam en worden voorzien van een voignummer." Derde besluit : om de bestaande tekst van artikel 9 van de statuten te wijzigen zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 9; Overdracht en overgang van aandelen  Beperkingen aan de overdraagbaarheid.

Alle overdrachten van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen ingevolge overlijden zullen onderworpen zijn aan de regeling opgenomen in een aandeelhoudersovereenkomst afgesloten tussen alle aandeelhouders van de vennootschap, onverminderd de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vierde besluit ; om de bestaande tekst van artikel 13 lid 2 van de statuten te wijzigen zodat dit voortaan zal luiden als volgt.

"De kasbons of obligaties zullen ondertekend worden door twee bestuurders, wier handtekeningen mogen vervangen worden door naamstempels."

Dit besluit werd genomen met eenparigheid van stemmen.

Vijfde besluit om de bestaande tekst van artikel 14 leden 1, 2 en 8 van de statuten te wijzigen zodat deze voortaan zullen luiden als volgt,

"Artikel 14 ; Samenstelling van de raad van bestuur.

Lid 1. De Vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste vier (4) bestuurders, al dan niet aandeelhouder.

Lid 2. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de volgende procedure. De houders van een meerderheid van de A-aandelen hebben het recht om minstens twee (2) kandidaten voor te dragen voor één (1) bestuursmandaat (de "A-Bestuurder"). De houders van een meerderheid van de B-aandelen hebben het recht om minstens twee (2) kandidaten voor te dragen voor één (1) bestuursmandaat (de "B-bestuurder"). De houders van een meerderheid van de C-aandelen hebben het recht om minstens twee (2) kandidaten voor te dragen voor één (1) bestuursmandaat (de "C-bestuurder"). De A-, Ben C-aandeelhouders zullen enkel mits unaniem akkoord één of meerdere kandidaten kunnen voordragen en benoemen tot onafhankelijke bestuurder (de "Onafhankelijke Bestuurder").

Lid B. De A-, B- en C-bestuurders worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van zes jaar, De onafhankelijke bestuurder(s) wordt (worden) benoemd voor een hemieuwbare termijn van vier jaar, De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zesde besluit ; om de bestaande tekst van artikel 14 lid 7 van de statuten te verplaatsen en te hernummeren als artikel 15 zodat dit voortaan zal luiden als volgt "Artikel 15 : Vacature.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. Evenwel dienen zij een bestuurder te benoemen onder de initiële kandidaten die voorgesteld worden door de meerderheid van de betreffende categorie van aandeelhouders, waartoe de ontslag nemende bestuurder behoorde. in dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen."

Zevende besluit : om de bestaande tekst van artikel 18 lid 3 van de statuten te wijzigen zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"De besluiten van de raad van bestuur worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen. De besluiten inzake aan- en verkoop van participaties worden met unanimiteit van stemmen genomen."

Achtste besluit om de bestaande tekst van artikel 18 lid 5 van de statuten aangaande de doorslaggevende stem van de voorzitter te schrappen.

Negende besluit ; om de bestaande tekst van artikel 2010 lid 1 van de statuten te wijzigen zodat dit voortaan zal luiden ais volgt:

"Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door twee bestuurders, waarvan minstens één (1) een A-, B- of C-bestuurder is, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren."

Tiende besluit ; om de bestaande tekst van artikel 21 lid 2 van de statuten te wijzigen zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, worden ondertekend door minstens één (1) A-, B- of C-bestuurder."

Elfde besluit vanaf 3 juni 2014 te benoemen als bestuurder van de vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & B MANAGEMENT", met zetel te 3620 Lanaken, Kewithstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren, en met B.T.W.-nummer 8E0830.142.529, die aanvaard heeft door haar zaakvoerder, de heer Roeland Fraussen, wonende te 3620 Lanaken, Kewithstraat 10. Dit mandaat van bestuurder eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend achttien.

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & B MANAGEMENT", de heer Koeland Fraussen, heeft besloten dat hij zelf zal optreden als vaste vertegenwoordiger, welk mandaat door hem aanvaard wordt.

Twaalfde besluit - aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

- bijzondere volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en met BTW-nummer BE0875.430.542, met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunteriaan 5 bus 4 en kantoor te 3580 Beringen, en diens medewerkers en aangestelden, bevoegd om afzonderlijk op treden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om nu en in de toekomst in naam en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten, en meer in het bijzonder alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met

- wijzigingen en schrappingen in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

- de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Dertiende besluit : Vergadering van de raad van bestuur.

De vergadering van de raad van bestuur, samengesteld uit alle bestuurders, heeft met algemeenheid van stemmen besloten vanaf 3 juni 2014 te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & B MANAGEMENT', aanvaardend door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Roeland Fraussen, voornoemd, en aan wie in hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt opgedragen overeenkomstig artikel 20/B van de statuten. Dit mandaat van gedelegeerd bestuurder eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend achttien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, twee volmachten en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris









Op de laatste blz. van Bulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2014 : TU086653
21/10/2014
ÿþ ModWod DIA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



g e eg ter griffie van rie RECHTBANR VAN ROOPHANDEL

10 On 2014

ANTWERPEN ardeling TURNHOUT De GriffiePrIffie

'I 111I(1111 1II 1 II 1II Ii II

*14192384*

Onder-nernorn-rmn 0465.305.931

Benz-lining

Acacia Invest

IWO' (let

RfttlIttiVOrffi . NV

Acaciastraat 141C, 2440 Geel

(vtIltv.r.liq

Onderweicr akte ONTSLAG-BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de raad van besuur gehouden op de zetel van de

vennootschap, dd. 1-10-2014

Met éénparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van de heer Jos Renders, Vennebosstraat 17, 2970 Scliilde als gedelegeerd bestuurder vanaf heden, n zijn plaats wordt aangesteld tot gede1egeerd bestuurder BVBA C&B Management, Kewithstraat 10, 3620 Lanaken, met als vaste vertegenwoordiger de heer Roeland Fraussen

Opgemaakt te Geel op 1 oktober 2014 en ondertekend door twee bestuurders

De heer Jozef RENDERS

Bestuurder

C&B Management BVBA

Bestuurder

I ,mml h, itet tm'm t.i) .r r1,5. r ' , Ir  F

II I ri I- f

VèQs. i.

05/07/2013 : TU086653
28/06/2013 : TU086653
21/06/2013 : TU086653
20/06/2012 : TU086653
13/06/2012 : TU086653
29/12/2011 : TU086653
04/07/2011 : TU086653
23/06/2011 : TU086653
23/12/2010 : TU086653
06/07/2010 : TU086653
17/06/2010 : TU086653
15/06/2010 : TU086653
25/01/2010 : TU086653
21/08/2009 : TU086653
09/07/2009 : TU086653
30/06/2009 : TU086653
29/06/2009 : TU086653
16/07/2008 : TU086653
11/07/2008 : TU086653
10/07/2008 : TU086653
14/06/2007 : TU086653
11/06/2007 : TU086653
07/07/2006 : TU086653
06/07/2015 : TU086653
18/07/2005 : TU086653
21/09/2004 : TU086653
08/07/2004 : TU086653
23/12/2003 : TU086653
01/12/2003 : TU086653
17/10/2003 : TU086653
24/07/2003 : TU086653
26/07/2001 : TU086653
14/10/2016 : TU086653
22/05/2018 : TU086653
06/06/2018 : TU086653

Coordonnées
ACACIA-INVEST

Adresse
ACACIASTRAAT 14C 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande