ACADEMIE VOOR MINERALOGIE, AFGEKORT : ACAM

Association sans but lucratif


Dénomination : ACADEMIE VOOR MINERALOGIE, AFGEKORT : ACAM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 413.988.080

Publication

12/05/2014
ÿþ MOD 2.2

-Liet- le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

111111111t1111,1j1111 1 111111

Ondernemingsnr : 0413.988.080

Benaming

(vole ACADEMIE VOOR MINERALOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: F. de l'arbrelaan 12 te 2170 Merksem

Onderwerp akte; Wijziging statuten -Wijziging Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering dd 15/02/2014 besliste met éénparigheid van stemmen om artikel 12 en 15 van de statuten ers volgt te wijzigen:

Artikel 12

De Algemene Vergadering wordt door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, indien deze in de onmogelijkheid verkeert, door de ondervoorzitter bijeengeroepen, telkens als het doel van de vereniging dit vereist.

Zij moet ten minste eenmaal per jaar voor 1 maart worden samengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het lopende jaar.

Voor de éérste maal echter de laatste zondag der maand maart negentienhonderdvierenzeventig.

De raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen wanneer een vijfde van de werkende leden daarom verzoekt. De oproeping voor de Algemene Vergadering, die ook de agenda bevat, wordt verstuurd per e-mail 8 dagen voor de vergadering. De leden die niet over een e-mail beschikken zullen per brief worden uitgenodigd eveneens 8 dagen voor de vergadering..

Artikel 15

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die minstens 9 leden telt.

Alleen werkende leden kunnen tot bestuurder bevorderd worden, bestuurders blijven werkend lid en worden aangesteld door de algemene vergadering.

Het mandaat van bestuurder vangt aan bij het einde van de algemene vergadering waarin de bestuurders benoemd worden en eindigt na zes jaar met de algemene vergadering waarin zij vervangen worden door overlijden, ontslagneming of afstelling.

Om de drie jaar wordt de helft van de Raad van Bestuur, zijnde zes bestuurders vervangen.

Voor de eerste maal worden door loting de eerste drie uittredende bestuurders wier mandaat op de laatste

zondag der maand januari 1977 eindigt, aangeduid.

De ulttredende bestuurders zijn herkiesbaar, uittredende ontslagnemende of afgestelde bestuurders kunnen werkend lid blijven.

Iedere bestuurder, aangewezen om een vacature in te vullen die is ontstaan in de loop van een mandaat, wordt slechts benoemd voor de voltooiing van dit mandaat.

Het mandaat van bestuurder wordt kosteloos waargenomen. Wel kan de Raad van Bestuur de terugbetaling bevelen van sommige kosten die door de werkende leden en de bestuurders van de vereniging worden gedragen en voortspruiten uit hun samenwerking aan de vereniging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris.

De voorzitter, of bij diens afwezigheid de ondervoorzitter roept de Raad schriftelijk bijeen en zit de vergadering voor. Ingeval van afwezigheid of ontslagneming van voorzitter en ondervoorzitter neemt de oudste bestuurder het ambt van voorzitter waar.

De Raad van Bestuur kan slechts beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De Raad van Bestuur vergadert ten minste zesmaal per jaar in gewone vergadering en in buitengewone vergadering of bijeenroeping door de voorzitter of bij ontstentenis van deze laatste, door twee bestuurders. Met uitsluiting van gevallen van hoogdringendheid geschiedt de bijeenroeping ten minste drie dagen op voorhand.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden ter kennis gebracht van de bestuurders per e-mail, De leden die niet over een e-mail beschikken zullen per brief worden ingelicht.

Deze beslissingen worden genotuleerd in een bijzonder register dat op de maatschappelijke zetel van de vereniging wordt bewaard en worden door ten minste 6 bestuurders ondertekend.

Belanghebbenden die geen werkend lid zijn van de vereniging kunnen hiervan inzage krijgen na toelating van de voorzitter of, bij diens afwezigheid, van de ondervoorzitter.

Na deze statutenwijziging van 15/02/2014 zien de statuten er ais volgt uit:

HOOFDSTUK I , NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam vzw Academie voor Mineralogie, afgekort ACAM v-zw, hierna vereniging genoemd

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Merksem, F. de l'Arbrelaan 12,2170, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

De Raad van Bestuur kan de maatschappelijke zetel verplaatsten naar een andere plaats binnen het Vlaams of Brussels hoofdstedelijk Gewest

Artikel 3

De vereninging heeft tot doel:

Voor de volgende wetenschappelijke disciplines: mineralogie, paleontologie, petrografie, geologie, edelsteenkunde, edele metalen en aanverwante wetenschappen.

3.1 Het inrichten en onderhouden van:

- voor het publiek toegankelijke musea,

- voor de leden toegankelijke bibliotheken en archieven,

-voor de leden toegankelijke instituten voor theoretisch toegepast onderricht in bovenstaande disciplines,

-onderafdelingen genaamd 'academie' in bovenstaande

3.2-Het beoefenen, propageren en bevorderen van de bovenstaande disciplines, door het uitgeven van tijdschriften en publicaties, het inrichten van cursussen, voordrachten, lezingen en practica en het organiseren van tentoonstellingen en beurzen.

3.3-Het verenigen en voorlichten van amateurs en beroepsmensen, het groeperen en coordineren van kringen en verenigingen in bovenstaande disciplines,

3.4-Het ontwerpen en distribueren van voorwerpen van didactische aard in verband met bovenstaande disciplines voor instituten en onderwijsinstellingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

3.5-Het inrichten van expedities en prospectietochten in binnen- en buitenland, ten dienste van de leden, van musea, universiteiten of andere instituten.

3.6-De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

3.7-De vereniging mag ook op bijkomstige wijze economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend wordt besteed aan de realisatie van het hoofddoel.

Artikel 4

de vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan ontbonden worden bij beslising van de Algemene Vergadering.

HOOFDSTUK Il - Leden

Artikel 5

Het aantal werkende leden bedraagt maximum veertig doch mag niet minder dan negen bedragen. De raad van bestuur kan andere categorieën van leden in het leven roepen. Deze leden worden als niet-werkende leden beschouwd. De stichters zijn werkende leden.

Artikel 6

De Raad van Bestuur bepaalt jaarlijks het lidgeld dat de leden verschuldigd zijn. Dit lidgeld mag evenwel niet meer bedragen dan 2500 Euro per jaar en minimum 10 Euro,

Artikel 7

Een kandidaat werkend lid dient zijn verzoek om aanvaarding schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur en schriftelijk zijn instemming te betuigen met het doel, de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De Raad van Bestuur beslist over het al dan niet aanvaarden van het kandidaat werkend lid en brengt het kandidaat werkend lid schriftelijk op de hoogte van deze beslissing.

Artikel 8

Elk werkend lid is vrij op gelijk welk tijdstip uit de vereniging te treden. Het ontslag moet bij aangetekende brief aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

De Raad van Bestuur beschouwt als ontslagnemend het werkend lid dat niet langer de

lidmaatschapsbildrage betaalt, nadat het hiertoe door de Raad van Bestuur per aangetekend schrijven is aangemaand. De Raad van Bestuur beschouwt als ontslagnemend het werkend lid dat stelselmatig zou nalaten deel te nemen aan werkzaamheden van de vereniging. De afgevaardigde van het werkend lid, die de rechtspersoon die hij/zij vertegenwoordigt verlaat, wordt van rechtswege als niet langer gemandateerd beschouwd.

Artikel 9

Geen enkel (werkend) lid kan rechten doen gelden op het maatschappelijk bezit of op de gestorte bijdragen.

HOOFSTUK III - Algemene Vergadering

Artikel 10

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden, individueel of vertegenwoordigd, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter, of het oudste aanwezig lid van de Raad van Bestuur.

.,

lt " "

à t

MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een werkend lid kan zich door een ander stemgerechtigd lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door het verlenen van een schriftelijke volmacht. Elk werkend lid kan op de Algemene Vergadering drager zijn van slechts één volmacht.

Artikel 11

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten

-het bepalen van het aantal bestuurders, alsook ze te benoemen en te ontslaan

-het goedkeuren van begrotingen en rekeningen en het kwijting geven aan de bestuurders en de

comissarissen

-het uitsluiten van werkende leden

-het aanduiden en ontslaan van de commissaris(sen) en het bepalen van de bezoldiging indien die wordt

toegekend

-het vrijwillig ontbinden van de vereniging

-het omzetten van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

Artikel 12

De Algemene Vergadering wordt door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, indien deze in de onmogelijkheid verkeert, door de ondervoorzitter bijeengeroepen, telkens als het doel van de vereniging dit vereist.

Zij moet ten minste eenmaal per jaar voor 1 maart worden samengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het lopende jaar.

Voor de éérste maal echter de laatste zondag der maand maart negentienhonderdvierenzeventig,

De raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen wanneer een vijfde van de werkende leden daarom verzoekt. De oproeping voor de Algemene Vergadering, die ook de agenda bevat, wordt verstuurd per e-mail 8 dagen voor de vergadering. De leden die niet over een e-mail beschikken zullen per brief worden uitgenodigd eveneens 8 dagen voor-de vergadering.

Artikel 13

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en de vertegenwoordigde stemmen, behalve in volgende gevallen

-bij statutenwijziging, 2/3 aanwezigheid of vertegenwoordiging en 2/3 meerderheid

-wijziging doelstellingen: 2/3 aanwezigheid en 4/5 meerderheid

-uitsluiting werkende leden (2/3 meerderheid)

-vrijwillige ontbinding: 2/3 aanwezigheid en 4/5 meerderheid

-omzetting naar een genootschap met sociaal oogmerk:- 2/3 aanwezigheid en 4/5 meerderheid, beslissing

voorbereid door de Raad van Bestuur.

Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitten

Indien minstens de helft der aanwezige of vertegenwoordige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

De Algmene Vergadering kan slechts rechtsgeldig beslissen indien de helft van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit niet het geval is, dient binnen de vijftien dagen een nieuwe Algemene Vergadering te worden samengeroepen die rechtsgeldig kan beslissen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Over de uitsluiting van een werkend lid wordt beslist met tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Artikel 14

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden ter kennis gebracht van de werkende leden bij gewone brief. Deze beslissingen worden genotuleerd in een bijzonder register dat op de maatschappelijke zetel van de vereniging wordt bewaard.

Belanghebbenden die geen werkend lid zijn van de vereniging kunnen hiervan inzage krijgen op de maatschappelijke zetel na toelating van de voorzitter of, bij diens afwezigheid, van de ondervoorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2:2

HOOFDSTUK IV - Raad van Bestuur

Artikel 15

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die minstens 9 leden telt.

Alleen werkende leden kunnen tot bestuurder bevorderd worden, bestuurders blijven werkend lid en worden aangesteld door de algemene vergadering.

Het mandaat van bestuurder vangt aan bij het einde van de algemene vergadering waarin de bestuurders benoemd worden en eindigt na zes jaar met de algemene vergadering waarin zij vervangen worden door overlijden, ontslagneming of afstelling.

Om de drie jaar wordt de helft van de Raad van Bestuur, zijnde zes bestuurders vervangen.

Voor de eerste maal worden door loting de eerste drie uittredende bestuurders wier mandaat op de laatste

zondag der maand januari 1977 eindigt, aangeduid.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar, uittredende ontslagnemende of afgestelde bestuurders kunnen werkend lid blijven.

Iedere bestuurder, aangewezen om een vacature in te vullen die is ontstaan in de bop van een mandaat, wordt slechts benoemd voor de voltooiing van dit mandaat.

Het mandaat van bestuurder wordt kosteloos waargenomen. Wel kant de Raad van Bestuur de terugbetaling bevelen van sommige kosten die door de werkende leden en de béstuurders van de vereniging worden gedragen en voortspruiten uit hun samenwerking aan de vereniging.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris.

De voorzitter, of bij diens afwezigheid de ondervoorzitter roept de Raad schriftelijk bijeen en zit de vergadering voor. Ingeval van afwezigheid of ontslagneming van voorzitter en ondervoorzitter neemt de oudste bestuurder het ambt van voorzitter waar.

De Raad van Bestuur kan slechts beslissen indien de meerderheid van tie bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd

De Raad van Bestuur vergadert ten minste zesmaal per jaar in gewone vergadering en in buitengewone vergadering of bijeenroeping door de voorzitter of bij ontstentenis van deze laatste, door twee bestuurders. Met uitsluiting van gevallen van hoogdringendheid geschiedt de bijeenroeping ten minste drie dagen op voorhand.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden ter kennis gebracht van de bestuurders per e-mail. De leden die niet over een e-mail beschikken zullen per brief worden ingelicht.

Deze beslissingen worden genotuleerd in een bijzonder register dat op de maatschappelijke zetel van de vereniging wordt bewaard en worden door ten minste 6 bestuurders ondertekend.;.-:

Belanghebbenden die geen werkend lid zijn van de vereniging kunnen hiervàn inzage krijgen na toelating van de voorzitter of, bij diens afwezigheid, van de ondervoorzitter.

e

Artikel 16

De bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenisseri " van de vereniging. Hun verantwoordelijkheid beperkt zich tot de uitoefening van het ontvangen mandaat.

Artikel 17

De Raad van Bestuur stelt het organigram en het reglement van inwendige orde op.De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden uitgezonderd voor deze die aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

De handelingen die de vereniging verbinden moeten gezamenlijk worden ondertekend door twee bestuurders van wie een van de twee verplichtend de voorzitter moet zijn of, bij diens afwezigheid, de ondervoorzitter.

" MOD 2.2

% "

lé 3

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid van bepaalde handelingen en taken overdragen aan een bestuurder of zelf aan een ander persoon die al dan niet werkend lid is van de vereniging. Bij bezoldigde aanstelling van derden, stelt de Raad van Bestuur de bezoldiging vast,

De Raad van Bestuur aanvaardt giften, legaten en zendingen.

HOOFDSTUK V - Begroting en rekeningen

Artikel 18

Het dienstjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

In afwijking loopt het eerste boekjaar van de stichtingsdatum tot 31 december,

Op het einde van het boekjaar worden door de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar afgesloten en ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering

Jaarlijks stelt de Raad van Bestuur een begroting op die wordt voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

HOOFDSTUK VI - Ontbinding en vereffening

Artikel 19

De vereniging mag ten allen tijde ontbonden worden door de Algemene Vergadering bij viervijfde meerderheid,

In geval van beslissing tot ontbinding benoemt de Algemene Vergadering tegelijkertijd vereffenaars, waaronder één bestuurder en bepaalt hun bevoegdheden.

In geval van ontbinding wordt het overblijvende actief, na het vereffenpn van de schulden en de aanzuivering van de lasten overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel, aangeduid door de Algemene Vergadering.

Artikel 20

Voor alles wat in de statuten of het huishoudelijk reglement niet uitdrukkelijk is" geregeld, blillit de wet van 27 juni 1921 toepasselijk,

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Luik B - Vervolg

' Tevens wordt beslist in de Algemene vergadering dd 15/02/2014 om haï'ontslag te ainV-aii-dan" Van

MARCELIS Liliane wonende standonkfaan 90-92 te 2610 wilrijk en dit met ingang vanaf heden, haar ontslag

wordt niet vervangen. ontslag als bestuurder

Na deze wijzigingen ziet de Raad van Bestuur er als volgt uit:

De Maegth Daniel, J. De Grooflaan 9 b6 te 2620 Hemiksem

De Nollin Vera, Molenweg 29/2002 te 2930 Brasschaat Penningmeester Goovaerts Rite, Zandhovensteenweg 74 te 2520 Oeiegem

Han-e Hendrik, Wapenhaghestraat 16 te 2600 Berchem Voorzitter

Hérin Alberte, Wapenhaghestraat 16 te 2600 Berchem

Mutsaars Paul, Putsesteenweg 161 te 2920 Kalmthout

Panis Peter, Voshollei 2 te 2950 Kapellen

Swaenen Marcel, De Borrekenslei 129 b1L te 2930 Brasschaat Ondervoorzitter

Hellebroeck Erna, Broekstraat 12 te 2110 VVijnegem Secretaris

Hofmans Ghilaine, Groene swaenlaan 36 te 2940 Stabroek

Landtmeters Thierry, Kruizenmuntlaan 13 te 2520 Broechem

Dhr. Harre Hendrik

Voorzitter

Dhr, Swaenen Marcel

Ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

# Voor-

- behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/03/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbier

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111138111011111

Ondememings¬ ir : 0413.988.080

Benaming

(voluit) : ACADEMIE VOOR MINERALOGIE

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : F, de L'arbrelaan 12 te 2170 Merksem

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering dd 16/02/2013 besliste met éénparigheid van stemmen om volgende personen te benoemen als bestuurders en dit met ingang vanaf heden, Dhr Hofmans Ghilaine wonende in de Groene Swaenlaan 36 te 2940 Stabroek en Dhr. Landtmeters Thierry wonende in de Kruizemunt-laan 13 te 2520 Broechem.

Na de wijziging ziet de Raad van Bestuur er als volgt uit:

RECHTBANK

KOOPHANDEL

1 8 MAART 2C3

ANTWerRÏPEN

De Maeght Daniel, J. De Grooflaan 9 b6 te 2620 Hemiksem De Noflin Vera, Molenweg 29 b9 te 2930 Brasschaat Goovaerts Rita, Zandhovensteenweg 74 te 2520 Oelegem Harre Hendrik, Wapenhaghestraat 16 te 2600 Berchem Hérin Alberte, Wapenhaghestraat 16 te 2600 Berchem Marcelis Liliane, Standonklaan 90-92 te 2610 Witrijk Mutsaars Paul, Putsesteenweg 161 te 2920 Kalmthout Panis Peter, Voshoflei 2 te 2950 Kapellen

Swaenen Marcel, De Borrekenslei 129 1 I te 2930 Brasschaat Hellebroeck Erna, Broekstraat 12 te 2110 Wijnegem Hofmans Ghïlaine, Groene swaenlaan 36 te 2940 Stabroek Landtmeters Thierry, Kruizenmuntiaan 13 te 2520 Broechem

Penningmeester

Voorzitter

Ondervoorzitter



Dhr, Harre Hendrik

Voorzitter

Dhr. Swaenen Marcel

Ondervoorzitter

Op de laatste blz, van t-ra¬ k B vermelden : Recto Naam en hoedanigherd van de rnsrrumenterende notare, rietzr; van de persoio)n(eni bevoegd aa veresiaccang stichung of osganrsrr1e ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso Naamen handter;erdng,

06/06/2012
ÿþ MQD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK

KOOPHANDEL

25 MEI 2012

ANTWerneEN

*iaioiaoa"

V beh

aa

13e1 Stad

Ondernemingsnr : 0413.988.080

Benaming

(voluit) : ACADEMIE VOOR MINERALOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : F. de l'arbrelaan 12 te 2170 Merksein

Onderwerp akte : Wijziging statuten - Wijziging Raad van Bestuur

De Statutaire Algemene Vergadering dd 18/02/2012 heeft beslist om het aantal leden van de Raad van Bestuur terug te brengen tot een minimum van 9.

De Algemene Vergadering dd 22/03/2012 besliste niet éénparigheld van stemmen om het ontslag te aanvaarden van Dhr Neyrinck Guido, wonende in de Amazonelaan 5 te 2980 Zoersel en van Dhr. Marcelis Jozef, wonende in ste Standonklaan 90-92 te 2610 Wilrijk en dit met ingang vanaf 22/03/2012. Hun ontslag wordt niet vervangen.

Na deze wijzigingen zie de Raad van Bestuur er ais volgt uit:

De Maegth Daniel, J. De Grooflaan 9 b6 te 2620 Hemiksem De Nolin Vera, Molenweg 29 b9 te 2930 Brasschaat Goovaerts Rita, Zandhovensteenweg 74 te 2520 Oelegem Harre Hendrik, Wapenhaghestraat 16 te 2600 Berchem Hérin Alberta, Wapenhaghestraat 16 te 2600 Berchem Marcelis Liliane, Standonkiaan 90-92 te 2610 Wilrijk Mutsaars Paul, Putsesteenweg 161 te 2920 Kalmthout l'anis Peter, Voshollei 2 te 2950 Kapellen

Swaenen Marcel, Hoge kaart 73 te 2930 Brasschaat Hellebroeck Ema, Broekstraat 12 te 2110 Wijnegem

Dhr. Harre Hendrik

Voorzitter

Dhr. Swaenen Marcel

Ondervoorzitter

Penningmeester Voorzitter

Ondervoorzitter Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ACADEMIE VOOR MINERALOGIE, AFGEKORT : ACAM

Adresse
FR. DE L'ARBRELAAN 12 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande