ACARAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACARAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.390.652

Publication

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 24.07.2012 12329-0284-010
13/01/2011
ÿþOndernemingsnr :

Benaming :

(voluit): ACARAS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : B-2350 Vosselaar, Renier Sniederspad 37

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Het blijkt uit een akte verleden voor Philippe VERLINDEN, geassocieerd notaris, te Rijkevorsel op 29 } december 2010, neergelegd ter registratie, dat 1. De heer VAN MEERBERGEN Wim, geboren te Zoersel op vierentwintig januari negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.01.24 319-11, identiteitskaart 1 nummer 590-5680820-41, ongehuwd en verklarend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2350 Vosselaar, Renier Sniederspad, 37 en 2. De heer VAN MEERBERGEN Gerd, geboren te Zoersel op dertig november negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.11.30 353-61, identiteitskaart nummer 591-0024819-89, echtgenoot van Mevrouw Verheyen Karen, wonende te 2980 Zoersel, De Reiger 27,

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met de benaming "ACARAS" werd opgericht, Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (I/I00') van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kaptiaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00)! volledig geplaatst is. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer VAN MEERBERGEN Wim, voornoemd, titularis van negenennegentig (99) aandelen

2. De heer VAN MEERBERGEN Gerd, voornoemd, titularis van één (1) aandelen Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

Zetel

De zetel is gevestigd te 2350 Vosselaar, Renier Sniederspad 37. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s). Doel I De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :I De vennootschap heeft als doel:

- Engineering-, design- en adviesbureau in de ruimste zin van het woord geïnterpreteerd.

1- Het vervaardigen van metalen constructiewerken en alle laswerken.

I

- De vervaardiging van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden.

É - De vervaardiging en montage van gesmede werkstukken voor de bouw.

L _ De vervaardi jng van met een matrijs geperste werkstukken van non-ferro metaal voor rekenin&van derden___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbia

" 11006815*

taMk

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch S - - blad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de=GR E E R G E L E G D

0 3 JAN. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

48.SL.390. 6'1~

VogJ- Luik B - vervolg

behouden - Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal: algemene metaalbewerking. - Handel, aankoop, verkoop, in- en uitvoer, in het groot en in het klein van alle fietsen, rijwielen, bromfietsen, snorfietsen, scooters, hometrainers en gelijkaardig, voor eigen rekening en voor rekening van derden. Handel, aankoop, verkoop, in- en uitvoer, in het groot en in het klein van alle onderdelen, materialen, aanverwante producten en/of nevenproducten die tot de materie behoren van fietsen, rijwielen, bromfietsen, snorfietsen, scooters, hometrainers en gelijkaardig, voor eigen rekening en voor rekening van derden. Alle herstellingen, behandelingen, laswerken en montagewerken die tot de materie behoren van fietsen, rijwielen, bromfietsen, snorfietsen, scooters, hometrainers en gelijkaardig, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

aan flet Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn inzake, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Hiervoor mag zij bijhuizen opstarten zowel in binnen- als in het buitenland.

rWgisili Staatsblad De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar vermogen beleggen in roerende en onroerende goederen, zelfs indien deze geen rechtstreeks verband houden met voormelde doelomschrijving. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die zegoed vindt.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Î Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheden

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur j van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt. Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere personen. De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Controle

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de E vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge





































Voce-`Sehouden aan liet } Luik B - vervolg

Staatsbfaq

rHet boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Verdeling

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor !uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Verdeling bis vereffening.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elke aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boeklaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn. De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlij den van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter I griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door dei vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. SLOTBEPALINGEN

- De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer VAN MEERBERGEN Wim, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, KT&G, Accountants en Belastingconsulenten, te 2240 Zandhoven, Hallebaan 48, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

























































VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie inhoudende de statuten.









27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0199-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.06.2016, NGL 30.08.2016 16533-0413-010

Coordonnées
ACARAS

Adresse
RENIER SNIEDERSPAD 37 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande