ACCESS KING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCESS KING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.621.533

Publication

03/08/2012
ÿþMod Word 11,1

M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 1I llU 1111 I11 I

*12137072*

bel BE

Sta

Neergelegd fer griffie von de Rechtba vrrn Kooplrcndel te An;' .'epGrr_ ûï,

Griffie 2 5 .11111 21112

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ACCESS KING

(verkort) :

o847.â21 .533

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jozefstraat 58 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Michel Robeyns te Antwerpen op 23 juli 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat 1) de heer SAFERN Aryeh Leibish, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlel 138, en 2) de heer ZIMMER Salomon, wonende te 2018 Antwerpen, Sint-Jozefstraat 58, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "ACCESS KING", met zetel te 2018 Antwerpen, Sint-Jozefstraat 58.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen: - groot-en kleinhandel, import en export, van elektronische en elektrische toestellen en apparaten van welke aard en voor welke toepassing ook; - de aan- en verkoop in binnen- en buitenland van hardware, software, computersystemen, en alle aanverwante producten en toestellen, inbegrepen alle toekomstige ontwikkelingen op dit gebied; - verkoop via internet van deze artikelen, internetboetiek, online shop; - niet gespecialiseerde handelsbemiddeling. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedst mogelijke zin uitgelegd te worden. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken, en dit zowel wat betreft commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. Zij kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel. Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, directeur waarnemen in vennootschappen met zowel een verschillend als een gelijkaardig of aanverwant doel. In geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. Het mandaat van de gewone zaakvoerders is herroepbaar bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. Indien er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Villagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

i



Voor-' zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het'

behouden aan het Belgisch doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

Staatsblad als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap is onbezoldigd zolang de algemene vergadering niet anders bepaald. Indien het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen het bedrag van de vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand juni om vijftien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven

naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moeten de zaakvoerders een buitengewone algemene vergadering

bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerders en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De vennootschap kan op elk moment ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijziging van de statuten. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerders in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te vordoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na hersterling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten in verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zef worden gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend veertien. Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Worden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: voornoemde heren SAFERN Aryeh en ZIMMER Salomon, die verklaren deze benoeming te aanvaarden na verklaard te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die hen zou beletten dit mandaat te aanvaarden. Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit ogenblik geen commissaris te benoemen.

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen noodzakelijk voor de aanvraag, de wijziging en in het algemeen alles betrekking hebbende op het aanvragen van het ondernemingsnummer en de aanvraag en het activeren van het BTW nummer en meer bepaald om aile noodzakelijke handelingen te stellen desbetreffende langs een erkend ondernemingsloket of rechtstreeks met de administraties, wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Boekhoudkantoor Paul Vleugels' te 2200 Herentals, Bovenrij 76, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Paul Vleugels, met recht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel Robeyns

Tegelijk neergelegd ter griffie: afschrift van de oprichtingsakte en vijf voor echt verklaarde kopieën.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACCESS KING

Adresse
SINT-JOZEFSTRAAT 58 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande