ACCOUNTANTSKANTOOR VINOELST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR VINOELST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.699.791

Publication

07/07/2014
ÿþ Mod Word t1.1



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 26 JUI 2014

Griffie

IIII 0111M IIII III

*14130578*

II

UI

Ondernemingsnr : 0883.699.791

Benaming

(voluit) Accountantskantoor Vinoelst

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2930 Brasschaat, Donkseinde 40

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - CONVERSIE AANDELEN ZONDER STEMRECHT BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER

UITTREKSEL AFGELEVERD VÔÔR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1 op 20 juni 2014, blijkt hetgeen volgt:

Werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VINOELST", gevestigd te 2930 Brasschaat, Donkseinde 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondememingsnum mer 0883.699.791, die beslist heeft:

1) om over te gaan tot conversie van één aandeel met stemrecht naar één aandeel zonder stemrecht. De vergadering besluit dat deze conversie van één aandeel met stemrecht naar één aandeel zonder stemrecht plaatsvindt onder de volgende conversievoorwaarden:

-Aantal aandelen dat voor de conversie in aanmerking komt: één (1)

-Ruilverhouding: Conversie van één aandeel met stemrecht voor één aandeel zonder stemrecht;

-Bevoorrecht karakter van de aandelen zonder stemrecht zoals bepaald ln het wetboek van Vennootschappen (preferent dividend, recht op uitkering van het winstoverschot en recht op aandeel in het vereffeningssaldo);

2) Aanbod

De vergadering heeft vastgesteld dat het aanbod tot conversie werd gedaan aan de thans enige vennoot, de heer VINOELST Tom, geboren te Merksem, op 5 augustus 1975, wonende te 2930 Brasschaat, Donkseinde 40, die verklaart uitdrukkelijk te verzaken aan de kennisgeving bij aangetekend schrijven en aan de termijn van één maand tijdens dewelke de conversie kan worden uitgevoerd.

Intekening.

De enige vennoot, de heer VINOELST Tom, voornoemd, is alhier tussengekomen en verklaart uitdrukkelijk in te gaan op hoger gemelde conversie van één aandeel met stemrecht naar één aandeel zonder stemrecht volgens de hierboven uiteengezette conversievoorwaarden en met onmiddellijke ingang.

De vergadering stelt vast dat dientengevolge werd overgegaan tot de conversie van één aandeel met stemrecht in één aandeel zonder stemrecht,

3) de statuten aan te passen aan de bepalingen en voorwaarden die gelden voor aandelen zonder

stemrecht.

De vergadering besluit de artikelen 5,9, 10 en 11 van de statuten aan te passen ais volgt:

- Aanpassing van artikel 5 als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00 ¬ ), Het kapitaal is

verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan negenennegentig

aandelen (99) met stemrecht en één (1) aandeel zonder stemrecht. De aandelen zonder stemrecht mogen niet

meer dan één derde van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen,"

Aanvulling van artikel 9 met volgende bepalingen:

"Het stemrecht komt toe aan de aandelen met stemrecht.

De aandelen zonder stemrecht hebben recht om deel te nemen aan de algemene vergadering, zonder dat

zij stemgerechtigd zijn.

De aandelen zonder stemrecht zijn stemgerechtigd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Indien niet werd voldaan aan de voorwaarden zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen, m.n. wat betreft de maximale vertegenwoordiging in het kapitaal;

- In de gevallen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en indien de algemene vergadering besluiten neemt die van aard zijn de rechten van de aandelen zonder stemrecht te wijzigen of af te schaffen ofwel maatregelen neemt waardoor hen vermogensrechtelijke voordelen worden ontnomen die hen krachtens de wet of onderhavige statuten worden toegekend."

- Aanvulling van artikel 10 met volgende bepalingen:

"Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering.

. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de winst wordt uitgekeerd als dividend aan de aandeelhouders. Zonder inbreuk te plegen op de rechten van houders van aandelen zonder stemrecht, is de algemene vergadering bevoegd om te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of overgedragen naar het volgend boekjaar.

In het geval er wordt besloten tot uitkering van de winst hebben de houders van aandelen zonder stemrecht recht op een preferent dividend. Zij hebben daarenboven recht op hun deel ln de uitkering van het winstoverschot zonder dat dit lager mag zijn dan de uitkering van het winstoverschot dat aan de houders van aandelen met stemrecht toekomt."

- Aanvulling van artikel 11 met volgende bepalingen:

"Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandenlen en met dien verstande dat de houders van aandelen zonder stemrecht bevoorrecht zijn op de terugbetaling van hun kapitaalinbreng en recht hebben in de uitkering van het na vereffening overblijvende saldo in dezelfde mate als de houders van aandelen met stemrecht".

4) met onmiddellijke ingang te benoemen tot bijkomend zaakvoerder:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DVH BOEKHOUDING  FISCALITEIT, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Molenstraat 86 bus 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0830.992.466, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger: de heer VAN HOVE Dirk Joseph Petronella, geboren te Beveren op 18 september 1973 (Rijksregisternummer 73.09.18-165.18), wonende te 2018 Antwerpen, Molenstraat 86 bus 21.

Die heeft verklaard zijn benoeming te aanvaarden,

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan de Accountantskantoor Vinoelst, te 2930 Brasschaat, Donksheide 40, teneinde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en aile andere overheidsinstanties, zowel voor heden als in de toekomst, aile formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd, 20 juni 2014.3,-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2014
ÿþMod Ward 11.1

kle

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ikerepelegd ter griffie van de Mie wu Koophandel te AlMliwer

3 0 JAN. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0883.699.791

Benaming

(voluit) : ACCOUNTANTSKANTOOR VINOELST

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Donkseinde 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1, op 23 december 2013, geregistreerd twee bladen twee renvooien te Antwerpen, 5de kantoor der registratie op 3 januari 2014, boek 211 blad 28 vak 17, ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), getekend: de wn. ea. inspecteur R. Wechuysen, blijkt dat werd gehouden:

de buitengewone algemene vergadering gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VINOELST", gevestigd te 2930 Brasschaat, Donkseinde 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0883.699.791, die :

1) het besluit van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 11 december 2013 tot uitkering van tussentijdse dividenden die hun oorsprong vinden in de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering (art 537,1e lid WIB92), bevestigd heeft.

2) het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van TWEEHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (225.000,00 ¬ ) verhoogd heeft om het te brengen van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (25.000,00 ¬ ) op TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00 ¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3) op deze aandelen heeft ingetekend in geld voor een totaal bedrag van TWEEHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (225.000,00 ¬ ), onmiddellijk volgestort.

Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij TWEEHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (225.000,00 ¬ ) geboekt op een speciale rekening bij KBC Bank.

4) die artikel 5 van de statuten als volgt heeft gewijzigid

"Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00¬ ) en is verdeeld in

HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan de Accountantskantoor Vinoelst, te

2000 Antwerpen, Bergstraat 8-10, teneinde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten,

directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, zowel voor heden als in de toekomst,

alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 23/12/2013, alsook de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 12.11.2013 13659-0055-016
04/09/2012
ÿþ Mec' POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter giiiie van de Rechtbank van Koopti and& te Ant,: eí pen, op

Griffie 2 4 Alle 7i1V

" 121499 96

Vo beho aan Belg Staat:

Ondernemingsnr : 0883.699.791

Benaming (voluil) Accountantskantoor Vinoelst

(verkort) :

Rechtsvorm : Burg. Venn. ovv besloten venn. met beperkte aansprakelijkheid

Zetel _ De Beukelaerlaan 33 2180 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen, akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2930 Brasschaat - Donkseinde 40 en dit vanaf 15.08.2012.

Tom Vinoelst

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumènterende notaris, hetzij ven de pèrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0883.699.791

Benaming (voluit) : Accountantskantoor Vinoelst

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met beperkte

Zetel : aansuonr akeae u - 2930 Brasschaat

on sein e

(volledig adres)

Onderwert3(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Het College van Zaakvoerders beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 29/01/2015 naar 2000 Antwerpen - Pourbusstraat 15.

Vinoelkt Tom

Zaakvoerder

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

150 6 78*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 FEB, 2015

afdeling,Arverpen

tin-1P

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 04.08.2011 11382-0282-016
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 15.10.2010 10580-0578-015
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 23.10.2009 09833-0047-014
06/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 30.09.2008 08765-0087-014

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR VINOELST

Adresse
DONKSEINDE 40 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande