ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.744.966

Publication

22/08/2012
ÿþy

f

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Aniwerpen, op

Griffie 1 0 AH. 2012

Ondernemingsnr : BE0426.744.966

Benaming (voluit):Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Joe Englishstraat 61

.: 2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte:

FUSEE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

I,

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsefe) op eenendertig juli tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden.

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering heeft beslist: il De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten ardus dat op de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van j een CVBA Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulten, met zetel te. Antwerpen, Thonetlaan 110, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen; redhtspersonenregister nummer 045 1.657.041, het gehele vermogen van de', overgenomen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA; li Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als; gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde; fusievoorstel.

De vergaderingen aanvaarden tevens het ontslag van de zaakvoerder van de ii overgenomen vennootschap.

i Er wordt beslist hem kwijting te verfenen voor het door hem gevoerde beleid.

Er wordt beslist in de overnemende vennootschap geen nieuwe bestuurder aan tel stellen.

MQ OR ONTLEDEND Ur1TREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel! te Antwerpen: expeditie akte.



Op de laatste blz. en Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(IIIIII!!!!EII!!1

26/06/2012
ÿþr

Mod Woel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaiizss~

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

15 JUNI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0426.744.966

Benaming

(voluit) : Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk

Zetel : Joe Englishstraat 61 , 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel ivm de geruisloze fusie van

FUSIEVOORSTEL in verband met DE GERUISLOZE FUSIE

VAN

MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Antwerpen

ondernemingsnummer 451.657.041

met maatschappelijke zetel te

2050 Antwerpen  Thonetlaan 110

MET

ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Antwerpen

ondernemingsnummer 426.744.966

met maatschappelijke zetel te

2140 Borgerhout - Joe Englishstraat 61

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen

FUSIEVOORSTEL in verband met GERUISLOZE FUSIE

Bij toepassing van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen

De bestuursorganen van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA en Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen burg. BVBA hebben beslist het onderhavig - overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen opgestelde - fusievoorstel voor te leggen aan hun Algemene Vergaderingen. Dit voorstel strekt ertoe een GERUISLOZE FUSIE door te voeren waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en verplichtingen van Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen burg. BVBA worden overgenomen door Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagenlii iiet Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

I. VERMELDINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 W. VENN.

1.Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

a)Identiteit van de overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen  Thonetlaan 110.

Verder ook aangeduid als "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP"

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam VERSCHELDEN & C°, ACCOUNTANTS blijkens akte verleden voor notaris Paul Flies te Hamme op 17 januari 1994, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 februari 1994 onder nummer 940201-2.

De statuten werden de eerste maal gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door voornoemde notaris Flies van de Buitengewone Algemene Vergadering van 20 oktober 1998, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 november 1998 onder het nummer 981114-28, waarbij de maatschappelijke benaming van de vennootschap werd gewijzigd naar VERSCHELDEN & PARTNERS, ACCOUNTANTS, waarbij de nominale waarde van de aandelen werd afgeschaft en waarbij de regels in verband met de bevoegdheden van de zaakvoerders en de uittreding van vennoten werden gewijzigd.

De statuten werden vervolgens gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris François de Clippel fe Dendermonde, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 29 september 1999, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 oktober 1999 onder het nummer 991028-107, waarbij het kapitaal werd verhoogd zonder uitgifte van nieuwe aandelen, waarbij het kapitaal werd omgezet in Euro, waarbij de aandelen werden opgedeeld in verschillende categorieën, waarbij het doel van de vennootschap werd gewijzigd, waarbij de vennootschap werd omgevormd naar een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en waarbij de naam van de vennootschap werd gewijzigd naar VERSCHELDEN & PARTNERS, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN,

De statuten werden nogmaals gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris Files te Hamme, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 1 februari 2002, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 februari 2002 onder het nummer 20020223-490, waarbij de naam van de vennootschap werd gewijzigd naar VERSCHELDEN ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN.

De statuten werden vervolgens gewijzigd volgens verslagsohrift opgemaakt door voornoemde notaris Files, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 17 maart 2008, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 april 2008 onder het nummer 08054049, waarbij de mogelijkheid werd voorzien van opsplitsing van de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom en waarbij de toelatingsvoorwaarden voor de vennoten werden gewijzigd.

De statuten werden voorts gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door voornoemde notaris Files van de Buitengewone Algemene Vergadering van 28 april 2008, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 mei 2008 onder het nummer 08074630, waarbij de aard van het kapitaal en de categorieën van de aandelen en de hiermee verbonden regels in de statuten werden gewijzigd, en waarbij de regels in verband met de samenstelling en bevoegdheden van het bestuur werden gewijzigd.

De statuten werden gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris Dirk Stoop te Antwerpen, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 9 Januari 2009, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 oktober 2002 onder het nummer 02127950, waarbij de vennootschap is overgegaan tot een fusie door overname van Verschelden Accountants en Belastingconsulenten Oudenaarde Burg, CVBA, Moore Stephens Verschelden, Accountants en Belastingconsulenten Burg, CVBA en Fidias Burg. BVBA.

De statuten werden gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door voomoemde notaris Stoop, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 6 februari 2009, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 maart 2009 onder het nummer 09046035, waarbij onder meer de maatschappelijke benaming van de vennootschap werd gewijzigd naar de huidige benaming.

De statuten werden gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris Dirk Stcop te Antwerpen, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 23 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad per 16 februari 2011 onder nummer 0025811, waarbij aandelen werden gesplitst en de categorieën van aandelen en de daarmee verbonden rechten werden gewijzigd.

r



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris Dirk Stoop te Antwerpen, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 24 maart 2011, gepubliceerd in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 april daarna onder het nummer 0057956, waarbij de vennootschap is overgegaan tot een fusie door overname van de burgerlijke BVBA BOFISKA, met maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade, Molenkouterstraat 75.

De statuten werden voor het laatste gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris Meester Peter Van Melkebeke, geassocieerd notaris van "Berquin Notarissen" burg. CVBA met tussenkomst van notaris Bert Haeck, notaris te Beveren-Waas (Melsele) tijden de Buitengewone algemeen vergadering van 28 juni 2011, waarbij de nominale waarde werd afgeschaft, aandelen werden gesplitst, het doel werd gewijzigd en de statuten werden aangepast.

Het doel van de vennootschap luidt overeenkomstig de statuten als volgt:

"ARTIKEL 2; DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Acoountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verpliohtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten;

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is entof die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit Is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die kraohtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen. De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van a000untant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen In hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle Leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het lnstituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

De Raad van Bestuur bestaat uit 3 leden met name:

-Dhr. Frans Verscheiden (gedelegeerd bestuurder)

-Dhr. Peter Verscheiden (gedelegeerd bestuurder)

-Dhr. Bart Verschelden (bestuurder)

b) Identiteit van de over te nemen vennootschap

De vennootschap naar Belgisch recht ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN burg. BVBA, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0426.744.966, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 61.

Verder ook aangeduid als "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP"

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Tony De Schryver, notaris met standplaats te Antwerpen, op 16 januari 1985, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 februari 1985 onder het nummer 196502051069, als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de maatschappelijke benaming Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd onder meer bij beslissing van Buitengewone Algemene Vergadering op 27 maart 2009 gehouden voor Notaris René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 april 2009 onder het nummer 09058254, waarbij het doel van de vennootschap werd uitgebreid.

De statuten werden voor het laatste gewijzigd bij beslissing van de Buitengewone algemene vergadering van 29 juni 2011, mits akte verleden voor notaris Anton Van Bael, notaris te Antwerpen, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad per 26 juli 2011 onder nummer 0114469, waarbij een partiële splitsing van de vennootschap werd doorgevoerd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 18.600,00 Euro en is verdeeld in 250 aandelen op naam met een fractiewaarde van 74,40 Euro. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Alle aandelen van de vennootschap zijn eigendom van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA,

Het doel van de vennootschap luidt:

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondememingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de, nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het bercep van accountant of van belastingconsulent.

De vennootschap mag, In ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen.

Het bestuursorgaan bestaat uit één zaakvoerder met name:

- Patrick Driesen

Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen en de overnemende vennootschap het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in haar mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en legt bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de aandeelhouders.

De fusie zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen m.b.t, de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen met betrekking tot de gelijkgestelde verrichtingen.

Onder "fusie", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting" zoals gedefinieerd door artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, met name de

3 j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de Algemene Vergadering verbonden is.

Samenvattend Kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen venncotschap ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN burg. BVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, wordt overgenomen ten gevolge van de fusie, docr MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN burg. CVBA.

2.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennoctschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 januari 2012,

3.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen,

Er zijn geen rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen (gezien deze ontbreken)

4,Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen,

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

IL BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1. Samenstelling van het aan de overnemende vennootschap over te dragen vermogen

De samenstelling van het vermogen van de OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP blijkt uit de jaarrekening van de vennootschap over het boekjaar 2011.

2. Wijziging van de statuten van de ovememende vennootschap

In geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, zal aan de statuten van de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP geen wijziging worden aangebracht.

3. Kosten van de fusieverrichting

Bij de goedkeuring van het fusievoorstel zullen de kosten van de fusieverrichting worden gedragen door de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP. In geval van niet goedkeuring van het voorstel zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten.

4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbonden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

5, Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van de OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP en van de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, voorzien bij artikelen 693 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen,

Onderhavige tekst werd opgesteld op 12 maart 2012 om 09.00 uur, te Brussel, in 2 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikelen 693 e.v. van het Wetboek van vennootschappen.

ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN burg. BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Dhr. Patrick Driesen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

A

16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.03.2012, NGL 13.03.2012 12060-0365-016
26/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

E

*11116669+

~P,ii"la ,~r~,`i

.. de f4tec~t~eir~

van Noopttrndel te Antwerpen, op

131U11 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0426.744.966

BonEmüetg

(voluit) : Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen

Rechtsvorm : J V 13 V 13 P

Zetel : Joe Englishstraat 61 - 2140 Borgerhout

Onderv s p : splitsing - kapitaalvermindering - kapitaalverhoging - oprichting bvba Patrick Driesen.

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Anton Van Bael te Antwerpen op negenentwintig juni tweeduizend en elf, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Joe Englishstraat 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0426.744.966. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Tony De Schrijver te Borgerhout op zestien januari negentienhonderd vijfentachtig, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 850205-69, en waarvan de statuten laatst gewijzigd werden blijkens proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris René Van den Kieboom te Antwerpen op zevenentwintig maart tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20090422-0058254.

De vergadering besliste met unanimteit wat volgt :

De vergadering heeft als agenda :

a)Lezing en onderzoek van de volgende stukken en verslagen, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen :

 splitsingsvoorstel opgesteld op datum van 28 april 2011

- vaststelling van vrijstelling overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van de verslagen door het bestuursorgaan en de commissaris, de bedrijfsrevisor of de accountant zoals vereist door artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de verplichtingen voorzien door artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 749, lid 1 en 2 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt dienaangaande : "De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 745, 746 en 748 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

b)Besluit tot splitsing overeenkomstig het splitsingsvoorstel, door oprichting van een nieuwe vennootschap, namelijk de op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Patrick Driesen waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2590 Berlaar, Daalstraat 40, echter met voortbestaan van de huidige vennootschap in toepassing van artikels 677, 743 en 744 Wetboek van vennootschappen.

c)Oprichting van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Patrick Driesen. d)Bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

De comparanten verklaren dat :

1.Op achtentwintig april tweeduizend en elf (28/04/2011) een splitsingsvoorstel werd opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap Vlaeymans en Driesen

2.Het splitsingsvoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen neergelegd op negen mei tweeduizend en elf (0910512011)

3.De neerlegging van het splitsingsvoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 2011-05-1910075404

4.Vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden hebben zich geen belangrijke wijzingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

5.Een verslag werd opgemaakt op achtentwintig juni tweeduizend en elf voor de op te richten vennootschap met betrekking tot de inbrengen in natura door de heer Nikolas Vandelanotte bedrijfsrevisor te Kortrijk overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Besluit tot splitsing

Na onderzoek, neemt de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

De vergadering aanvaardt het aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluit aldus dat volgende bedrijfstak uit het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de oprichting met inbreng van deze activa en passiva, overgaat overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel op de op te richten vennootschap.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer :

a.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt :

 honderd volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap wordt uitgereikt aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, hetzij één aandeel van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Patrick Driesen tegen twéé en een half aandeel van de vennootschap Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen, zonder opleg

b.De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt der directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschappen, wordt bepaald op één januari tweeduizend en elf

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan met betrekking tot de afgesplitste bedrijfstak, komen voor rekening van de op te richten vennootschap vanaf die datum.

c.De datum vanaf welke de aandelen van de op te richten vennootschappen recht geven te delen in de resultaten is bepaald op heden.

d.De aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschap-pen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken,

I11. De overgang van het vermogen van de PARTIEEL gesplitste vennootschap en de oprichting van de nieuwe vennootschap

A. De overgang van het vermogen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het hiervoor omschreven gedeelte van het vermogen van de Burgerlijke Vennootscap welke de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aannam Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen overgaat op de nieuw opgerichte vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Patrick Driesen die thans worden opgericht.

Het vermogen dat ingebracht wordt in de op te richten vennootschap is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor.

Het betreft: het gedeelte van het vermogen dat betrekking heeft op de onroerende goederen (de verder beschreven onroerende goederen en de financiering welke erop betrekking heeft) en de vordering in rekening courant van de zaakvoerder op de te splitsen vennootschap en blijkt in detail uit de splitsingsstaat.

Het netto-actief van de te splitsen vennootschap dat wordt toebedeeld aan de op te richten vennootschap bedraagt tweehonderd zestigduizend negenhonderd negenenvijftig euro en drieëntwintig cent (260.959,23¬ )

Het netto-actief dat in de te splitsen vennootschap blijft bedraagt honderd negenendertigduizend negenhonderd en vier euro en zevenentwintig cent (139.904,27 ¬ )

De overgang van een bedrijfstak, zijnde een deel van het vermogen van de vennootschap op de nieuw opgerichte vennootschap geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel.

Kapitaalvermindering ten gevolge van de beslissing tot partiële splitsing

De vergadering aanvaardt, ingevolge de voorgaande beslissing tot partiële splitsing de vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de de te splitsen vennootschap met twaalfduizend honderd en acht euro en zesenveertig cent (12.108,46 EURO) zodat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00¬ ) op zesduizend vierhonderdéénennegentig euro en vierenvijftig cent (6.491,54 ¬ ) wordt gebracht.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twaalfduizend honderd en acht euro en zesenveertig cent (12.108,46 ¬ ) om het van zesduizend vierhonderdéénennegentig euro en vierenvijftig cent (6.491,54 ¬ ) te brengen op achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 ¬ ) door incorporatie van beschikbare reserves.

De oprichting van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Patrick Driesen.

Bij deze wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, waarin volgend vermogen van de gesplitste vennootschap wordt ingebracht, en waarvan de statuten luiden als verder bepaald: Plaatsing van en storting op het kapitaal

De comparanten verklaren mij notaris dat zij deze vennootschap oprichten met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro het welk deels is samengesteld door een inbreng in natura en deels door een inbreng van beschikbare reserves.

het eigen vermogen door de inbreng zal tweehonderd zestig duizend negenhonderd negenenvijftig euro en drieëntwintig cent (260.959,23) bedragen en is samengesteld als volgt: kapitaal: 12.108,46 euro, wettelijke reserve: 1.210,85 euro en beschikbare reserve: 247.639,92 euro.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zesduizend vierhonderd eenennegentig euro en vierenvijftig cent (6.491,.54¬ ), om het te brengen op achttienduizend zeshonderd euro door het afnemen van een bedrag van zesduizend vierhonderd eenennegentig euro en vierenvijftig cent (6.491,54¬ ) van de beschikbare reserves. Hierna zal het kapitaal: 18.600,00 euro bedragen, de wettelijke reserve: 1.210,85 euro en de beschikbare reserve: 241.148,38 euro

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal van achttien duizend honderd zeshonderd euro volledig geplaatst en volstort is

Worden overgedragen en ingebracht in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Patrick Driesen, door de partieel gesplitste vennootschap: een bedrijfstak van goederen, bestaande uit de activa en passiva verbonden aan de bedrijfstak onroerend goed, zoals omschreven in de bijlagen bij voornoemd splitsingsvoorstel (opgenomen in bijlage 1). De inbreng betreft de bedrijfstak "onroerend goed" bestaande uit: de nagemelde onroerende goederen en de overname van handelsschulden: te weten een wentelkrediet bij KBC bank voor de verwerving van de onroerende goederen aangegaan ten belope van honderd tweeënzestig duizend vijfhonderd euro en de rekening courant passief van de heer Driesen voor honderd duizend euro.

Onroerend goed

I. GEMEENTE KOKSiJDE  tweede afdeling

In residentie "De Zeegeus", gelegen te Dorlodotlaan 5 en Janssenslaan 55, gekend volgens titel en thans ten kadaster sectie G nummer 957/A met een totale oppervlakte van dertien are veertien centiare (13a 14ca):

1. Het appartement genummerd 01/02 gelegen op de eerste verdieping

2. De berging genummerd 8/4 gelegen in de kelderverdieping, welke aan voormeld appartement geaffecteerd wordt.

3. De garage genummerd G/2 gelegen in de kelderverdieping en

ll. STAD ANTWERPEN  district Borgerhout

In een garagecomplex te Antwerpen, district Borgerhout, Joe Englishstraat nummer 59/65, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie A nummer 226/03/P/2 voor een oppervlakte van drieduizend vierhonderd veertig vierkante meter:

De autostaanplaatsen op de dakverdieping nummers veertien, vijftien, zestien, zeventien en achttien.

Eigendomsoorsprong:

Voorschreven eigendom hoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Vlaeymans & Driesen om het te hebben aangekocht van mevrouw Plaetevoet Godelieve Stefania Juliana en mevrouw Plaetevoet Lea Margareta Maria, bij akte verleden voor notaris René Van den Kieboom te Antwerpen op eenendertig december negentienhonderd tweeënnegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor van Antwerpen op vijftien januari negentienhonderd drieënnegentig, boek 11675 nummer 5.

Verslag van bedrijfsrevisor

Betreffende voormelde inbreng in natura werd een verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 219 Wetboek

" van Vennootschappen door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, te Kortrijk, op achtentwintig juni tweeduizend en elf. Een exemplaar van dit verslag wordt samen met een afschrift en uittreksel van deze akte neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De conclusie van dit verslag luidt :

"5. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Patrick Driesen, welke beantwoorden aan de criteria voorzien in artikel 219 van ' het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

" 1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, rekening houdend met de vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader van de voorgenomen splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met de mogelijke latente meer- of minwaarden van de in te brengen bestanddelen in going-concem optiek. De toegepaste waardering leidt niet tot een overwaardering van de inbreng in natura. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 100 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Patrick Driesen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinion" is. Kortrijk, 28 juni 2011

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte

Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

" r Voorbehouden

" aan hot Beigisci5 Z.aatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd :- afschrift verslag accountant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 11.07.2011 11281-0542-017
19/05/2011
ÿþ~ :

milreg

(i'

Ll~--á

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s St, IIIIIJI11.111.11,1,11111111114J"

Neergereetir griffie van de Rechtbank van Koopp n al to Antwerpen

op ~I I 1011 Griffie De Griffier,

0426.744,966

ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Joe Englishstraat 61, 2140 Antwerpen

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Ondernemingsnr Benaming

(vciuit) :

Rechtsvorm :

SPLITSINGSVOORSTEL

in verband met de

PARTIELE SPLITSING

VAN

ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

RPR Antwerpen

Ondernemingsnummer 0426.744.966

met maatschappelijke zetel te

2140 Antwerpen  Joe Englishstraat 61

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en hantlfekening

07/09/2010 : AN244212
01/07/2009 : AN244212
22/04/2009 : AN244212
25/07/2008 : AN244212
03/08/2007 : AN244212
29/06/2006 : AN244212
12/07/2005 : AN244212
18/04/2005 : AN244212
07/06/2004 : AN244212
30/06/2003 : AN244212
15/08/2001 : AN244212
10/08/1999 : AN244212
01/08/1990 : AN244212
01/01/1989 : AN244212
01/01/1986 : AN244212
05/02/1985 : AN244212
05/02/1985 : AN244212

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN

Adresse
JOE ENGLISHSTRAAT 61 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande