ACDC HOLDING

Société en commandite simple


Dénomination : ACDC HOLDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 501.930.854

Publication

20/08/2014
ÿþY Mod Word 11.1

Ltz I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vo, beho

aan

Belg Staat



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 AUG. 2014

Gie

afdelingFlnfferrpen

0501.930.854

ACDC HOLDING "in vereffening"

Gewone commanditaire vennootschap

Buizegemlei 105 te 2650 Edegem

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige en vervroegde ontbinding, onmiddellijke sluiting, ontslag vennoten

Notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 7 juli 2014.

De vergadering wordt geopend onder voorzitterschap van de heer John Deprez, die de heer Bertin Deprez aanstelt als secretaris-stemopnemer.

Aangezien alle vennoten aanwezig zijn, is bijgevolg de vergadering regelmatig samengesteld. Hierdoor kan zij geldig beraadslagen over volgende agendapunten:

1.Ontbinding vennootschap en sluiting van de vereffening

2.Kwijting en ontslag gecommanditeerde en stille vennoot

3.Bewaren van boeken en bescheiden

4,Volmacht.

De vennoten nemen met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen:

1.Ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening.

De vennootschap wordt in vereffening gesteld en aangezien alle schulden aan derden betaald zijn, wordt beslist om aansluitend op de invereffeningstelling van 7 juli 2014, de vereffening te sluiten. Als gevolg hiervan dient er ook geen vereffenaar aangesteld te worden.

2.Kwijting en ontslag gecommanditeerde en stille vennoot

De vergadering verleent unaniem kwijting aan de heer John Deprez als gecommanditeerde vennoot voor het door hem tot op heden gevoerde beleid. Door de vereffening en sluiting van de vennootschap wordt hij met ingang van 7 juli 2014 ontslagen als gecommanditeerde vennoot.

De vergadering verleent unaniem kwijting aan de heer Bertin Deprez als stille vennoot, Door de vereffening en sluiting van de vennootschap wordt hij met ingang van 7 juli 2014 ontslagen als stille vennoot.

3.Bewaren van boeken en bescheiden.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn van zeven jaar bewaard worden op het adres van de heer John Deprez te 2650 Edegem, Buizegemlei 105.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Volmacht

Met betrekking tot de formaliteiten van de wijziging van de inschrijving in de Kruispuntenbank van Ondernemingen wordt belast: Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk.

Aldus genotuleerd en ondertekend op 7 juli 2094 te Edegem.

John Deprez

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i

IuII





neergelegd griifie van de Rechtbank

van f`cepb:27' .

. _ j. 1 4y9

13 DEC. 2012

Griffie

Ondernemíngsnr : Benaming

(voluit) : ACDC Holding

(verkort) :

Rechtsvoren : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Buizegemlei 105 te 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

"ACDC Holding", gewone commanditaire vennootschap, 2650 Edegem, Buizegemlei 105.

PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING

VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

Op 1 augustus 2012.

ZIJN AANWEZIG

1. de heer John Deprez, wonende te 2650 Edegem, Buizegemlei 105,

2. de heer Bertin Deprez, wonende te 8570 Anzegem, V ichtsesteenweg 73,

die de oprichting bij wijze van partiële splitsing vastleggen van de nieuwe uit de partiële splitsing ontstane gewone commanditaire vennootschap "ACDC Holding", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Buizegemlei 105.

1. Deze vennootschap, waarvan de statuten hierna worden weergegeven is opgericht ingevolge de partiële splitsing bij wijze van oprichting waartoe is besloten door de algemene vergadering van de nagemelde partieel gesplitste vennootschap, die met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen partieel gesplitst is en die krachtens de uitdrukkelijke machtiging opgenomen in nagemelde notulen wordt vertegenwoordigd door voormelde comparanten van de nieuwe vennootschap.

2. De partieel gesplitste vennootschap waaruit de nieuwe vennootschap bij wijze van partiële splitsing door oprichting is ontstaan is de gewone commanditaire vennootschap "ACDC", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Buizegemlei 105, rechtspersonenregister Antwerpen 0475.031.764, hierna genaamd "de Partieel Gesplitste Vennootschap".

3. Bij onderhandse akte van 13 juni 2012 werd het voorstel tot partiële splitsing, overeenkomstig de bepalingen van artikel 677 verwijzend naar artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen opgesteld.

Het splitsingsvoorstel werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 19 juni 2012.

4. Het splitsingsvoorstel werd door de bijzondere algemene vergadering van de Partieel Gesplitste Vennootschap goedgekeurd.

5. Samen met het goedgekeurde splitsingsvoorstel werden enerzijds de statuten vastgelegd van onderhavige uit de partiële splitsing opgerichte vennootschap, en dit zoals ze hierna weergegeven worden, en anderzijds de statuten aangepast van de Partieel Gesplitste Vennootschap aan de voormelde partiële splitsing.

Tevens werden de uitvoeringsbesluiten getroffen met betrekking tot het bestuur, de controle en de werking, van de nieuw opgerichte vennootschap, zoals ze hierna worden hernomen.

Er wordt vastgesteld dat:

- de nieuwe uit de partiële splitsing ontstane vennootschap opgericht is, te weten de vennootschap waarop deze akte betrekking heeft, en de statuten van de Partieel Gesplitste Vennootschap zijn aangepast aan de gevolgen van de partiële splitsing;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0509" 930.854

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de statuten van de nieuw opgerichte vennootschap luiden als volgt:

STATUTEN

Hoofdstuk 1. Benaming, zetel, doel, duurtijd

artikel 1.

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een "gewone commanditaire vennootschap" op te richten

met de maatschappelijke benaming van: "ACDC Holding".

artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te: Buizegemlei 105 te 2650 Edegem.

Zij kan bij beslissing van de gecommanditeerde vennoten worden overgebracht naar elke andere plaats in België. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De gecommanditeerde vennoten mogen ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen of deelnemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, beheerder, commissaris, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen, alsook andere vennootschappen of private personen.

De vennootschap kan investeren en beleggen in zowel roerende als onroerende goederen,

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enige wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening voor derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

artikel 4,

De vennoten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap zijn aangegaan vanaf 1 april 2012. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid, de faling of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot, zowel een gecommanditeerde als een commanditaire.

Hoofdstuk II Maatschappelijk Kapitaal

artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 250 EURO (twee-vijf-nul EURO) vertegenwoordigd door

25.000 (twee-vijf-nul-nul-nul) aandelen zonder nominale waarde aanduiding. Ieder aandeel vertegenwoordigt

een tweehondervijfstigduizendste van het maatschappelijk kapitaal.

artikel 6.

John Deprez is gecommanditeerde vennoot voor de duurtijd van het bestaan van de vennootschap; de andere

ondertekenaar, Bertin Deprez is commanditaire vennoot ("stille vennoot").

artikel 7.

De afstand van deelbewijzen is vrij onder commanditaire vennoten indien de overdracht of afstand gebeurt

conform de voorschriften van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De overdracht vermeld in het

~ t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandelenregister is een voldoende bewijs ten opzichte van de vennootschap. De afstand of overdracht aan derden kan alleen gebeuren nadat de aandelen zijn aangeboden aan de andere commanditaire vennoten tegen boekwaarde en enkel met het algemeen akkoord van de andere commanditaire vennoten,

Indien deze hun weigering kenbaar maken, is de overdracht vrij. De vennoot die wenst over te dragen, of af te staan, zal de andere vennoten hiervan in kennis stellen bij Aangetekend Schrijven, met vermelding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de kandidaat overnemer, waarna deze na één (1) maand de tijd krijgen om hun weigering kenbaar te maken

artikel 8.

Het overlijden van een commanditaire vennoot heeft nooit de ontbinding van de maatschappij tot gevolg, deze blijft verder bestaan met de erfgenamen van de overledene. De erfgenamen of schuldeisers van een commanditaire vennoot kunnen nooit de zegels laten leggen op de goederen van de maatschappij en zelfs op geen enkele manier de werking van de maatschappij verhinderen of belemmeren. Wanneer een aandeel opgesplitst is onder meerdere erfgenamen, zullen deze onder hen noodzakelijkerwijze iemand aanduiden die het aandeel zal vertegenwoordigen ten opzichte van de maatschappij.

artikel 9.

Het overlijden, de onbekwaamheid of het ontslag van de gecommanditeerde vennoot heeft nooit de ontbinding van de maatschappij tot gevolg. In dat geval zal een buitengewone algemene vergadering kunnen bijeengeroepen worden op verzoek van een commanditaire vennoot op dezelfde wijze als uiteengezet in artikel veertien (14) die onmiddellijk een nieuwe gecommanditeerde vennoot zal aanduiden, hetzij gekozen onder zijn vennoten, hetzij een derde die aangenomen zal worden door de vergadering van medevennoten inbegrepen, eventueel de erfgenamen van een overledene wanneer deze reeds toegelaten werden door de algemene vergadering en reeds commanditaire vennoten geworden zijn.

Artikel 8 is natuurlijk ook van toepassing om de eventuele vorderingen van erfgenamen en schuldeisers te regelen van een gecommanditeerde vennoot ten opzichte van de vennootschap.

Hoofdstuk HI Beheer

artikel 10.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buiten recht, Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

artikel 11.

De gecommanditeerde vennoten mogen volmacht geven aan bijzondere volmachtdragers of derden in het raam

van hun bevoegdheid, beperkt tot een of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen.

artikel 12.

Gerechtelijke acties zowel eiser als verweerder die gesteld zullen worden tegenoverstaande van de vennootschap, vervolgingen en naarstigheden van een gecommanditeerde vennoot, een directeur, of een bijzondere gevolmachtigde in het raam van hun opdracht, zullen telkens moeten voorzien zijn van een speciale volmacht voor elke actie tot handeling afzonderlijk.

artikel 13.

Niettegenstaande bijzondere volmachten aan derden zoals uiteengezet in artikel 11 (elf), zullen alle akten van de vennootschap die verbintenissen met zich meebrengen, de handtekening van één van de gecommanditeerde vennoten dienen te dragen.

Hoofdstuk 1V De Algemene Vergadering

artikel 14

De regelmatig samengestelde Algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Ieder aandeel geeft recht op een stem. De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame. De vennoten die afwezig blijven worden geacht goed te keuren.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering der vennoten gehouden om 20.00 uur op de 1 ste maandag van de maand maart ter maatschappelijke zetel, dit voor de eerste keer in 2014. Indien deze dag een feestdag is zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden.

De dagorde zal bekendgemaakt en toegestuurd worden aan alle vennoten door de gecommanditeerde vennoten. Zij zullen tevens ervoor instaan dat de beslissingen worden opgetekend in een proces-verbaal. De processen-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

verbaal der Algemene Vergaderingen worden bijgehouden op de maatschappelijke zetel en zullen door alle aanwezige vennoten ondertekend worden ten laatste op de volgende vergadering.

De gecommanditeerde vennoot is verplicht een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen op aanvraag van een vennoot die dit wenst en kenbaar maakt door een aangetekend schrijven waarin hij de punten die hij wenst te bespreken kenbaar maakt in een dagorde.

Deze buitengewone algemene vergadering dient plaats te hebben binnen de 10 dagen na ontvangst van het verzoek.

Hoofdstuk V. Inventaris Balans Winstverdeling.

artikel 15.

Het maatschappelijk jaar loopt van I oktober tot 30 september van ieder jaar. Ieder jaar zal de

gecommanditeerde vennoot op 30 september een omstandige inventaris opmaken inhoudende de aanwijzingen

van de roerende en onroerende waarde,

Tevens maakt de gecommanditeerde vennoot de jaarrekening op, omvattende, de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet op boekhoudingen en de jaarrekening van de ondernemingen en de besluiten en administratieve bepalingen ter uitvoering ervan.

Wat de vennootschappen betreft die niet aan voorgaand lid onderworpen zijn moeten de afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten, worden uitgevoerd volgens door de gecommanditeerde vennoot voorgestelde ramingsregels.

Deze stukken zullen de algemene vergadering inzicht geven in de maatschappij ter décharge van de gecommanditeerde vennoten.

Het eerste boekjaar begint vanaf 1 augustus 2012 en eindigt op 30 september 2013 met dien verstande dat het alle verrichtingen zaI omvatten die sinds 1 april 2012 voor rekening van de vennootschap in vorming gedaan werden, bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

artikel 16.

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1/20 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds, Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds I/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen.

Voor het tekort zijn de gecommanditeerde vennoten hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

Hoofdstuk VI Ontbinding Vereffening.

artikel 17.

Iedere vennoot kan op de algemene vergadering de ontbinding van de maatschappij eisen wanneer 3/4 van het maatschappelijk kapitaal opgebruikt is of om reden van grove nalatigheden en misverstanden onder de vennoten. Het staat echter de overige aandeelhouders de vennootschap verder te zetten of te Iiquideren en de aandelen van de vennoten die niet meer wensen verder te zetten, over te nemen.

artikel 18.

De liquidatie van de maatschappij zaI verzekerd worden door de gecommanditeerde vennoot, of ingeval van verhindering door de zorgen van een vereffenaar aangesteld door de algemene vergadering. Het maatschappelijk vermogen zal, nadat alle passiva van de maatschappij zijn aangezuiverd, verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding van hun aandelen.

De vergoeding van de vereffenaar zal bepaald worden door de Algemene vergadering. Hoofdstuk VII Overgangsbepalingen.

I 9 ' 1. a

Voor

behouden

aan het

Belgipct

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

A. Het mandaat van de gecommanditeerde vennoten onbezoldigd te laten.

De algemene vergadering kan echter ieder jaar een bezoldiging toekennen. Deze wordt ieder jaar bij beslissing van Algemene Vergadering toegeschreven.

EIGENDOMSOVERGANG

De overgang van het in de voormelde splitsingsakte omschreven deel van het vermogen van de Partieel

Gesplitste Vennootschap op de nieuw opgerichte vennootschap wordt als volgt omschreven:

1. ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE VERMOGENSBESTANDDELEN

Het overgegane vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap omvat de volgende activabestanddelen, die

als volgt worden gewaardeerd, en zoals deze voorkomen op de interne jaarrekening per 3I maart 2012.

ACTIVA

De boekwaarde per 31 maart 2012 van EUR 49.246,49 is als volgt te specificeren:

Beschrijving van de participaties:

1.aandelen van Emakina Group NV

De vennootschap bezit 117.320 aandelen van Emakina Group NV, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Middelburgstraat 64A, met ondernemingsnummer 0464-812-221 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel.

2.aandelen van Aspiravi Samen BVBA

De vennootschap bezit 20 aandelen van Aspiravi Samen CVBA, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 1030 Brussel, Vooruitgangstraat 333/5, met ondernemingsnummer 0824-919-276 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel.

Aldus wordt het op de Nieuw Opgerichte Vennootschap overgegane NETTOVERMOGEN van de Partieel Gesplitste Vennootschap gewaardeerd op EUR 49.246,49.

De nieuw opgerichte vennootschap ontvangt uit het archief van de Partieel Gesplitste Vennootschap kopieën van de documenten en bescheiden die verband houden met de door haar overgenomen activiteiten. Alle activa en passiva van de Partieel Gesplitste Vennootschap waarvan de toebedeling niet blijkt uit wat voorafgaat, blijven in eigendom toebehoren de Partieel Gesplitste Vennootschap.

VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

De boekwaarde van EUR 49.246,49 zal worden toegewezen aan het kapitaal, de wettelijke reserve en de overgedragen winst op basis van het aandeel in het eigen vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap.

De vergadering besluit het kapitaal van de nieuw opgerichte vennootschap te brengen op EUR 250 door overboeking van een bedrag van EUR 5,02 vanuit de rekening van de overgedragen winst naar de rekening kapitaal.

FISCALE VRIJSTELLING

De oprichting van de nieuwe vennootschap geschiedt met vrijstelling van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen, met toepassing van de artikelen 117 en volgende van het Registratiewetboek. De eigendomsovergang geschiedt met vrijstelling van BTW met toepassing van artikel 11 van het BTW-wetboek en verloopt op het vlak van inkomstenbelastingen neutraal.

Gedaan te Edegem, op 1 augustus 2012 in zoveel exemplaren als er partijen zijn met tevens kopie van proces verbaal van algemene vergadering.

Gecommanditeerde vennoot

John Deprez

Neerlegging statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACDC HOLDING

Adresse
BUIZEGEMLEI 105 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande