ACHNATON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACHNATON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.124.783

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 27.06.2014 14240-0185-012
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 27.06.2013 13259-0480-012
05/09/2012
ÿþ I~~..~.~ ' t Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Selgtsch

Staatsbla<

110111,1III,[1111,,I

&loorgokgd fer griffie van de Rechtbonk van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 7 M[1U. 2[112

Ondernemingsnr : 0833.124.783

Benaming

(voluit) : ACHNATON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aanprakelijkheid

Zetel : Maantjes steenweg 169 - 2170 Antwerpen Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering van zaterdag 30 juni 2012

Met algeheelheid van stemmen beslist de vergadering de heer IBRAHIM Ahmed Said Zaky

- RRN 66.07,14-539-88 geboren te Alexandrie (Egypte) op 14 juli 1966 en wanend te

2170 Antwerpen Merksem - Maantjes steenweg 167 te benoemen als tweede zaakvoerder vanaf

1 juli 2012.

De heer IBRAHIM Ahmed aanvaardt zijn mandaat voor onbepaalde tijd.

Te Antwerpen Merksem 30 juni 2012.

IBRAHIM Essam

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 13.08.2012 12421-0302-012
04/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- " 11019458

behouden 1111

aan het

Belgisch

Staatsblad





Merts6agd fer grlee vn de Caddbee!

expiranc,fà Âni*t7einÎl', op

2 5 JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsar: 0$33 , "let - 7-83

Benaming

(voluit) : ACHNATON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maantjessteenweg 169 te 2170 Antwerpen (Merksem)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vierentwintig januari tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. de heer IBRAHIM Essam Said Zaky, geboren te Alexandrie (Egypte) op een mei negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Maantjessteenweg 167.

b. de heer MOUSTAFA Mohamed Moustafa Abdel Khaleq, geboren te Alexandrie op vijfentwintig maart negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 2000 Antwerpen, Venusstraat 7 bus 9.

2. Rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACHNATON"

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Antwerpen (Merksein), Maantjessteenweg 169. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks staan met het horecabedrijf. Het bereiden van allerlei spijzen en dranken als tafelhouder, het kopen, verkopen, bewerken en verwerken van allerlei eetwaren en dranken, gerechten, gebak, confiserie, ijsroom de levering ervan, eventueel ten huize.

- Het beheer, de exploitatie of het laten exploiteren, de valorisatie, de ontwikkeling en de promotie van drank-, eet- en slaapgelegenheden zoals spijshuis, meeneemrestaurant, hotels, pizzeria, tratoria, restaurants, taverne , traiteurs, cafetaria's, milkbars, koffiebars, tearooms, snackbars, keukens, frituren, dancings, pitabars, shoarma alsook alle gelijkaardige daarmee verwante of samen gaande activiteiten zoals het organiseren van congressen en vergaderingen, het inrichten van tentoonstellingen en het daartoe ter beschikking stellen van alle horecavoorzieningen.

- Het uitbaten van voormelde gelegenheden met de verkoop van alle dranken , alcoholhoudend of niet en bijkomend de verkoop van tabak, sigaren en sigaretten.

- De uitbating van automatische spelen en handigheidspelen.

- Het bereiden van allerlei spijzen en dranken als tafelhouder, het kopen, verkopen, bewerken en

verwerken van allerlei eetwaren en dranken, gerechten, gebak, confiserie, ijsroom de levering ervan, eventueel ten huize.

- Het inrichten of doen inrichten van feesten vermakelijkheden , dansavonden, party's, bals, veilingen, vergaderingen, fancyfairs, meetings, clubbijeenkomsten, wedstrijden, schouwspelen van allerlei aard zoals concerten, zang optredens, ballet-, dans-, toneel- en kleinkunstvoorstellingen, tentoonstellingen, modeshows.

- Het verwerven, inrichten en ter beschikking stellen van zalen, ruimten en gelegenheden waarvoor voormelde organisatorische toepassingen geheel of gedeeltelijk kunnen worden uitgevoerd.

Alle activiteiten, zonder enige uitzondering, die rechtstreeks in verband staan met de verkoop van algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen; de aan- en verkoop van alle producten in verband met het voorafgaande, zowel als de import en de export ervan, de groot en de kleinhandel of de verwerking ervan.

Alle handelingen als tussenpersoon in de handel met name als makelaar in goederen, zelfstandig handelsvertegenwoordiger en commissionair.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat en van die aard is om het doel van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor vennootschappen, aandeelhouders, bestuurders of andere derden borg stellen, aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. in België en/of het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobilien handelingen of ermede verband houdende verrichtingen te doen met name : de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring of onderverhuring, expertise, beheer, leasing, oprichting,het doen bouwen omvorming of ombouwing, promoten en valorisatie van onroerende goederen van aile aard, zowel gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, inclusief alle activiteiten van vastgoedmakelaar.

5. Duur onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door

honderd aandelen van ieder honderd zesentachtig euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor één/derde volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

-door comparant sub a.: voor dertienduizend negenhonderd vijftig euro, zijnde vijfenzeventig aandelen;

-door comparant sub b.: voor vierduizend zeshonderd vijftig euro, zijnde vijfentwintig aandelen;

Totaal: achttienduizend zeshonderd euro, zijnde honderd aandelen

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken,

voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die ééntiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars benoemen en bevoegdheden bepalen. Het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

8. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist. De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer Essam Ibrahim, voornoemd, die verklaart deze

opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

10. Jaarvergadering: jaarlijks wordt op de zetel de jaarvergadering gehouden op de tweede maandag van de maand mei om tien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerst volgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

11. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Trigoro, met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Groenstraat 11, vertegenwoordigd door de heer Raymond Femy, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Groenstraat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11 om

-bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

-de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ACHNATON

Adresse
MAANTJESSTEENWEG 169 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande