ACLUDAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACLUDAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.669.054

Publication

23/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou

aan t Belgi: Staats)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie,

1 .SAN, LuI

111 niO3.11 iji 01





Ondernemingsnr : 0447.669.054

Benaming

(voluit) : ACLUDAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHELKENSHOF 14, 2520 BROECHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013 blijkt dat de algemene vergadering van vennoten van de vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

- Kapitaalverhoging door inbreng van het verkregen netto dividend ten bedrage van 419.850,00 ¬ (vierhonderd negentienduizend achthonderd vijftig EURO), overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van 610.200,00 ¬ (zeshonderd en tienduizend tweehonderd EURO) op 1.030.050,00 ¬ (één miljoen dertigduizend vijftig EURO) zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

- Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

- Aanpassing van de statuten. De tekst van artikel 5 van de statuten wordt volledig vervangen en luidt voortaan als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen dertigduizend vijftig euro (1.030.050,00 ¬ ). Het is verdeeld in tweehonderd achtenveertig (248) aandelen zonder nominale waarde, die ieder ééntweehonderd achtenveertigste (1/248ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.".

Tesamen hiermee neergelegd:

- Notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013

Lucien Truyen Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011
ÿþ~ ó

UTA

mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111,R11111RIIIIII

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0447.669.054

teergelegd fer griffie van r IeAQQA tb~c

~ee geopl~ei~ ta ~~ ~ ' 10

13 Wu.20

Griffie

Benaming Acludan

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schelkenshof 14

2520 Ranst (Broechem)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit het proces  verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Luc DEJONGH te Kalmthout van 13 december 2010, geregistreerd zeven bladen, één verzending te Kapellen, Registratie op 15 december 2010. Boek 541, blad 16 vak 20. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). Getekend de ontvanger blijkt dat :

1° beslist heeft om het aantal aandelen terug te brengen van 750 tot 100 aandelen en dienaangaande te tekst van artikel 5 van de statuten aan te passen.

2° lezing werd gegeven van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 november 2010, het verslag van de revisor de heer Guy Parmentier te Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12 over de staat van activa en passiva. ;? Het besluit van voornoemde revisor luidt : Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader! van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid "ACCUDAN" tot een gewone commanditaire vennootschap kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit von de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet  geboekte claims, verbintenissen en belastingen :

1.Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto  ; actief zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 november 2010 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad,

2.Dat uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de: omzetting van een vennootschap, een netto  vermogenstoestand ten bedrage van 413.891,14 EUR blijkt en; niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto  actief heeft plaatsgehad.

3.Dat het netto  actief van de vennootschap per 30 november 2010 HOGER is dan het op die datum; uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 18.600 EUR en dit ten belope van 395.291,14 ¬ .

Schoten 9 december 2010.

(volgt de handtekening). '

3° de vennootschap omgezet werd naar een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone; commanditaire vennootschap waarbij noch : de benaming, noch de zetel, noch het maatschappelijk kapitaal, noch wijziging boekjaar en jaarvergadering werd gewijzigd. Dat uit de omzetting het volgende blijkt :

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één statutaire zaakvoerder - vennoot (beherende of: gecommanditeerde vennoot). Wordt tot die hoedanigheid benoemd: heer TRUYEN Lucien Leon Jozef,; wonend te 2520 Ranst - Broechem, Schelkenshof 14. Wanneer de statutaire zaakvoerder niet langer vennoot; zou zijn, zou komen te overlijden, fysiek of mentaal in de onmogelijkheid zou verkeren om het mandaat van zaakvoerder nog langer waar te nemen, of bij zijn ontslag om welke reden dan ook, zal hij van rechtswege als; statutaire zaakvoerder worden opgevolgd door zijn echtgenote (opvolgende statutaire zaakvoerder), mits deze. het mandaat aanvaardt, niet fysiek of mentaal in de onmogelijkheid verkeert om het mandaat waar te' nemen en vennoot is.

BESTUURSBEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID : Wanneer er één zaakvoerder is, is

deze individueel bevoegd om alles te doen wat nodig of nuttig is of kan zijn om het doel van de vennootschapi

te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet en/of de;

;.statuten ,alleen .de. .algemene vergadering van _de vennoten. bevoegd_ is. Wanneerer_twee. zaakvoerders_zijn, j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

moa 2.1

voeren zij gezamenlijk het bestuur van de vennootschap. Wanneer er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Elke :zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in alle handelingen jegens derden in en buiten rechte.

WINSTVERDELING: Op voorstel van de zaakvoerder beslist de jaarvergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven. Het aandeel van elke vennoot in de winsten of verliezen van de vennootschap is evenredig aan diens aandelenbezit. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennoten delen in de eventuele liquidatiebonus in verhouding tot hun aandelenbezit.

ONBINDING EN VEREFFENING `Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering van vennoten volgens de regels die voor een wijziging van de statuten zijn gesteld.

De vennootschap zal niet ontbonden zijn door het overlijden van een vennoot, noch bij onbekwaamverklaring, kennelijk onvermogen of faillissement van een vennoot.

Bij overlijden van een vennoot zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen, indien alle andere vennoten hiermede hun uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord betuigen. Indien de erfgenamen of legatarissen van een overleden vennoot niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht op de uitbetaling van de waarde van de aandelen van de overleden vennoot, die overeenstemt met het aandeel van de overleden vennoot in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit is vastgesteld in de goedgekeurde jaarrekening over het laatste afgesloten boekjaar voor het overlijden. Deze waarde zal worden bepaald in onderling overleg en, indien er geen overeenstemming wordt bereikt, door een deskundige aangesteld in gemeen overleg of, op verzoek van de meest gerede partij, door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het overlijden haar maatschappelijk zetel heeft, die uitspraak doet zoals in kortgeding. De erfgenamen of legatarissen van een overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een boedelbeschrijving laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

De aandelen van een onbekwaam verklaarde, kennelijk onvermogende of gefailleerde vennoot gaan pondspondsgewijze over op de andere vennoten die de vennootschap verder zetten mits vergoeding van de waarde van die aandelen, die overeenstemt met het aandeel van de onbekwaam verklaarde, kennelijk onvermogende of gefailleerde vennoot in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit is vastgesteld in de goedgekeurde jaarrekening over het laatste afgesloten boekjaar. Deze waarde zal worden bepaald in onderling overleg en, indien er geen overeenstemming wordt bereikt, door een deskundige aangesteld in gemeen overleg of, op verzoek van de meest gerede partij, door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennootschap haar maatschappelijk zetel heeft, die uitspraak doet zoals in kortgeding.

De vennootschap is ontbonden wanneer alle aandelen in één hand verenigd zijn.

Bij ontbinding wordt één of meerdere vereffenaars benoemd door een besluit dat door de algemene vergadering van vennoten wordt genomen door de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie vierde van het vennootschapsvermogen. De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars. Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders en hebben alle bevoegdheden genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

BIJZONDERE BEPALING : Ingeval de vennootschap de hoedanigheid van boekhouder en fiscalist om welke reden dan ook verliest:

wordt artikel 3 van de statuten van rechtswege vervangen door de volgende bepalingen:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huutfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,

verkavelen,--prospecteren -en-uitbaten -van- onroerende-goederen,-het -ontwerpen- en-opvolgen- van. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aonkoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

!I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coiirdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4 Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering von nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, huur- en verhuur, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

111. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

4° het kapitaal van de vennootschap verminderd werd met 18.400 ¬ om het van 18.600 ¬ te brengen op 200 ¬ door : a) gehele vrijstelling van de volstortingsverplichting en deels door b) terugbetaling van werkelijk gestort kapitaal aan de vennoten voor een totaal bedrag van 6.005,32 C.

5° het kapitaal van de gecommanditeerde vennootschap te verhogen met 610.000 ¬ om het van 200 ¬ te brengen op 610.200 ¬ door inbreng in natura van 100 aandelen door de heer Lucien Truyen die hij bezit in de BVBA TBW ACCOUNTANTS met zetel te 2920 Kalmthout, Driehoekstraat 48. De inbreng werd vergoed door creatie van 148 nieuwe aandelen zonder nominale waarde die dezelfde rechten bieden als de bestaande aandelen en werden aan de heer Lucien Truyen toegekend.

6' de tekst van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap wordt aangepast aan de genomen besluiten.

7" aan de statutaire zaakvoerder werd alle bevoegdheden verleend om over te gaan tot de uitvoering van de besluiten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2010 : AN290642
13/07/2009 : AN290642
02/07/2008 : AN290642
05/07/2007 : AN290642
04/10/2006 : AN290642
30/06/2006 : AN290642
16/06/2005 : AN290642
08/07/2004 : AN290642
01/07/2003 : AN290642
18/04/2003 : AN290642
06/07/2001 : AN290642
19/07/2000 : AN290642
01/07/1999 : AN290642
15/07/1992 : AN290642

Coordonnées
ACLUDAN

Adresse
SCHELKENSHOF 14 2520 BROECHEM

Code postal : 2520
Localité : Broechem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande