ACT LIGHTING DESIGN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACT LIGHTING DESIGN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 836.058.737

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 30.11.2013 13674-0580-017
18/05/2011
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : ACT LIGHTING DESIGN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2520 Ranst, Kromstraat 60

OnderwerLakte : OPRICHTING - AANSTELLING VAN BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op drie mei tweeduizend en elf, en

aangeboden ter registratie;

BLIJKT dat

1. A! De heer VERMEULEN Koert, wonende te 1050 Elsene, Keienveldstraat 39 bus 003;

BI COMMON SENSE INVESTMENT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Timmermans op vierentwintig februari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien maart daarna, onder nummer 11040592, met zetel te 2560 Nijlen (Kessel), Dalstraat 246. RPR Mechelen 0834.220.883.

2. Een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam: "ACT LIGHTING DESIGN" in het kort "ACTLD".

3. Het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven is alsvolgt

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, in het binnen- en buitenland:

Licht, decor, podium, video, multimediaontwerp- en consultancy, advies inzake evenementiele producties, visualisatie en CAD - services, en daaraan verbonden productionele dienstverlening; detachering van adviseurs betreffende voormelde activiteiten.

Het organiseren, begeleiden en adviseren van evenementen op allerlei vlak, alsook het verzorgen van het impressariaat. De Lichtfaciliteiten, de audiovisuele producties en het beheren van de infrastructuur daarvan, inbegrepen aan  en verkoop, huur en verhuur van alle daartoe noodzakelijke of nuttige apparatuur, zoals klank  en lichtmateriaal, podiummateriaal en  apparatuur, decor-materialen dit alles in de ruimste zin. Het ontwerp, de opvolging, advisering en de bediening van technische installaties, zowel klank als licht. Tevens de verhuur; en de verkoop van alle materialen die in verband staan met of betrekking hebben op die activiteiten. Aan  en! verkoop huur en verhuur, import, export en distributie, hetzij zelfstandige, hetzij als vertegenwoordiger onder; gelijk welke vorm van audio-apparatuur, klank  en lichtmateriaal, computers en toebehoren groot  en kleine meubelen, alsmede alle activiteiten die daarvoor nodig of nuttig kunnen zijn

Lichtontwerp- en consultancy, advies inzake verlichting, visualisatie en CAD - services, en daaraan verbonden productionele dienstverlening ; detachering van adviseurs betreffende voormelde activiteiten.

De in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in, alsmede de verhuring van professionele lichtarmaturen en klankapparaten, controle - apparatuur en aanverwante technieken, scenografische en aanverwante decorelementen, en alle bijhorigheden en alles wat daartoe behoren kan of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap kan tevens instaan voor de plaatsing, het transport en de bediening van deze apparaten. Het toepassen en uitvoeren van alle voorgaande activiteiten zowel in de evenementen-, spektakel- en architecturale sector.

Alle artistieke installaties, voor wat betreft licht, klank, video, water, houten, metalen, en plastic-structuren, ontwerpen, fabriceren, kopen, verkopen, huren, verhuren, importeren en exporteren.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële,: roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te; bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere. vennootschappen."

4. De vennootschap gevestigd is te 2520 Ranst, Kromstraat 60.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal 2.0

Lutjc ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van KQophQr.def te Antwerpen, op

0 6 MG 201:1

lII Int ~ ~VIINIW IBIIV

" 1107{956*

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

®83ó° 058 . 131

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

5. Zij is opgericht voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie.

6. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500,00) euro bedraagt. Het volgestort is ten belope van honderd procent.

7. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat.

De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van 616 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

8. Het boekjaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op één en dertig maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot één en dertig maart tweeduizend dertien.

9.De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op de eerste zaterdag van de maand september om elf uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens vijf dagen voor de vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

10. Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

1/ de heer VERMEULEN Koert, wonende te 1050 Elsene, Keienveldstraat 39 bus 003;

2/ COMMON SENSE INVESTMENT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2560 Nijlen (Kessel), Dalstraat 24B, RPR Mechelen 0834.220.883, vertegenwoordigd door de heer VAN SCHOORISSE Christophe Jean Eliane, geboren te Elsene op drieëntwintig mei negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Dalstraat 24 B (RR 690523 275-34), handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger.

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden, bij toepassing van artikel 13 der statuten

De opdracht geldt voor de duur van zes jaar en gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De toegekende functies worden door de aanwezige bestuurders aanvaard en zij bevestigen ieder afzonderlijk niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt. Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De opdracht geldt voor de duur van zes jaar en gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Zij wordt niet bezoldigd.

11. Als gedelegeerd bestuurder is aangesteld: de heer VERMEULEN- Koert, wonende te 1050 Elsene,

Keienveldstraat 39 bus 003. Hij aanvaardt dit mandaat.

Deze beslissing heeft slechts rechtskracht vanaf de dag dat de bestuurders in functie treden.

12. Er geen commissaris werd aangesteld.

13. Als bijzondere mandataris, wordt aangesteld: Acco-Fisco bvba, te 2630 Aartselaar, Frits Van den Berghelaan 96, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping

van de inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor

ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als B.T.W. belastingplichtige.

E`` Vtior-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 14.10.2015 15647-0239-016
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 03.09.2016, NGL 30.11.2016 16689-0053-015

Coordonnées
ACT LIGHTING DESIGN

Adresse
KROMSTRAAT 60 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande