ACTIDEL

Société en commandite simple


Dénomination : ACTIDEL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 518.886.256

Publication

07/03/2013
ÿþ4

Wotl POF 11.1

l_ritI ,, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N EERGELEG D

2 6 -02- 2013

GRIFFIE van

KOa NA(~SQ~~~~EGi-iiELEN

2._S~

*13039161* 111111

andernemingsnr :

Benaming (vormt) : ACTIDEL

(verkort)

Rechtsvoren : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel _ Boonhof 18, 2890 Sint-Amands

(volledig adres)

Ont:lerwerl3(en) akte : Oprichting vennootschap

Tekst :

Bij onderhandse akte de dato 18 januari 2013 werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht, waarvan de statuten als volgt luiden:

Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een

gewone commanditaire vennootschap.

Zij draagt de naam " ACTIDEL ".

Zetel

De werkelijke zetel van de vennootschap, ook haar "maatschappelijke zetel" genoemd is

gevestigd te 2890 Sint-Amands, Boonhof 18.

i Deze werkelijke zetel mag overgebracht worden naar iedere plaats in België, bij gewoon besluit van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders en met inachtneming van de taalwetgeving; de bedoelde overbrenging zal door toedoen van de zaakvoerder of college van zaakvoeders bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bijkantoren, agentschappen, of filialen vestigen in België of in het buitenland, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders.

Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel

Managementconsultant: bijstand en advies aan particulieren, ondernemingen en organisaties, omtrent commerciële, juridische, financiële, technische, sociale en fiscale aangelegenheden.

Dienstverlening: het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks, als tussenpersoon, makelaar of commissionair, zowel van roerende als onroerende aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur. beige

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

rm,i'' rs - vervolg ModPie11.1

Roerende activiteiten: voor eigen rekening, het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, immateriële activa, van welk vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, holdingmaatschappij en holdingactiviteiten.

Informatica: het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing: de activiteiten van systeemimegrators, het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, waaronder systemen van automatische data-identificatie ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur, het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's, het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's, het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van een klant invoeren van gegevens, volledige bijwerking van gegevens, het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

De aan- en verkoop van, de in- en export van, de groot- en kleinhandel in, de tussenpersoon in de handel, in de ferro en non ferrometalen, halffabricaten, en aanverwanten de ontwikkeling van, de verhuur en het onderhoud van,

elektrische, electronische en mechanische apparaten en geleiders, en aanverwanten waaronder, zonder een beperkend karakter toe te kennen aan deze opsomming, computers, printers, grafische randapparaten, scanners, plotters, beeldschermen, belichters, digitale kleurproefmachines, netwerken, gegevensdragers, communicatiesystemen, digitale en klassieke camera's, fototoestellen, belichtingssystemen voor digitale en klassieke fotografie, ontwikkelmachines, videocamera's, digitale video-editing en video-captatie-systemen, digitale en klassieke drukpersen, grafische tekentabletten, computermuizen, radio's, TV's, hifi-installaties en huishoudelijke apparaten.

De aan- en verkoop, het onderhoud, de verhuur en de herstellingen van alle mogelijke toebehoren, onderdelen en verbruiksgoederen van bovengenoemde produkten,

Deze opsomming is onbeperkt.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, en zelfs voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Zij mag alle industriële, handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijk beperkingen ter zake.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lte. - w" r+rrij hW Md' 111

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1000,00 EUR) en is volledig geplaatst.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigende elk een gelijke en dezelfde fractie van het maatschappelijk kapitaal.

" 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aandelen

Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders.

Ondeelbaarheid van de effecten

Elk aandeel heeft stemrecht en ais dusdanig recht op -i-instem.

stem.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Onverdeelde eigenaars van aandelen moeten zich ten opzicht van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet geschiedt, zijn de rechten verbonden aan de betrokken aandelen, opgeschort.

Is de eigendom van een aandeel gesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan zal de eigenaar van de naakte eigendom ten overstaan van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de eigenaar van het vruchtgebruik wat alle maatschappelijke rechten betreft die aan het aandeel verbonden zijn,

Overdracht van aandelen

Behoudens andersluidende bepalingen in overeenkomst afgesloten tussen alle vennoten gelden de volgende regels :

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en overgaan wegens overlijden dan nadat een voorkooprecht werd aangeboden aan de andere vennoten. Deze bepaling is van toepassing zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom. Zij is eveneens toepasselijk op al de gevallen van openbare verkoop tengevolge van een rechterlijke beslissing of wegens elke andere oorzaak.

b) Bij een overgang van aandelen wegens overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden de vennoten binnen de maand na het overlijden van de vennoot nauwkeurig inlichten hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten ook de identiteit van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten meedelen. De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in dit artikel is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Op de i iutElle Iylz. ,.ari Lui': BB wrfrwlaon Y R+rrlE~ ' tes..~;r er, 1º%»ednu+~hF cy: ,un inntr.srrc;rstt;rar.~s, ,rse3ri;, tieeei, wan de Per.-e(L 1 l f;ns i i

tzars).-0 te rei.:',i'.',qttE rL~Mà1 ter dcirz,en ax8ii s.12-.z14.11 te tertegcr;+,t;,-ordrprr ygrg,g ; tJKer en 1 'ear:dtAktsrr'rg..

E.GSi+k f: s+aroà3 w~r ruw n t

c) Onverminderd de toepassing van het voorkooprecht zoals hiervoor vermeld, is de vennoot die zijn aandelenpakket wenst te verkopen en een aanbod krijgt van een derde partij om zijn aandelen te kopen, verplicht voor de aandelen van de andere vennoten dezelfde voorwaarden van overdracht te bedingen. Bij gebreke daaraan, kan de overdragende vennoot verplicht worden binnen het jaar na zijn overdracht, de aandelen van de andere vennoten over te nemen aan dezelfde voorwaarden.

Váor-behouden anis flet tletglerk Saaaiblâd

Procedure voor de uitoefening van het voorkooprecht

De vennoot die of meer aandelen wil overdragen onder levenden moet van zijn voornemen aan de medevennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor bedongen prijs. Hij vermeldt eveneens de termijn waarover de kandidaat-koper zal beschikken. Hij verzoekt de vennoten binnen twee maanden na ontvangst van bedoeld aangetekend schrijven te melden of zij van hun recht van voorkoop hebben gebruik gemaakt.

Antwoorden zij niet binnen de voorgeschreven termijn, dan worden zij geacht hun recht van voorkoop niet te hebben uitgeoefend.

De medevennoten hebben een onherroepelijk voorkeurrecht tot aankoop van de aan de derde aangeboden aandelen.

Zij kunnen dit voorkooprecht uitoefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat ze reeds bezitten. Indien sommige vennoten niet volledig van hun voorkooprecht gebruik maken, zullen de niet opgenomen aandelen worden aangeboden aan de andere vennoten, opnieuw in verhouding tot hun aandelenbezit en zo verder.

De vennoten geven onverwijld aan de overdrager kennis van de uiteindelijke beslissing die zij zullen hebben genomen; zij zijn door hun bod gehouden. Zijn na verkoop van de hierboven bepaalde termijn niet alle aandelen toegewezen, dan worden de vennoten geacht van hun recht van voorkoop afstand te hebben gedaan, zodat de overdrager de aandelen aan de kandidaat-koper kan verkopen.

In geen geval mag de termijn gedurende dewelke de aandelen niet kunnen worden overgedragen meer dan drie maanden bedragen te rekenen vanaf de datum waarop het recht van voorkoop aan de overige vennoten werd aangeboden.

Prijs en betaling

De prijs is niet noodzakelijk deze die door de kandidaat-koper werd voorgesteld, maar kan op verzoek van de overnemende vennoten worden vastgesteld zoals bepaald hierna.

Behoudens akkoord tussen overdrager en overnemer, wordt de prijs van de over te dragen aandelen vastgelegd op basis van de substanti le waarde van de vennootschap, zoals deze blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. De materiële vaste activa worden gewaardeerd aan de marktwaarde, verminderd met het vennootschapsbelastingeffect op deze latente meerwaarde. De financiële vaste activa van de vennootschap worden volgens dezelfde regels gewaardeerd.

Bij gebrek aan akkoord zal de aanstelling van een deskundige gebeuren door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op verzoek van de meest gerede partij. De deskundige moet door de zaakvoerders van de vennootschap in de gelegenheid gesteld worden inzage te nemen van de boeken en bescheiden van de vennootschap en de bezittingen van de vennootschap op te nemen, terwijl de zaakvoerders verplicht zijn hem alle, door hem gewenste inlichtingen nodig voor het vervullen van zijn opdracht te verschaffen.

Het schattingsverslag moet door de deskundige worden neergelegd bij de overdrager binnen de maand na zijn aanstelling.

Blijft hij hieromtrent in gebreke, dan kan hij zonder vergoeding uit zijn functie

ontslagen worden.

Zodra het schattingsverslag is neergelegd, zal de overdrager de afkoopwaarde van de aandelen, zoals bepaald door de deskundige, schriftelijk aan alle vennoten mededelen. De statuten worden ín overeenstemming gebracht met deze beslissing.

Op de lwulelu hl.t. van luik Fi arrrnes.an R9ete : Fieer! re, Ir.:ei]aitiahti"iJ vam cfc inatr.irrrrác,reney ~ar~hs tt,atzu lsn, s,.F+rioie}rf,,e;t

nri",em;tiï rilor.cpersr:Icei ter deziwr eaei vettegmr.ezQrrlapeti

yen : t" }Cxui l'e7rn31ekerrirg-

~

Voor. bahoudt`n aarr het FkstBiSCFI Sitlalsíaltd De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle

verbintenissen van de vennootschap.



De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht, De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Bestuur

De leiding van de vennootschap berust bij ë .n of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de regels geldend voor de wijziging der statuten.

Is er slechts e n zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

De zaakvoerders van de vennootschap kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomit~iof aan ï n of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan Wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaald rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor de volgende handelingen dienen de zaakvoerders met ¬ nparige goedkeuring te

beslissen en dienen zij voorafgaandelijk de goedkeuring te verkrijgen van de algemene

vergadering van de vennoten die beslissen bij é. nparige goedkeuring van stemmen :

aan- en verkoop van participaties

aan- en verkoop van onroerende goederen

alle akten waarbij de vennootschap zich borg stelt voor derden

het afsluiten en be indigen van huur- en pachtovereenkomsten

- het aangaan van kredieten en verstrekken van zekerheden

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en be indiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Controle

De vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen

en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een derde.

Op aa I tul.'.~ blz. van F+~l2 - tiE" 4,1> rr, It er]aP<ígheF:`t " run dr` rre.:Er.rrranterr:,raP, -"" 7t3fl=s, rt~l.z+Ez9~ i " "" ~ pat-,aitrlr ;3Yia

;:l:y{1R,4 ,ne r" acl" usl3er~4<61 Ity' ticP.:re^t tii3r1 varlrsocr;c:UrrJrpssrr yen ; Ni:tm rtt 1,isnulekt:ni, l.

Vaor-b houden aars Fret Belgisch Stsatebled l'_t4. ~" E - :vsnér.-'0 w,a IS« 7ti

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden om 11.00 uur op de laatste zaterdag van de maand mei ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag of een zondag is, zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodiging.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of de gecommanditeerde vennoten. De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, De zaakvoerder is verplicht een algemene vergaderinfi bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer écn of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen. De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in h9t register van aandelen is genoteerd,

Elk aandeel heeft recht op sen stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald. Bij staking van stemmen is hete voorstel verworpen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en stille vennoten.

Boekjaar Inventaris Jaarrekening Winstverdeling Reservering Verliezen

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2014.

Daarna loopt elke boekjaar van 1 januari tot 31 december van elk jaar

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerders de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en de afschrijvingen. Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het e=enparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Ontslag Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden

a) ten gevolge van een rechtelijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen;

b) ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de quorumvereisten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor de statutenwijziging.

Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars, bepaald hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde te brengen. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch vereffenaars.

Op db Idral~ e Me. Yen Luik R c'rrfn,r.t;iran 'atfae' hlEa+r en lre.ea.IcrrlUFuuá:f wan dr rr tr.rn,.~,^,rd~rj?r.1s3 rtet3;y3, hetzij wan d8 efirsra(op'$3+ij

I:i:.rS7«,J da r.9Qi';ál?*,1yr?dvi ter krFe,crtol A1aYi ráf... ïte'rr te. 4eri#er':;!..zMlSrr,F::n

Y,or;5A : ts2..Anr en I.antflryhcrnirq.

N'711,i.^F'71i

de vennootschap

e vereffenaars

at zij bezitten,

oor aanrekening

ate is gestort,

ate is gestort, tot

Verdeling van het vereffeningsresultaat:

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden va of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet werden gesteld ofwel van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere beloop van het verschil.

Overgangsbepalingen

Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder :

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, statu'aire zaakvoerder,

dit voor onbepaalde duur en met volledige externe

vertegenwoordigingsbevoegdheid : De heer De Laet Marc

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van ee deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Zaakvoerder

De Laet Marc.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

uittreksel van

Op %:c" .9:ri:.0 í1IW .'.U3 FA3F ~S ~P~h'[V: ..'1 Relt2 ü~< , r" . Ir:: " ':; :" :.Zh: r ~I~" .. _x'f a ,_ " 1 ~

. .arn i~ r~ " ,¬ ~;~ ,,;..~ w+ .f.- ,. t .:.yn __ ~:~II t~ " :rri

i°{Itw z ~ w, I,::,s:l kti" 13 .~

Coordonnées
ACTIDEL

Adresse
BOONHOF 18 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande