ACTIEF MET ZORG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIEF MET ZORG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.308.005

Publication

06/08/2012
ÿþVoor

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbar

Ondernemingsnr : 0832.308.005

Benaming

(voluit) . Actief met Zorg

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Oude Markt 1 - 2480 Dessel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Actief met Zorg BVBA met maatschappelijke zetel gevestigd te Oude Markt 1, 2480 Dessel, met als BTW-nummer BE 0832.308.005.

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 18 mei 2012, vastgelegd bij onderhandse akte van dezelfde datum blijkt dat de vergadering het ontslag van Mevrouw Caroline Riské en de benoeming van de heer Johan Smet per 18 mei 2012 goedgekeurd heeft.

ln de bijlagen bij het Bel " isclQaáfláo~~tte~rgk- n kopie na neerlegging ter griffie

[

1IIlI 'iII lI1 11111 il tI IINIIiII

*iaiseoso*

Op de laatste blz. van Luik S vermelden Recto . Naarn en hoedanigheid van de ¬ r¬ strumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoo[d[gen

Verso

Naam en handtekening

13/02/2015
ÿþMad Word 11.1

i\ á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ter grifte van de

i 1111141,111à1 J11 Inl

RECHTBANK VAN KOOP

3 f£8.2e 5

AN r1NERPEN

afdeling TURNHOUT

De Griffier

Ondernemingsnr : 0832.308.005

Benaming

(voluit) : Actief met Zorg

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Markt I - 2480 Dessel

(volledig adres)

Onderwerp_akte : Ontslag zaakvoerder

De aandeelhouders beslissen in de bijzondere algemene vergadering van 22 januari 2015 om met onmiddellijke ingang vanaf vandaag 22 januari 2015 een einde te stellen aan het mandaat van zaakvoerder:

-De heer Smet Johan Martha Rene Maria woonachtig te 2470 Retie, Akkerstraat 12 met rijksregistemummer 62,02.28-289.90

Er zal beslist worden over de kwijting bij de eerstvolgende algemene vergadering welke beslist over de jaarcijfers 3111212014.

Voor eensluitend verklaard,

Marijke Beel

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/01/2011
ÿþe,

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie J gap-de-akte :._. ,~~-.

_ J ~ r4 'lom

l3?rt:ii

VAN

Voor-

behoude aan het Belgiscr

Staatsbla

jil l 1jj 11 ~ 11 l 1ll 11 ll

I I

*11004158*

l 1

Ondernemingsnr : ? fles ?..

334.00r

Benaming : Actief met Zorg (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Markt 1

2480 Dessel

4t ~r-'À'2°-iOi-iT rm+ff:er

2 C FiC. 200

L

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Actief met Zant

In het kort "AmZ"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

gevestigd te 2480 Dessel, Oude Markt 1

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Rina Dieltiëns te Ravels, vervangende haar ambtgenoot

Pia Van Gansewinkel, geassocieerd notaris te Arendonk, wettelijk belet, op 17 december 2010, dat

er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1° Mevrouw BEEL Mariike Magda Lena, geboren te Waregem op 2 december 1970, echtgenote

van de Heer Verdonck Bert, wonend te 2470 Retie, Vonderpad 8, gehuwd zonder contract,

ongewijzigd.

2° De Heer SMET Johan Martha Rene Maria, geboren te Turnhout op 28 februari 1962, echtgenoot', van Mevrouw Van Gansewinkel Dominique Julienne Eliane, wonend te 2470 Retie, Akkerstraat 12, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, ongewijzigd.

3° Mevrouw RISKÉ Caroline Edith Francine, geboren te Deurre op 11 mei 1964, echtgenote van de Heer Boers Martin Stephanie Henri, wonend te 2980 Zoersel, Vrijgeweide 7, gehuwd zonder contract, ongewijzigd.

4° De Heer DRIESEN Marc Hilda, geboren te Turnhout op 28 maart 1981, echtgenoot van Mevrouw Ooms Evelien, wonend te 2470 Retie, Grachtstraat 11 bus C, gehuwd onder het wettelijk stelsel, ongewijzigd.

5° De Heer BASTIAENS Yves Josephine Frederik, geboren te Aalst op 28 november 1963, echtgenoot van Mevrouw Versieck Patricia Augusta Martha, wonend te 2480 Dessel, Koolvenstraat 2, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen waaraan een wijziging werd aangebracht doch met behoud van dit stelsel.

6° "ALFONS SMET VASTGOED" naamloze vennootschap, met zetel te 2480 Dessel, Oude Markt 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tumhout onder nummer 0414.883.054, overeenkomstig artikel 17 van haar statuten vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de Heer Smet Johan voornoemd onder 2°.

De vennootschap is opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam 'Actief met Zorg', in het kort 'AmZ'.

De vennootschap is gevestigd te 2480 Dessel, Oude Markt 1.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten- land, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-alle mogelijke advies- en/of dienstverlening op het vlak van organisatieontwikkeling;

-het verlenen van advies en verstrekken van managementdien- sten betreffende algemeen en financieel beleid, kwaliteitsas- pecten, informatica, export, logistiek, strategie en perso- neelsbeleid; -consultancy activiteiten in allerhande projecten.

-het voeren van dagelijks management van vennootschappen;

-organisatie van seminaries, cursussen, conferenties en work- shops;

-het uitvoeren van studies, analyse, ontwerp, ontwikkeling en productie van systemen en toepassingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

moa 2.1

-Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van

haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken.

-tussenpersoon in de handel

-het voeren van promotie in het algemeen

Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële, zowel van roerende als onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwe-zenlijking van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan ook mandaten van bestuurder in andere vennootschappen en ondernemingen waarnemen.

De algemene vergadering der vennoten heeft alleen de bevoegdheid om dit doel te wijzigen en te verklaren.

Het gehele geplaatste kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Het is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of ' rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering.

De opdracht wordt kosteloos vervuld.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, hebben de zaakvoerders de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden voor handelingen die het bedrag van vijfduizend euro ¬ 5.000 niet overschrijden. Voor alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, en alle verrichtingen met betrekking tot investeringen, leningen en kredieten boven de vijfduizend euro ¬ 5.000 dienen minstens één zaakvoerder en één aandeelhouder-niet zaakvoerder samen te handelen.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering, vermeldende de agenda van de vergadering, geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten ten minste vijftien dagen voor de vergadering. Deze oproeping wordt eveneens, binnen dezelfde termijn, verzonden aan de houders van

certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot is.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

' Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen. Deze overeenkomsten moeten in de tijd beperkt zijn en steeds verantwoord zijn op grond van het belang van de vennootschap.

Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met gewone meerderheid van stemmen genomen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op 17 december 2010 en eindigt op 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012, overeenkomstig de bepalingen van de statuten. Werden benoemd als zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

Voor- behouden F. an het Belgisch St atsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- mevrouw Marijke Geel, voornoemd.;

- mevrouw Riské Caroline voornoemd

Hun mandaat is onbezoldigd. Mevrouw Marijke Beel en mevrouw Riské Caroline hebben hun

mandaat aanvaard.

voor analytisch uittreksel

_

ei

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechlspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- i " ' behouden F:art hei Eslgisch Staatsblad

18/03/2015
ÿþ Mad Wald t1.t

~" ~ ~ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 4;1~~~i



1 tt,etugeleeè ter g1'2TIle van ue RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 ItIAART 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Grfffr`etifrier



Ondernemingsnr : 0832.308.005

Benaming

(voluit) : Actief met zorg

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : Oude Markt I - 2480 Dessel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisgeving neerlegging fusievoorstel

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 16 februari 2015 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld in overeenstemming met artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergadering, en dit in overeenstemming met de bepalingen van de artikelen 396 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen:

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit in overeenstemming met de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-de ovemernende vennootschap BEEL & CO BVBA, met maatschappelijke zetel te Oude Markt 7 -- 2480 DESSEL, ingeschreven in het rechtspersonenregister te TURNHOUT onder het ondememingsnummer 0819.610.012.

-de overgenomen vennootschap ACTIEF MET ZORG BVBA , met maatschappelijke zetel te Oude Markt 1 -2480 DESSEL , ingeschreven in het rechtspersonenregister te TURNHOUT onder het ondernemingsnummer 0832.308.005,

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de gcedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1.Wettelijke vermeldingen

1.1.ldentificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693 1° W.Venn.)

1.1.1.ldentificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

BEEL & CO BVBA werd opgericht op 05 oktober 2009 bij akte verleden voor notaris Rina Dieltiëns, kantoor

houdende te Ravels. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 oktober

2009 onder het nummer 09150389; hierna genoemd 'de overnemende vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden daarna niet meer notarieel gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Oude Markt 7  2480 Dessel

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.600 EUR. Het is verdeeld in 1.000

aandelen op naam. Het kapitaal werd volledig volstort.

Doel

Het doel van de vennootschap is uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-Alle mogelijke advies- en/of dienstverlening op het vlak van organisatieontwikkeling;

-Het verlenen van advies en verstrekken van managementdiensten betreffende algemeen en financieel

beleid, kwaliteitsaspecten, informatica, export, logistiek, strategie en personeelsbeleid;

-Consultancy activiteiten in allerhande projecten;

-Het voeren van dagelijks management van vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

<15091227*

u

i

-Organisatie van seminaries, cursussen, conferenties en workshops;

-Het uitvoeren van studies, analyse, ontwerp, ontwikkeling en productie van systemen en toepassingen; -Tussenpersoon in de handel

-Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële, zowel van roerende als onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaàrdig doel nastreven of van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij, kan ook mandaten van bestuurder in andere vennootschappen en ondernemingen waarnemen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Beel Marijke, zaakvoerder;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het

ondernemingsnummer 0819.610.012.

Aandeelhouders/ vennoten

De huidige vennoten van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-Beel Marijke, 760 aandelen van de 1.000;

-Verdonck Lies, 120 aandelen van de 1.000;

-Verdonck Hannes, 120 aandelen van de 1.000;

e 1.1.1.Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

c ACTIEF MET ZORG werd opgericht op 17 december 2010 bij akte verleden voor notaris Rina Dieltiëns kantoor houdende te Arendonk, De oprichting werd gepubliceerd in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 07 januari 2011 onder het nummer 11004158; hierna genoemd 'de overgenomen vennootschap'

" ~ Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden niet notarieel gewijzigd.

Zetel "

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Oude Markt 1 -- 2480 Dessel

d Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.600 EUR, Het is verdeeld in 1.200

ir+ aandelen op naam. Het kapitaal werd volledig volstort.

co N Doel

Het doel van de vennootschap is in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

o rekening;

-Alle mogelijke advies- en/of dienstverlening op het vlak van organisatieontwikkeling;

-Het verlenen van advies en verstrekken van managementdiensten betreffende algemeen en financieel

beleid, kwaliteitsaspecten, informatica, export, logistiek, strategie en personeelsbeleid;

-Consultancy activiteiten in allerhande projecten;

-Het voeren van dagelijks management van vennootschappen;

-Organisatie van seminaries, cursussen, conferenties en workshops;

z -Het uitvoeren van studies, analyse, ontwerp, ontwikkeling en productie van systemen en toepassingen;

eI -Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken.

-Tussenpersoon in de handel

-Het voeren van promotie in het algemeen

Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële, zowel van roerende als onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragën tot de verwezenlijking van het

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Marijke Beel, zaakvoerder;

Rechtspersonenregister

CD maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of

et vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in

P: commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan ook mandaten van bestuurder in andere vennootschappen en ondernemingen waarnemen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het

' ondernemingsnummer 0832.308.005.

Aandeelhouders/ vennoten

De huidige vennoten van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Beel & Co BVBA, 1.200 aandelen van de 1.200 aandelen;

1.2.Boekhoudkundige datum (art. 693 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

1.3.Bijzondere rechten (art. 396 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen

aandelen die bijzondere rechten toekennen zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen

de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4.Bijzondere voordelen (art. 693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

1,.5.Verelsten om aandeelhouder te kunnen worden (art. 698 §1 W.Venn.)

De houders van de aandelen van de overgenomen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om

aandeelhouder te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

2.Bijkomende vermeldingen

2.1.Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

Bijgevoegd wordt de staat actief en passief van de vennootschap weergegeven

2.2,Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

Doel

-Aile mogelijke advies- en/of dienstverlening op het vlak van organisatieontwikkeling;

-Het verlenen van advies en verstrekken van managémentdiensten betreffende algemeen en financieel

beleid, kwaliteitsaspecten, informatica, export, logistiek, strategie en personeelsbeleid;

-Consultancy activiteiten in allerhande projecten;,

-Het voeren van dagelijks management van vennootschappen;

-Organisatie van seminaries, cursussen, conferenties en workshops;

-Het uitvoeren van studies, analyse, ontwerp, ontwikkeling, productie van goederen, productie va systemen

en productie van toepassingen, met inbegrip van software en IT systemen

-Het leveren van diensten, van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het

opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden

ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het

geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken.

-Tussenpersoon in de handel

-Het voeren van promotie in het algemeen

Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële, zowel van roerende als onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan ook mandaten van bestuurder in andere vennootschappen en ondernemingen waarnemen.

2.3.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitende uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.4.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit

voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van

het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op

de door het Wetboek van Vennootschapen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

s ~ º%

! "

" ' j

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2.5.Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring binnen de wettelijk geziene termijn zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 16 februari 2015, te Dessel, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Turnhout in overeenstemming met de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Marijke Beel, Vonderpad 8  2470 Retie, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Marijke Beel,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2015
ÿþ Mod 11.1

u1 I , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 11111111

*15067591*

II

del

ed:wÉsI.T.'!' k^.!4l'TF: V AT" 'Fo ''t-1~ 1~iDEL'

2 9 APR. 2015

m3'].`ieu+s%,PEn tiJJ~~llffSal~~ta~ ~PJt~i~Ltiler

Ondernemingsar :0832.308.005

Benaming (voluit) :ACTIEF MET ZORG

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Oude Markt 1, 2480 Dessel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Mia Willemsen te Retie de dato 20 april 2015, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhoudersvan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACTIEF MET ZORG volgende besluiten genomen heeft:

BESLUIT TOT FUSIE

De algemene vergadering keurt het fusievoorstel goed, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACTIEF MET ZORG door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEEL & CO,

De algemene vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen, Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de venncotschap, met aile rechten en plichten, over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEEL & CO.

Voor eensluidend ontledend uittreksel, bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Mia Willemsen, notaris te Retie

Tegelijk hiermee neergelegd:

* afschrift van de akte de dato 20 april 2015;

Op de laatste blz. van l.uik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n( en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.04.2015, NGL 29.05.2015 15140-0098-008

Coordonnées
ACTIEF MET ZORG

Adresse
OUDE MARKT 1 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande